Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Odhodlanie je.... V piatok o 14 stretko v NF poradni
Od soboty sačkujem... 💪
Otázka: nebolia Vás tak čudne zuby? Ako keby mi trpli alebo čo?
Ahojte ak by ste mali zaujem Predam nutri food jeden sacok za 1.50.
Ahojte dievky som už cez mesiac na NF držím už druhý krát ale tento krát ma sprevádza nepríjemný zápach z úst aj pachuť viem ze to je pri ketoze normálne ale prvý krát som to nemala teraz aj cvičím. Zuby si umývam aj medzi zubnou kefkou ale je to fakt hnus mate dáku radu premna?
Aj ja pridám ja mám NF 4 deň a dolu 5kg tak sa teším a veľmi ma to motivuje .
Tak a ja sa idem "pochvalit" ...bola som na vazeni..cele zle..kilo svalov dolu, 2 kila tuku hore...tak sme to s vyzivovou rozoberali...a prisli sme na to, ze to robi kapucinka...uz 2 tyzdne sa nou liecim, je to v 40% alkohole...20 kvapiek, ale 3x denne...
Tak som kapucinku vysadila, kupila som si Cordyceps..dufam, ze zaberie...🙏 ...a 2 tyzdne kontrola...
Ako nemam z toho isto depku, len vas chcem upozornit, ze faaakt treba dat pozor na alkohol...
Ahojte,niekto na predaj nutrigood sacky????
@meq aké máte? Aj koktaily? Či smothie?
@pipinahege predane
@martinecka555 cena za kus?
@martinecka555 zaujem
@evelyin uz su predane
@natahaja74 su predane

@victory1 ahoj, bola to dlhšia doba 2x All inclusive dovolenka, prestala som cvičiť, mám sedavé zamestnanie, a nonstop 2 týždne diéta potom som zrala, a zase diéta a zase žranica... Nič iné sa nedalo čakať ... vtedy som chudla zo 74 na 68 kg... Aktuálne mám 78 čiže aj s úrokmi