Chudnutie s tabletkami Therma Cuts - skúsenosti
Že vraj fungujú...co hovorite?
*bolo
Presne ako napísala ella2015. Jedine na čo tieto tabletky fungujú tak na to, že budeš mať menej peňazí a žiadne výsledky. Som úplne proti nejakým tabletkám na chudnutie. Príde mi zbytočné vyhadzovanie peňazí. Keby si si radšej išla každý večer zabehať alebo nejako zašportovať by si tie výsledky videla o veľa rýchlejšie a aj peňaženku by si mala stále plnú
prípravky a lieky na chudnutie nefungujú. Je to podvod....
@mischelin89 áno, žeby vymyslená téma? Alebo? ja si tieto prípravky ani nevšímam ja 1. nepotrebujem chudnúť, skôr opak
2 dané produkty sú podľa mňa klamstvo
Chudnutie je primarne o vhodnej strave, celkovo stravovacich navykoch. To treba zmenit. Samozrejme nejaky ten sport k tomu nie je na skodu.
Ale zaklad je strava - osobna skusenost. Bez upravy stravovacich navykov sa clovek moze aj zodrat. S vhodnou stravou toho cvicenia ani vela netreba.
@deti95060810 suhlas, nikdy by som to do seba nedala. A nikdy som to nevyhladavala na nete, takze to musi byt nejako previazane ta reklama na predmet temy.
Moja kamoska si kedysi daavno kupilka tiez tabletky na chudnutie netu nieco podobne tomuto (aj tak si myslim, ze to je vsetko na jedno kopyto). Dokonca s garaniou vratenia penazi do 10 dni, ale samozrejme ak chce aby sa dostavil vysledok musi ich uzivat 90 dni. Ani neviem ako dlho ich uzivala ale totalne ju z nich prehanalo, ale zevraj to tak malo byt. Sice nepribrala za to obdobie ani gram, lebo vsetko doslova vysrala :D ale ani neschudla, iba si zbytocne travenie pokazila.
Nič umelé a neprirodzené neprinesie dlhodobý výsledok. Základom je zmena životného štýlu. Ťažko sato niekedy pripúšťa, hlavne keď sú ľahko dostupné samé pokušenia a myslím si, že my ženy sladkostiam nikdy neodoláme 😂😂 Sama mávam problémy s kilami navyše, zlými výsledkami cholesterolu, aknóznou pleťou. Kamoška mi odporučila výživovú poradkyňu Zuzku Líškovú a už som schudla viac ako 10 kíl a zlepšil sa aj cholesterol aj pleť. Zistila som, že mi najviac vyhovuje pokiaľ mám plán a jedálniček podľa ktorého sa mám stravovať, inak by som stále robila prehrešky. Zuzka pôsobí v Bratislave, tak baby, ak máte možnosť prísť na konzultáciu, a ste ochotné do seba investovať, určite ju kontaktujte - www.zuzanaliskova.sk

@lilina585 Nehnevaj sa ale určite fungujú na vyprazdnenie peňaženky tá bude štíhla ako nikdy. Pozri sa čo jedávaš ako sa hýbeš niekde pridaj inde zober a výsledky sa dostavia rýchlo