Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Bola som dnes na vazeni a vsetko sa pekne vratilo do normalu, aj svaly hore aj tuk dolu...takze sme to vyhodnotili, tie blbe vysledky boli sposobene naozaj kapucinkou v alkohole....
Takze za 4 mesiace 13,2 kila dolu, vnutorny tuk zo 167 na 107....to je to, co ma tesi najviac...
Este by som prijala 3-4 kila dolu..ale to asi uz necham na januar...
Za mna spokojnost, na to, ze som na zaciatku bola veeeelmi skepticka.....🙈
..este si tak najst cas a priestor na cvicenie....😔
Ahojte.
Mam toho vela na predaj kokteily, polievky a hlavne jedla. Exp.01-02/2020, preto to dam za min.cenu. Ja bohuzial teraz nutena pauza, preto predaj. Piste ss
@araukaria12 ahoj ka by som zobrals všetko
@araukaria12 Ahoj, prosím ťa je ešte toto aktuálne?
@glloria21 pekný den , ano je to aktualne. sacky mam este na predaj .pokial by ste chceli , len nakomplet celu stravu na dva týzdne predam , samostatne napoje nie.dakujem za pochopenie
@araukaria12 ja by som mala záujem o celé
@lukasek2005 mas ss
@meq ahoj je to este dostupne
@lukasek2005 ano , mam stravu na dva týzdne
@araukaria12 dobrý deň, bolo by prosím možné kúpiť len tie produkty za 84 eur? 🙂
..vcelku by ma zaujimalo, ci zienky, ktore predavaju produkty sa na dietu vykaslali, alebo uz schudli a toto im zostalo, lebo dalej chudnut nechcu...ale to sa asi odpoved nikdy nedozviem...🙊😂
@victory1 ja som napriklad posunula vsetko co mi ostalo mamine. Boli dni ked sme boli na oslave, alebo na dovolenke s plnou penziou, alebo bolo nieco co mi vobec nechutilo, tak som si to uz nedala, alebo som presla na 2 sacky denne o tyzden skor, a nazbieralo sa to tak, ze po dvoch mesiacoch sa mi ostalo dost vela 😁
@victory1 moja odpoved je, ze som robila poradkynu pre nutrifood a dopredavam posledné co mi zostali sácky.
@araukaria12 dakujem...inak , ked si robila poradkynu, vedela by si mi povedat, co je na tom pravdy, ze sacky by sa nemali konzumovat dlhsie ako 4 mesiace? ..myslim, ze by si mohla byt objektivna, kedze uz poradkynu nerobis...😔
@araukaria12 inak tu, co robia poradkyne v TN kraji, tak sa im fakt dost dobre dari...nasla si si nieco zaujimavejsie alebo ta to len prestalo bavit..teda, ak nechces, nemusis odpovedat, viem, ze je to taka dost sukromna otazka...

Tak co baby, ako sa dari? ...vedsa chvalte, stazujete..a tak...🙊😂