Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@victory1 aha, tak som to zle pochopila, prepac 🙂 ja som si tentokrat zobrala na 3 tyzdne a budem ozaj rada, ked to vydrzim tie tri a prejdem potom na prechod. No ja sa chcem zbavit vsetkeho 🙂 aj vahy, aj centimetrov, aj tuku :D. lebo za chvilu odlozim dlhe zimne bundy, tak nech nemam extremne zly pocit 🙂
ano, to som aj ja citala, ze muzom to ide rychlejsie.
Mna teraz poradkyna povzbudila, ze aj mne to pojde rychlejsie, lebo tehotenske kila su ine ako tie normalne. KIezby mala pravdu 🙂
Vcera som uz mala aj kalerab a polku ich tycinky, lebo som bola velmi hladna.
@lukelu kalerabov, resp. bielej a zelenej zeleniny mozes kolko len chces...brokolica je na toto super, mozes upiect s koreninami, kasu spravit, alebo len tak uvarit. Aj "hranolky" sa daju...uplne super su petrzlenove hranolky...
Par kvapiek olivoveho oleja, korenie na bylinkove maslo a do truby...teda, ten olej asi zo zaciatku nie...no, neviem, ja som uplne striktna nebola...
@victory1 ano, viem, ze bielu a zelenu zeleninu mozem neobmedzene. Len si ju tak podvedome setrim na horsie casy 🙂. Vsak zatial som len treti den na diete. Ja si urcite karfiol kupim, lebo ten lubim aj surovy chrumat 🙂, zatial mam kaleraby a biele redkovky.
Tak to si bola vzorna tehulka, ja som pribrala 20 kil. A hadam 6-7 som nechala v porodnici. Potom som dala dole este nejake, ale do mojej takej spokojnosti mi este kila chybaju.
@lukelu mne ako tehotnej nic nechutilo..kazda normalna tehotna ma stale chute a ja som mala len nechute...😔😂 ...preto som moc nepribrala...
to daaas..uvidis...ved sa potom pochval...😉
..ja idem na vazenie a konzultaciu v pondelok rano...vzdy po 2 tyzdnoch si davam termin...aj aby som nevyhodila tolko prachov naraz, aj takto mi to vyhovuje...
@victory1 ja pojdem asi az po tych 3 tyzdnoch. Jednak mam mat buduci tyzden svoje dni, tak aj tak budem zadrziavat vodu a vaha sa ktovie ako bude hybat. Ale dnes som sa zvazila a mam dole 2,4 kila 🙂 cize cislo so 6 na zaciatku tam bolo 🙂 samozrejme viem, ze je to len voda, ale potesi to velmi 🙂
akurat mi zajtra zlata poradkyna donesie par tyciniek, aby som sa zasytila este.
@lukelu ano..bola som rano...a teda tiez som nebola zrovna discipalinovana...🤦♀️ v stredu sme stahogali kancelariu,zozrala som 3 chlebicky,potom som kolegyni dala recept na kolac a ona mi ho doniesla ochutnat,no bolo mi blbe neochutnat...ale teeda po 2 tyzdnoch dolu 1,20 kqila,pol kila tuku vonkajsieho dolu,ale cosi aj svalov...🤦♀️ vnutorny tuk z 96 na 92...tak ziadna slava,ale uz budem zas posluchat...zlepsila sa mi voda,ale dostala som taky chaby menzes,tak aj preto..
@lukelu tak asi bola taka konstelacia hviezd na hresenie 😂 ono tie hovadiny,co pojeme na par dni zastavia ketozu,ale ziadna katastrofa sa nedeje...😉
A dnes zas zamerne zhresil,dam si decku cerveneho..muz na zajtra narodky a okrem toho,potrebujem tie kramy trochu rozbehnut. Zajtra idem na vymenu tesieska..bojim,bojim.😔
@victory1 kilo tuku dole je parada. A ja nejdem ani hovorit, ze aj dnes som zhresila, drzala som sa pekne cely den, ale vecer, ked som zohriala malemu svieckovu od svokry, som si dala jeden a pol knedlika a kusok maska. Bola som ale naozaj hladna, niezeby som mala chut, ale bola som hladna. No tiez si tak hovorim....ze aj tak je to celkovo chaby prijem a sice ketozu nemam, ale v deficite kalorickom som iste, tak hadam vaha pojde pomaly dolu.
No ale ked uz vidim ako mi to "ide", tak uz vidim ako budem povolovat a kombinovat kadejako jedla...och...
Ja mam inak tiez menzes...takze mozno aj preto som taka hladna.
@lukelu urcite..ja cez menzes som furt hladna 🙈 ale vdaka kokteilom a tycinkam nemam taku strasnu chut na cokoladu...
Inak to masko by nevadilo,ale na knedlik sa druhy krat radsej vykasli...aspon na zaciatku..😉 ..inak skus sa potom porozpravat s poradkynou,mozno by ti bolo lepsie 2scky a 1 masko so zelenikou..
Ahojte kupim sacky.dakujem
@lukelu dohodnute!...od zajtra uz ziadne prehresky...👌 .no,pokial nebudem mat vnutorny tuk minimalne 80 tych neviem akych jednotiek. To je v norme..teraz mam 92..no a lotom chcem este stsbilizovat vahu,cize par tyzdnov kokteil na ranajky + 2 normalne jedla. A popri tom este budem podporovat chlapa,ten zacal v januari..cize budem mu varit take zdrsve jedla a popri tom ich aj ja budem jest
ahoj niekto na predaj nutrifood? 🙂
Ahojte, chcem sa opytat ci nahodou niekto nema skusenosti aj s inymi napojmi ktore by chutovo boli takr vyborne a podobne tymto z nutrifoodu? 🙂

@lukelu a pre mna to vobec nie je stresujuce, v podstate mi hlavne tie ranajky formou kokteilu takto vyhovuju....
Pred mesiaco zacal aj priatel, tomu to ide teda uplne super, ale vraj chlapom to ide vzdy lepsie ako zenam. On ma 3x sacek + jedno bielkovinove jedlo + zelenina.