Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@victory1
@julialara a tak ako kedy. Hlavne si pocitam kalorie. Ale ide to uz ovela pomalsie 😁 Ale nerobim si nejaky stres z toho 🤔 Za 2 tyzdne som dala 3kg a udrziavam to uz asi 10 dni, dnes som mala na obed svieckovu s knedlou 😁 Baby hlavne ziadny stres, najdite svoj balans a jedzte hlavne tak, aby ste boli spokojne 👌😊😉
@victory1 ahoj, vcera som bola na vazeni, z tuku som dala dolu 3 kg, len mi narastli svaly,, bo som zacala cvicit, tak na vahe mi celkovo slo dolu len 700 gramov. Ale poradkyna bola, ze uplne spokojna a uz ma dala len na jedno jedlo z nutrifoodu, tak som zvedava ako mi to pojde.
@misicka1981 supeeeer! ..gratulujem...vyborne vysledky, na vahu sa vykasli..dolezite je, ze si dala tukdolu a bonus, ze svaly isli hore....👏👏👏
@misicka1981 btw.zavidim ti, ze mas kedy cvicit...mne to vychadza len večer okolo pol desiatej a to nedam...😢
..ja som bola na vazeni dnes rano, tiez sa tesim..teda na vahe je to spolu 11,5 kila, od 20.9. je to 2 kila vonkajsieho a kilo vnutorneho tuku dolu, tiez som spokojna. No a tiez sme presli na 1 jeddlo. Vraj vyskusame na 2 tyzdne a potom sa uvidi, ak to nepojde, tak zas prejdeme na 2 sacky...
Tak a teraz pojdem studovat, co vlastne mozem a co nemozem jest...
Drzime si palceeee!!👍😎
Baby máte niektorá na predaj Nutrifood hocičo ale bezlaktozove????
Kupim sacky NF
Mala som to cca 2mesiace schudla som krásne a rýchlo 10kg ale ako som.s tým. Prestala pekne mi vybehli zase všetky hore .. Tak. Som tam kde som aj bola a lahsia o 500e
Ja som schudla 15kg a skoncila som s tym pred dvomi mesiacmi a schudla som dalsie 4kg 👌 Tak zalezi od toho ako sa potom dalej clovek stravuje a treba sa ak hybat samozrejme 👌
Kupim sacky NF ak mate niekto 🙂
Predám koktaily a aj knihu info do spravy
@misicka1981 ako sa ti dari?...🍀 ..ja som bola dnes na vazeni po 3 tyzdnoch..schudla som 20 deka 🙈 ..ale! ...2 kila tuku a svaly isli hore,napriek tomu,ze necvicim..co je fakt zvlastne🤔 ..ale celkovo spokojost...
No a mala som fakt hekticke obdobie a jedla som vsetko,ale s mierou..aj pizza aj pecivo..trochu,ale bolo..
@victory1 Ahoj, tak to som podobne mala predtym aj ja. Teraz som dala dolu 1,5. Uz to ide pomalsie ale to nevadi vobec. Ved to nejako dame. Uz mam len jedno jedlo a inak sa stravujem normalne.
@misicka1981 tak super...gratulacia...👏
..presne, tiez mi je jedno, ked to ide pomaly...a mavam len kokktail na ranajky a to mi max vyhovuje...
Ahojte, ja som už NF držala, aktuálne zvažujem, že by som sa na to znova dala, držte palce

@balkica neskutočné...super