Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@bambula626 😂😂😂
Ahojte dievcata dnes mam 6.ty den a vcera som bola len na tych koktailoch nevadi to? lebo uz mi prestavaju chutit polievky aj tie kase..v stredu idem na prve meranie/vazenie..
@kikullienka v tomto Ti neviem poradit, citala som ze by malo byt 50:50 sladke a slane “jedla” NF ale ja to tiez nedodrziavam, kedze mam len 3 sacky denne. Vacsinou su 2 sladke a polievka. Skus zavolat svojej poradkyni co Ti na to povie.
@ivkars lebo v podstate kalorie aj obsah zivin je ten isty..ale tak dnes budem mat aj polievku..som zvedava co mi povie v stredu 🙂
@kikullienka tiez si myslim ze vy to nemal byt az taky problem.
Na inspiraciu pridavam svoj obed- spenat so sampinonmi ochuteny cesnakom, vyvarom NF a trochou masla. Zasytilo ma na cele poobedie, pritom som zjedla len za maly tanier.
No dnes vazenie u poradkyni. Po 11.dnoch minus necele 4kg . Pokracujem dalej a snad este pojde nieco dole. Vzala som aj nejake tycinky , kasu a smoothie na ochutnanie.
@ivkars mnaam to vyzera super, a ja som mala zatial jednu tycinku nugatovo medovu a nechutila mi :( , vcera som uz bola aj cvicit vo fitku ale po pol hodine som bola ko bez energie :D
baby čaute...nie ste niektorá z okolia NMnV...mala by som na predaj špagety bolognese a takos
Zajtra zacinam 3.tyzden a stale stoji vaha😓
Ja sa vazim, lebo som strasne zvedava, ale uz len tak 2x do tyzdna. Tiez mi niekedy stoji vaha a potom sa to ale vzdy pekne pohne dole.
No ja nevydrzim sa nevazit.
@kikullienka mne pred fitkom nestaci koktejl, to nevladzem, musim mat polievku doplnenu so zeleninou alebo kasu a tesne pred cvicenim tycinku ( chuti mi len horka cokolada super) a cvicenie urcite odporucam aj silove, kedze rastu svaly a telo spotrebuje aj bez cvicenia viac energie ked ma svaly ako ked ma malo svalov...
Baby ja vás nestíham ani čítať mala som malého chorého a večer vždy KO do postele zatiaľ mám -7kg moja mama viac ale má problém s tlakom už 2 deň ak to takto pôjde tak s tým musí prestať ešte uvidíme ako jej bude zajtra 😥😥 inak po dlhej dobe som sa stretla s kamoškou a skoro som odpadla že -20kg a sa jej pýtam čo robila a len cvičí a upravila stravu tak ťa je z tých šťastných čo nemusia jesť alebo piť nápoje 😁
Caute kocky 🙂 no ja som bola v stredu na vazeni a za tyzden -4 kg , s tym ze uz to nebola len voda ale aj tuk tak sa tesim a presla som uz aj na hlavne jedla..a zatial som mala cestoviny 4 druhy syra ( tie boli celkom ok) a dnes mam tu fasirku a to sa neda zjest :D uz len ta konzistencia toho ,,jedla´´ je strasna..ktore su vase oblubene?
@kikullienka
ja som mala po necelom týždni -3kg.....od stredy som aj ja začala hlavne jedna..mala som špagety, ktoré mi nechutili a bolo to štiplave ...vcera som mala faširku a tiez nic moc...z každeho som polovicu vyhodila...takže s hlavnymi jedlami som skoncila radsej a budem mat polievky a skahe ako doteraz🙂 do sa da aspon zjest🙂🙂...
@alena891 no ja by som bola najradsej keby mozem len tie koktaily lebo mam tu ,,fasirku´´ akurát na stole a to je teda riadny hnus.. :( , to budem asi radsej hladna a vyhodim to..lebo to sa neda zjest
Ja sa tiez pridam do konverzacie, som siesty tyzden na Nutrifood a zatial mam dolu skoro 10 kg, pritom som nebola nejaka moc "tucna" 🙂 ale doteraz som naozaj robila vsetko uplne poctivo, okrem troch sackov som nic ine nezjedla, samozrejme sem tam zeleninu. Bolo mi povedane, ze ak si dam cokolvek naviac zastavim ketozu a zase dva tri dni potrva kym sa telo do nej dostane a bude spalovat. Mne tie sacky celkom vyhovuju, rano mam skoricovu kasu alebo shake, na obed hlavne jedlo a vecer polievku. Shake mi chuti len ten coko - mata, ine ani nepijem. Tie chute tych jedal su na jedno kopyto, ale viem to zvladnut, este planujem takych 7 kg dat dole a potom koncim 🙂
@mirka0611 tak super, to je perfektny vysledok. Ale po styroch tyzdnoch si mala mat extra tyzden kedy si mala hest aj jedno normalne jedlo. To si mala? Teraz pokracujes znova na troch sackoch? Ja uz pridavam aj chude maso lebo mi uz len samotne sacky idu hore krkom.
@kikullienka
@alena891 aspon nie som sama komu tie hl. jedla nechutia. Ja uz ich nejedavam. Teraz som bola 2 dni pracovne v cechach a vydrzala som to a nezhresila aj ked okolo mna boli same kolace, chlebicky, pecivo atd. Som na seba hrda 💪🏻
@kikullienka
@ivkars
Ja som odmietla tie hlavne jedla, velmi mimchutia kaše, sejky okrem ovocnych a polievky okrem curry. Namiesto hlavneho jedl si davam radsej normalne maso a zeleninu Alebo cottage cheese. To mi pride prilis velke sci-fi tie hlavne jedla. Aj bez toho sa citim ako kozmonaut-)))
@kikullienka no to je teda riadne vela👍🏻👍🏻👍🏻Ja idem radsej spat, lebo mam hlad ako Fantozzi...
Nooo ja vcera ked som videla tu fasirku tak som zjedla tri lyzice a vyhodila som to, nedokazala som to zjest. Ja som sa pytala mojej nutricnej (kedze mi nechutia ani polievky ani kase) ci mozem len koktaily a hlavne jedlo a povedala ze mozem..len tie hlavne jedla aspon co som mala neboli nic moc
@kikullienka mne polievky chutia keď tam odložím vlastnú zeleninu ale musia postat aby zhustli. Kasu si varím normálne v mlieku a dám veľa škorice, mňam.
@kikullienka Ta fasirka je hnusna, ja si davam najvia cestoviny so syrom. Inak ja aj kasu a aj hlavne jedla chvilu povarim v mikrovlnke, je to potom celkom jedle. Aj tie bolonske spagety ujdu. V podstate pre mna je hlavne to nicim neporusit, nepridavam ani mlieko. Tym ze sa stale udrziavam tymi nizkymi kaloriami v ketoze telo pekne tie tuky spaluje. Horsi bude navrat k obycajnej strave. Treba sa aj potom stale kontrolovat 😉

@majuskaaaaaa
https://www.youtube.com/watch?v=OhjqF-uHznk@ivkars
@kamagma
Baby toto je presne pre nas hahha: