Chudnutie z pŕs
ahojte baby viete o dajakej diete aby som schudla s prs...mam chude nohy ale prsia mi s 3 po porode ostaly 5...velmi ma to hneva a brucho nehovorim uplne padnute po sekcii.dakujem
@mawka http://www.jagrfit-sport.cz/tukova-kalkulacka.php tu si vyrataj svoj telesny tuk-ja som mala cez 34% teraz som na 26%, ale vaha len necelych 8 kil dolu-ale veci obleciem, co som obliekala ked som male o 10 kg menej eko mam teraz. Som v kategorii nad 40 rokov, takze ten tuk je uz celkom OK.
Telo nam okrem kosti,tekutin a organov,tvori tuk a svaly-a to vies ovplyvnit.
Dobre je uchovat a budovat svaly-lebo oni nam zarucuju dobry metabolizmus a odburavat len tuk-nie svaly.
Ak si pozries moj blog mam tam link na evku....vypocuj si ju-hlavne to o chudnuti...-a najdi si aj ine jej videa-je strasne super a mna osobne uzasne motivuje. 🙂
@mawka s tym spankom ja sa pridavam ...dnes som po hadam tretikrat bola varovana trenerom 7 hodin spanku kazdy den ...hm a pritom vie ze u mna nemozne !!
ale venoval sa tomu dost dlho vysvetloval mi co to vsetko moze sposobit (aj ked chudnem )
a to robim 3 treningy tyzdenne a jem 1700 kcal denne .
@mawka tak shred aj ripped in mam odcviceny, s nimi som schudla. cvicim viac zatazove jej cvicenia, shred with weights, killer abs a killer buns and tights. spotim sa, zadycham, aj svalovka je...len vaha sa nehybe. ale zasa s centimetrami mam tak po 2 dole, ale nejak pomaly strasne to ide... viac ako pol hodiny nemam sancu cvicit, mala spava hodinu musim to stihnut aj so sprchou za ten cas. kamoska je teraz chora a sama nejdem, ale uz sme zacali aj do fitka chodit, tam makame tak hodinu a pol a vzdy v ten den cvicim aj sama doma, cize mam 2fazovy trening. a nic. malo spim. aspon pre mna. mala sa niekedy budi aj 6x. nuz, musim sa zmierit s tym, ze svoju vysnivanu figuru dam az ked mala podrastie 🙂 bielu muku pouzivame, ale zasa ja tomu pecivu ci chlebu moc nedam, biely cukor nepouzivam vobec, kavu pijem sladenu iba jednu denne a sladkosti...ach jaj. mam dni ze ani nepachnem a potom zozerem horku studentsku za 2 dni... 😖 mam male decka varim normalne, jem vacsinou normalne s nimi, nech nevidia od malicka mamu nervoznu na diete chrumat mrkef... 😀 😀
@katie555 a co povedal, co to moze sposobit, aky ma vplyv spanku na to vsetko? to ma zaujima. lebo ja tiez som sama zufala zo seba ako malo spim. aj ked teda sa budim velmi cerstva. napriklad aj ked idem spat skor, ja som uz po 5 hodinach hore. proste nedam viac spanku a trebars cez den nezaspim nikdy. teda iba ak som chora ze chripka. ale to nebyvam takmer vobec. a tiez by som mohla byvat unavena ako kon a nic. ja mam aj podozrenie na hyperaktivitu. lebo kedysi som experimentovala s adipexom, ktory ma vyvolavat rozne stavy podobne ako ked clovek slape na pervitine a na mna to malo uplne opacne ucinky. vtedy som spala, chutilo mi jest viac.. proste opacne. a je zname, ze u hyperaktivnych ludi maju latky stimulacne uplne opacny ucinok. mna neuspi ani hypnogen, stillnox... nic. neviem, co s tym mam spravit. na adipex som sa vtedy teda vyprdla po 5 dnoch.. a nechcem slapat na nicom, chcem mat proste normalny rezim. ja som neunavitelna proste. a stve ma to.
@standu raz som s alergiou lezala pomaly mesiac v nemocnici. lezala. doslova. obcas som si vysla na cigu vytahom. prvy tyzden sucha ryza, suche zemiaky, aby vylucili potravinovu alergiu a potom uz normalna strava - tri krat denne a pecivo biele normalne. aj tak som sla stade o takmer 8 kil lahsia. ako je toto mozne?????
toto proste vylucuje vsetky infosky. napchavali ma antihistaminikami, ktore velmi zvysuju chut do jedla. nehybala som sa absolutne. jedla som len tri krat do dna. jedla som biele pecivo a pila ten debilny hnusny sladeny caj bielym cukrom. takze je pre mna zahada, preco som tak velmi schudla. musela som si vtedy drzat rifle. nemala som opasok a doslova zo mna padali. keby som bola nejak extremne chora, pochopim. len mna tam akurat skumali, preco mam ekzem na celom tele, ale vlastne na nic neprisli, bola som uplne zdrava po vsetkych vysetreniach. nechapem to dodnes.
