icon

Chudnutie s tabletkami Therma Cuts - skúsenosti

lilina585
6. jún 2017

Že vraj fungujú...co hovorite?

ella2015
•
6. jún 2017

@lilina585 Nehnevaj sa ale určite fungujú na vyprazdnenie peňaženky tá bude štíhla ako nikdy. Pozri sa čo jedávaš ako sa hýbeš niekde pridaj inde zober a výsledky sa dostavia rýchlo

evittam
•
6. jún 2017

@lilina585 Je tu viac diskusii o podobnych prípravkov. Vsetky su o tom istom - "ze vraj funguju"-presne ako pises. Neexistuje nic podobné-ani tabletky, koktejly, leginy,napoje,......
A suhlasim s
@ella2015
A btw.myslis,ze by volo tolko obeznych ludi keby nieco také existovalo.😉

evittam
•
6. jún 2017

*bolo

momi1_1
•
6. jún 2017

Presne ako napísala ella2015. Jedine na čo tieto tabletky fungujú tak na to, že budeš mať menej peňazí a žiadne výsledky. Som úplne proti nejakým tabletkám na chudnutie. Príde mi zbytočné vyhadzovanie peňazí. Keby si si radšej išla každý večer zabehať alebo nejako zašportovať by si tie výsledky videla o veľa rýchlejšie a aj peňaženku by si mala stále plnú

deti95060810
•
6. jún 2017

prípravky a lieky na chudnutie nefungujú. Je to podvod....

mischelin89
•
6. jún 2017

Aj vam tu hned cez diskusiu vybehla rekkama na pripravok na chudnutie? :D :D :D ti su le rychli :D

deti95060810
•
6. jún 2017

@mischelin89 áno, žeby vymyslená téma? Alebo? ja si tieto prípravky ani nevšímam ja 1. nepotrebujem chudnúť, skôr opak
2 dané produkty sú podľa mňa klamstvo

butyha
•
6. jún 2017

Chudnutie je primarne o vhodnej strave, celkovo stravovacich navykoch. To treba zmenit. Samozrejme nejaky ten sport k tomu nie je na skodu.
Ale zaklad je strava - osobna skusenost. Bez upravy stravovacich navykov sa clovek moze aj zodrat. S vhodnou stravou toho cvicenia ani vela netreba.

mischelin89
•
6. jún 2017

@deti95060810 suhlas, nikdy by som to do seba nedala. A nikdy som to nevyhladavala na nete, takze to musi byt nejako previazane ta reklama na predmet temy.

dominika6
•
6. jún 2017

@lilina585 vždy funguje iba jedno

,,cica nežer,,

butyha
•
6. jún 2017

@dominika6 Klasika 🙂 Ako heslo super, ale doslova to brat rozumne nie je...

evkakorcek
•
6. jún 2017

Moja kamoska si kedysi daavno kupilka tiez tabletky na chudnutie netu nieco podobne tomuto (aj tak si myslim, ze to je vsetko na jedno kopyto). Dokonca s garaniou vratenia penazi do 10 dni, ale samozrejme ak chce aby sa dostavil vysledok musi ich uzivat 90 dni. Ani neviem ako dlho ich uzivala ale totalne ju z nich prehanalo, ale zevraj to tak malo byt. Sice nepribrala za to obdobie ani gram, lebo vsetko doslova vysrala :D ale ani neschudla, iba si zbytocne travenie pokazila.

lenanda
•
7. jún 2017

Nič umelé a neprirodzené neprinesie dlhodobý výsledok. Základom je zmena životného štýlu. Ťažko sato niekedy pripúšťa, hlavne keď sú ľahko dostupné samé pokušenia a myslím si, že my ženy sladkostiam nikdy neodoláme 😂😂 Sama mávam problémy s kilami navyše, zlými výsledkami cholesterolu, aknóznou pleťou. Kamoška mi odporučila výživovú poradkyňu Zuzku Líškovú a už som schudla viac ako 10 kíl a zlepšil sa aj cholesterol aj pleť. Zistila som, že mi najviac vyhovuje pokiaľ mám plán a jedálniček podľa ktorého sa mám stravovať, inak by som stále robila prehrešky. Zuzka pôsobí v Bratislave, tak baby, ak máte možnosť prísť na konzultáciu, a ste ochotné do seba investovať, určite ju kontaktujte - www.zuzanaliskova.sk