Chudnutie z brucha

1. dec 2022

Celý život som bola chudučká, mala som veľkosť XS až S. Teraz poslednú dobu som pribrala do veľkosti M. Konečne mám nejaké prsia i zadok 😂 som spokojná aj so svojimi stehnami, konečne nie som ako lata, len jediné čo by som chcela je zmenšiť obvod pásu. Ako som pribrala ostalo to aj na bruchu. Veľmi rada by som bola, keby mi postava ostala taká akú mám ale keby sa mi dalo iba schudnúť z brucha. Ostatné partie by mohli ostať. Dá sa to vôbec? Existujú nejaké cvičenia, pri ktorých idú dole iba cm z pásu? Tie čo ste schudli pomocou cvičenia, bolo to možné? Aké cviky by ste mi odporučili?

autor
1. dec 2022

Prikladám foto modelky, aby ste mali predstavu.

nnnuuunnn
1. dec 2022

Nedá sa schudnúť tuk iba z brucha. Tuk pôjde zovšadiaľ preč. Jedine čo môžeš, je silovo cvičiť a tým zväčšiť zadok, stehná, ramená, prsia si môžeš dať dooperovat.

monillia
1. dec 2022

Schudnúť z jednej partie je ako by si chcela z ľavého rohu bazéna odobrať vodu,nedá sa to .Všetko alebo nič Cvičiť na vybudovanie svalov ako bolo vyššie spomenute

kotvickaa
2. dec 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

Schudnut len z brucha sa neda😕 ak mas pocit ze mss velke brucho, dokazes ho ciastocne splasnut ak budes jest pravidelne plnohodnotnu stravu a nebudes jest rozne hluposti ako napr. udeniny, chipsy, sladkosti,…

shelby88
2. dec 2022

Tiež mám ten problém, vraj som drobná na moju váhu. Ale tiež mám problém s bruchom naberam iba tam.. Okolie bedier. Keď som si držala stravu a cvičila... Pekne sa mi formoval pás a aby sa mi nezmensil zadok tak drepy 10-15kg. 🙂

autor
2. dec 2022

@shelby88 ja som zase vyššia a tiež okolie bedier, je moje problematické 😀 skúsim trošku kardio a potom nejaké cviky na brušné svalstvo, aby som obvod zmenšila.

shelby88
2. dec 2022

Na ig je toho veľa a cvičiť len brucho je blud ☺️. Treba zapojiť celé telo

shelby88
2. dec 2022

Alebo fit premeny Martin Mikolajcik aj na ig aj fb je

autor
7. dec 2022

@shelby88 pozrela som si ho a našla som toto

autor
7. dec 2022

Neviete aká cena je za vyplnenie dotáznika a jeho odpoveď? Teda myslím, že spomínal nejaké video, ktoré posiela. Máte s ním skúsenosť?

shelby88
8. dec 2022

Netuším, ale asi nič 🤔