@mawka pocas mesiaca v nemocke ti odisli na 100% hlavne svaly - a tie su velmi tazke-preto tolko kil.
Tuk podla mna nesiel dolu vobec. A ak ano tak minimum.
A napr podla niektorych ludi-napr aj tej kocky co mam link v blogu,ci vlada zlatosa... staci jest aj raz ci dvakrat za den-ide o to co zjeme,v akom pomere a kolko kalorii.
Teda 3 krat za den je tak akurat.
Mne napr nevyhovuje jest 5 a viac krat za den,lebo potom musim jest pidi davky a nikdy nie som najedena.
Mam potom stale chut jest, stale som hladna ..pre mna je optimum jest 3 krat-dve hlavne jedla -obed a vecera- a jeden snac-zvacsa oriesky alebo dake ovocie na olovrant.
To sa ozaj najem a nemyslim stale na to co zas jest o 2-3h a aj tak sa nenajest poriadne.
@mawka ja som jedenim 5 krat za den dala dolu 17 kg,ale to stale strazenie kalorii kazdeho jedla ma vyceravalo a nebola som v pohode -teda cca 3m som bola ale potom kriza a dalsie 3m trapenia a potom bum bac a pomalicky som sla zas vahou hore.
Nadalej som sice jedla 5 krat,ale davky som zvysovala a o bol koniec.... 😝
Teraz sa stravujem zas inak---2-3 krat za den---4mesiac a som ovela viac OK.
Nestersujem,najem s ked som hladna a tak aby som bola ozaj najdena.....vyhovuje mi to viac.
Ja mam problem sa kontrolovat, ak jem velkrat za den...teda daku dobu je to v pohode,ale potom to vzdavam,navysujem kazdu davku jedla.. mala som uz takych asi 5 schudnuti-najviac tych 17kg a vzdy som jedla 5 krat za den-aj 6.....vzdy som zlyhala....az zlatos mi otvoril oci,ze nemusi to byt vzdy spravna cesta tak casto jest.....pravda je, ze prvy krat nehladujem a nemam vlci hlad...zatial klop klop 4 mesiace-to je moj rekord-kriza mi prichdzala vzdy max po 3 mesiacoch,vacsinu uz dvoch.
@kaja73 no toto, strazenie kalorii a pocitanie. moja nocna mora. ja sa chcem najest normalne a nie pocitat, to by ma presla aj chut k jedlu. myslim si, ze jem normalne a zdravo. ako som pisala, vyhodila som bielu muku a biele cukry. muka mi nerobila dobre, stale som bola ako balon nafuknuta a cukor je pre mna velky strasiak. jem dusene, na prirodno, vo vlastnej stave, minimum oleja, nejem tucne, vyprazane, ani kolace ani nic. denne zjem kopu zeleniny cerstvej. raz mam ryzu, raz zemiaky, obcas cestovinky. porcie mam male. jem vela ryb na pare so zeleninou. ale ked som to tak bajocko zratala, tak prijmem malo kalorii. lenze tym, ze trebars som tu a cely den ci chcem alebo nie sedim na riti, tak sa bojim prijat viac kalorii. ked cvicim kazdy den, neni dobre podla niektorych info. ked ale prestanem, tak nespalujem tym sedenim. ked prijmem este menej kalorii, tak mam zachvaty hladu. neviem. vazne neviem ako v tomto pripade postuppovat 😔
@mawka klude v strave navys tuky-hlavne olivovy,kokosvy,omega 3 kysliny.....a kludne aj maslo,smotanu...ale sacharidy obmadz co najviac....a ak tak vzdy s tukom ten ich brzdi..teda napr zemiak uvareny v supke ale vzdy s tukom napr s maslom,ci olivakom ,plus vela zeleniny...len ked budes mat dost tukov, tak telo tuky pusti z tela von-inak ich drzi ako poklad.
Ale pozor na omega 6-tych mame v strave az moc-slnecnica,repka..tie ich maj velmi vela-tie obmadz.
A netreba sa bat ani nasytenych tukov-aj materske mlieko je ich plne a je urcene presne pre cloveka....
Ja som nikdy tolko tukov ako teraz jem nejedla-kysla smotana,maslo,kokosak,oliv.olej, ryby tuk...kazdy den jem ozaj dost a tuk mizne z brucha aj noh.....jasne ze cvicim,ale to cvicila pocas chudnutia vzdy a cm nesli tak super dole.
