icon

Cítite sa po vynechaní cvičenia napuchnuté?

prosimopomoc
23. sep 2024

Ahojte,
stava sa aj vam (baculkam), ze ak cvičíte vo fitku 3x tyzdenne, tak sa citite super, ale akonahle vynechate 1 tyzden (kvoli chorobe) tak doslova puchnete a naspat priberate? Nie je hadam normalne, ze si ,, nemozem dovolit'' vynechat ani par dni. Cim to moze byt? Chapem, ze ked mam rovnaky prijem kcal v den kedy cvicim a necvicim je podstatne rozdielne ale snad sa neda naspat spuchnut za týždeň 🤮

biba_18
23. sep 2024

a keď necvičíš prečo máš rovnaký príjem? ale určite nepriberieš za týždeň. to bude skôr v zadržiavaní vody a pohybe lymfy…

prosimopomoc
autor
23. sep 2024

@biba_18 lebo som tak naucena a som hladna (bielkoviny prijimam) 🫠 moje telo akoby nechape, ze dnes nejde cvicit, tak nemoze tolko jest.

simca06022011
23. sep 2024

zadrziava sa voda, je to normalne... ked sa hybes, tak nie... a nie, tvoje telo to nemusi chapat, je naucene. ty ho musis zvyknut na to, ze nebude tolko jest :D

prosimopomoc
autor
23. sep 2024

@simca06022011 veru hej, musim si zalepit paskou usta 😁

basullinka
23. sep 2024

@biba_18 tak napr. ja cvičím s trénerom, mala som menšie zranenie , kde som 10 dní nemohla cvičiť a aj tak som mala od trénera prísny zákaz znižovať kalórie. A aj napriek tomu som schudla 1 kg.

basullinka
23. sep 2024

@prosimopomoc a nemáš v chorobe tendencie skôr zajedat a nadávaš si niečo málo naviac? Napr. nejake slane jedlo, ktoré ti ešte zadrží aj vodu plus to, že sa nehybeš? Alebo sladké...Lebo mne to nepríde štandardné... ako som písala vyššie, ja som 10 dní bola mimo cvičenia , jedla rovnako a schudla aj tak.

biba_18
23. sep 2024

@basullinka neviem ako máš nastavený kalorický príjem. či nejaký priemerný, maximálny alebo ako… ja mám skutočný napr…

minenkak
23. sep 2024

@prosimopomoc tak toto dnes vyhráva,chcem schudnúť ,ale moje telo nechápe ,že by malyi menej jesť ,tak zerem ako keby inej možnosti nebo

h2
23. sep 2024

@prosimopomoc Tvoje telo nechápe, že nemôže toľko jesť? A to akože nie si pri vedomí, keď ješ? Veď hádam si dokážeš povedať: "dnes necvičím, tak budem jesť menej" a držať sa toho.

prosimopomoc
autor
23. sep 2024

@minenkak
@minenkak trochu citaj medzi riadkami... Nikto nepovedal, ze zerem, to mozno robis ty.. Ja jem. Chcela som povedat, ze jem rovnako kazdy den, ci cvicim, ci nie.

katka700
23. sep 2024

@prosimopomoc Závisí aký máš typ postavy, ako uložený tuk. Ak sa ti tuk ukladá len na 1 miesto na tele, napríklad zadok a horné stehná tak aj pol kila vnímaš ako pribratie. Ludia čo majú podkožneho tuku menej a rovnomerne rozlozeneho rozdiel 1-3 kilá ani nepostrehnú.
A možno je to tvoje puchnutie len subjektívny dojem.

minenkak
24. sep 2024

@prosimopomoc a ty čítaj ,že píšem ako keby inej možnosti nebolo, ono vždy je aj iná možnosť nežrať