Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Ahojte, mam na predaj sáčky proteínovej diéty Dr.Slimm ( mala som aj Nutrifood aj Dr. Slimm, oboje pomohli, Dr.Slimm mi viac chutil), 30 sackov za 60 eur plus poštovne, spotreba rok 2020 a 2021, tomu kto ich vezme prihodim zadarmo Nutrifood polievky 17 ks ktore uz maju po termine spotreby ale podla mna im nic nie je).
@bambula626 Kúpim od Vás, vyskúšam, poprosím aj polievky nutrifood.
@bambula626 viete porovnať Dr.Slimm a Nutifood ??
Ahojte nezacina nahodou teraz niekto. Ja som zacala v stredu. Celkom to ide.👌Potrebujem dat dole tak 30kg. Dufam ze sa podarí?
@simonka1490 podari, uvidis...ja som si "zastabilizovala" schudnutych 13 kil a od zajtra idem este dat dolu 5 kil..som zvedava, ci to pojde tk rychlo ako tych 13...
Ahojte mam asi 19 sackov na predaj. Bol by zaujem?
@pupcek21 ahoj aké máš sáčky ???
@pupcek21 Aj ja by som mala záujem.
@victory1 zatial to ide super, kedze idem z vysokej vahy. Dufam ze to pojde naďalej 😉 a tebe sa ako dari?
@simonka1490 aj z nizsej vahy to ide super...ja som tiez velmi spokojna. Minuly rok som dala 13 kil,potom som vlastne par tyzdnov stabilizovala vahu a vlastne novemver a december som jedla uplne vsetko. Teraz som sa rozhodla,ze este nieco dam dolu. Takze druhy tyzden mam 2 sacky + jedno normalne jedlo. Za tie necele dva tyzdne uz dve kila dolu..som milo prekvapena,lebo som myslela,ze to pojde ovela tazsie po preruseni.
Drzim palce aj nadalej..✊
Ahojte ma niekto na predaj sacky nutrifood napoje a polievky? Dakujem 🙂
Súrne kúpim Nutrifood koktaily
ahoj moje su uz predane
KUpim drinky a polievky
hlasim len tak..asi nikomu, 16,4 dolu...😝
@victory1 super gratulujem kedy si začala?
@patrisha1991 koniec jula...nutrifoodovala som august,september,oktober ,to bolo 13 kil..potom faza stabilizaie. Teraz chcem eete 5 kil.zacala som 15.1.,dodes 3,5 kila...ide to pomaly,mam od zsciatku 2 jedla nutrifood + 1 normalne...lebo mam laktozovu intoleranciu a z hlavnych jedal mozem len fasirku,co mi nechuti.
Ale za najvacsi uspech povazujem,ze mi visceralny tuk zliezol z 170 na 98 👌 ...
@victory1 nakukla som sem a vidim, ze to tu zije aspon vdaka tebe 🙂 ja som dnes zacala, tak si citam tuto diskusiu ako motivaciu 🙂 drzala som dietu pred dvomi rokmi, za 3 tyzdne schudla 4 kila. Teraz potrebujem trochu viac dat dole (po tehotenstve), takze verim, ze sa mi podari dat dole aspon 6 kil nutriffodom a potom uz normalnou stravou dalsie kilecka 🙂
@victory1 ved vidim, ze sa to uz zvrhlo len na predaj a kupu 🙂 ale som rada, ze si tu aspon ty aktivna a navyse s tak peknym vysledkom 🙂 ty mas teda od zaciatku ako si zacala s NF len dva sacky a jedno normalne jedlo aj s prilohou a napriek tomu si dala tolko dole? Ja mam tri sacky len (koktejly a polievky), plus zelena zelenina. Od buduceho tyzdna uz mozem koktejl, polievka a hlavne jedlo. Jedinym mojim zhresenim je a bude kusok mlieka do kavy 🙂.
@lukelu nie,nie...rano mavam kokteil,na obed tycinku,alebo polievku,na veceru zeleninu a bielkovinu,bez prilohy. Prilohu som mala,novrmber,december a kusok jsnuara. To bola ako stsbilizscia,ale popravde som jedla hocico,aj pecene zemiaky,aj chlieb..napriek tomu vaha ani nesla dolu ani hore...
@victory1 fiha, takze ty si aj normalne s prilohami dala dole tolko kil? to je ozaj super. Ja sa snazim toho mlieka nedavat zase tolko ako bezne, ale proste dam si. Viem, ze ani citrony sa nesmu, nic kysle veru 🙂
Ale mas moj obdiv, aj vsetky zeny, co to drzia tolko mesiacov. Klobuk dolu. Ja budem rada, ked dam tie tri tyzdne a potom v podstate mesacny postupny prechod, pocas ktoreho, dufam, este schudnem, kedze su tam nizke kalorie stale.
Ty mas aky plan? Kolko chces este byt na NF?
@lukelu nie, pisem, ze bez priloh...prilohy som mala az pocas stabilizacie vahy. Ja som schudla tych 13 kil, potom som ich stabilizovala, jedla aj prilohy...a teda si aj vsetko. Tento rok som sa rozhodla, ze dam este cosi dolu...
No, ja som sa hrozne stravovala, cely den nic a potom doma vecera aj 3x...musela som sa zo zaciatku nutit aj ten kokteil vypit rano. Teraz uz mam normalny pocit hladu, co som nemavala.
No, ja to akosi uz nemeriam na vahu, ale chcem sa zbavit toho vnutorneho tuku, resp.dostat ho na normu. Mala som extremne vysoky, teraz 96,8..norma je 70-80...ked budem tam, budem zas stabilizovat. To je jedno jedlo + ostatne normalne aj s malymi prilohami.

@araukaria12 Všetko spolu aj polievky aj nápoje aj hl. jedlá.