Sacharidy mam ale minimalne.
Standu to mi ostalo tak po dojceni...
@kaja73 hmm, praveze maslo jem normalne. obycajne, klasicke, margariny neznasam. je pravda, ze ked uz, tak pouzivam slnecnicovy olej - takze ten vymenim teda. smotana len kysla alebo aj klasicka slahackova? kokosak, s nim som zacala teraz len a davam si lyzicku rano preventivne. este som s nim nevarila. ale asi by som mala. ryby jem aj 2-3x do tyzdna. kks ja fakt neviem, kde robim chybu 😀 ja uz som zo seba normalne zmatena. a to podotykam ze nejem udeniny a podobne. maso kuracie, bravcove nemusim.
taka si zlata, ze sa mi tu venujes a rozpitvavas to. proste sa mi to niekde zastavilo posledny mesiac a ja neviem preco.
@mawka no v podstate to aky je spanok pri chudnuti dolezity ...aby som sa sama nedoondiala ze padnem na hubu ...u mna nie je problem ze by som nemohla spat , ale jednoducho nemam tolko casu ...3 krat do tyzdna vstavam do prace o 2hej rano (heh akurat pijem kafco a padam za 10 minut) a raz od 4.30 ...
a jednoducho aj ked idem spat o 8 mej tak to nedam aby som mala 7 hodin spanku
ale co vysvetloval ono to ovyplyvuje hormony a ked clovek nespi dostatocne tak sa metabolizmum meni (h horsiemu) plus u mna hadam uz aj vek ...
@mawka a len sa vazis,alebo aj merias-pas,stehna,zadok...?
lebo vaha moze stat, ale cm mozu ubudat a to je dobre-znamema to, ze svaly chranis a odburavas len tuk-ten nevazi vela....ja som napr za posledne 3 tyzdne dala dolu necele kilo,ale odisli 2 cm z brucha,stehien aj zadku......takze som spokojna. Znamena to, ze svaly budujem ale tuk buram.....
vaha nie je dobry radca...skus sa daku dobu len merat-raz do tyzdna napriklad na dakych 3 miestach a uvidis.
Ak sa ani tam nic za cca 3 tyzdne nezmeni a pritom aj cvicis ani sa neprejedas, tak tam daky zadrhel asi bude.
😖
Skus si pozrie videa od tej evky o stagnacii vahy a o chybach v chudnuti. Mozno na nieco prides 🙂
Inak kokosak je uplne super -ten bez pachu-na varenie-uplne inu chut -lepsiu-maju jedla,nie su premastne,su krehke,chrumkave....a aj ja si davam za lyzicku panenskeho- vzdy rano.....
@mawka inak niekedy ma zena proste niektoru cast tela silnejsiu a moc s tym nespravis-vzdy bude silnejsia,aj ked schudnes a odide tuk....vtedy je dobre prisposobit zvysok postavy napr. tym stehnam-teda posilovat ramena,hruhnik,ruky a opticky sa to vsetko zladi a tvoje telo bude vyzeraz super aj so silnejsimi stenami. 😉
Proste niekedy sa treba zamerat na inu cast tela,nez na tu ktora nam vadi a vyformovat k tej casti zvysok tela....ja mam tiez vzdy stehna silnejsie, ale aj podbrusie po 2 cisarakoch je na prd-previsa,ale robim co mozem a snzim sa nedeptat sa preto.
V poslednej dobe posilujem najviac presne tie ruky,ramena,hrudnik....aby som to opticky vyformovala a mam pocit ,ze ako tak to ide.
Aj so stehien trochu ubuda aj ramena rozsirujem a je to na pohlad lepsie,aj ked samotne stehna su stale hrubsie. 😝
Je to proste dane aj genticky a aj hormony v tom maju svoje miesto-velke brucho-teda ukladanie tuku hlavne na bruchu - ma na svedomi kortizol-hormon stresu- a silne stehna zas myslim estrogen....mozno teraz trepem ale asi je to estrogen.
Nase telo si same voli kde ten tuk nahodi.....a aj pri odburavani si same voli postupnost- nezmenis to zial.
Mne vzdy odidu ako prve prsia..a to teda moc nema co odist a aj tak odide 😠
@kaja73 ten previs po dvoch sekciach mam aj ja. trosku sa to stahuje, ale pochybujem, ze sa to niekedy stiahne uplne. mne by stacilo, keby som pneumosku zhodila okolo pasa. lebo nad pasom a pod pasom je to ok. ta pneumatika je presne ta vysoko rizikova. cize ja nemam brucho dopredu, ja ho mam do sirky, chapes. a stehna, no, to mame v rodine. a moja mala ma take iste 😅 vsetky baby v rodine sme ako cez kopirak, ale len tri s tym nieco robime. proste chcem byt vytvarovana. nemusim byt stihla, ale nech na mne nic negajda 😅
@mawka no hlavne, ze sa snazime,nie?
ja som teraz taka vyhecovana,normalne sa sama sebe cudujem. Na fitko sa zakazdym tesim ako male decko...teraz som tyzden pauzovala pre nadchu,ale vcera som zas nebehla a zajtra idem opat rano .
Fakt ako droga to je....a hlavne ked uz vidno ake take vysledky na postave... a aj v strave to teraz celkom ide...
Pas mam 75cm teraz a aj ked som bola pred tehu a o 17r mladsia, tak som stihly pas nikdy nemala a to som mala vtedy 57 kg a pas nikdy pod 70cm. 😒 takze to moc asi neporiesim-nemam ten klasikus zensky driek....ale podbrusie musim dako este poriesit....keby slo tuk prehodit do prs....joj to by bolo...ale to len opercane a to nehrozi......ale som si povedala ze tentoraz to dam ako najlepsie viem...a cielom ,nie schudnut,ale stravovat sa zdravo a cvicit pre radost.....snad to tentoraz uz ozaj pojde.
@kaja73 presne presne, mne kazdy hovori, ze joj my ta ani nespozname a podobne. lenze to nie je o tom, ze ja teraz huknem s vahou zrazu o 10-15 kg dole. neexistuje. proste pekne postupne. nie je lahke ani prejst na uplne ine stravovanie a kym si clovek najde to svoje..
ale za par dni som si dalsie veci nastuodvala, prijimam viac kalorii - ale tych dobrych, zravych, jeden den viac kardio a menej abs, dalsi den to vymenim a po dvoch dnoch sa dnes citim lepsie a clovece, mam splasnutejsie brucho. treba fakt pokombinovat. a vymenila som slnecnica olej za olivac, kokosak a ked uz nieco tu varim take, tak butterschmalz. som sa docitala, ze tuk z masla je prospesnejsi.
kupila som si v sobotu colu zero. mala som sialenu chut na kolu. dala som si glg a stoji mi tu litrova flasa a nic, nula bodov, vobec ma to nelaka pit. zato obycajna voda sa mi tu mina zavratnou rychlostou. musim povedat, ze v tomto momente vitazim 🙂 take male vitazstvo z ktorych potom bude to velke.
ze to ej ako droga, nieco mi o tom hovor. kolkokrat sa mi nechce, ale nejde to necvicit, fakt. vzdy si hodim moj fitness outfit a vzdy si to cvicenie dam 😀 je to super pocit. uz minimalne v tom, ze pre seba nieco robim. myslim, ze do jari bude faza 1 v poriadku. ale fakt nemoze niekto ocakavat, ze uz uz uz. to by nemalo zmysel rychlo zhodit a nechat to tak a potom co? jojo efekt ako svina. ja to chcem uz takto stale aj ked svoj ciel dosiahnem. 🙂
@katka708 - :D :D :D neviem ako tvoje prsia , ale prsia nikdy neobsahovali SVALY
Pevnejšie sú v mladom veku, lebo neskôr sa postupne vymieňajú za tuk - z neho sa dá schudnúť - ale len celkovým chudnutím
v tomto prípade neodporúčam posilňovanie na ramená a hrudník, lebo prsia ešte viac spadnú
radšej našetriť a ísť na mastopexiu 🙂
@aneta1020 a v mladosti cim boli naplnene?

@kaja73 s tym spankom moze byt.... ja mam dva zivoty by som povedala. mesiac, kedy fakt doslova sedim na zadku a pohnut sa velmi nemozem stadeto - tu tak jedine doma cvicenie, prechadzky, aj v tom som limitovana. a mesiac doma, kedy beham okolo deti a som aktivna, velmi. toto musim nejak zladit, lebo su to dva rezimy a uplne odlisne a je fakt, ze malo spavam. neviem spavat proste. ale pritom sa budim oddychnuuta aj po 5 hod. spanku. kalorie? tak aj tam moze byt problem. stale sa krotim v jedle, ked som tu, lebo mam strach, ze ked sedim na zadku, ze priberiem zo vsetkeho.
a nie som sice kulturista, ale mam mohutnejsiu postavu, svalovy zaklad mam ja dobry a proste naberaju svaly a ja mohutniem. no proste je to tak. nemam krehky, utly typ postavy. som riadna babizna aj ked som nebyvala pribrata. musim najst na to riesenie proste 🙂 ale dakujem 🙂