Clarinol - zázračná tabletka na chudnutie
ahojte, chcem sa spytat, ci viete niekto o nejakej tabletke, popripade o niecom inom, co pomoze? lebo mne velmi pri chudnuti pomaha Clarinol. viac nez zmena stravy a sport. vlastne to dlhodobe viedlo len ku sklamaniu. vela som si odopierala, cvicila som a na vahe max. 2 kila dolu za cely mesiac. a teraz s ovela mensou namahou, chudnem rychlejsie, dokonca aj ked odolam nejakej sladkosti. ja neviem, nechcem si to len nahovarat. mate niekto podobnu skusenost? alebo poznate ine lieky, ktore pomahaju?
@awalancha3 naozaj srandovna tabletka-ak sa to dá nazvať tabletkou.Dobre som sa pobavila.Pekny večer 😉
@awalancha3 a mimochodom, toľko nezjem ani za cely deň čo si tam rozpisala 😀
@awalancha3 napisala si sem komplet dietu a potom zapit tu ''zazracnu'' tabletku..... keby si sa hentak stravovala bez toho zazraku, tak schudnes aj tak. nevidim v tom ziaden zazrak, skorej dobry odrb
@ivia123 .no a to je chyba...... lebo k stihlosti sa treba doslova prezrat , ale zdravym jedlom
@pingu1 ...pingu, pingu........... bozie zámery su nevyspytatelné, ale aj tak sa niekedy zastavim a polozim si otázku, co mal Pánbožko za lubom, ked napriek takmej zhodnej fyziognomii su rozdiely v ludských bytostiach tak obrovské....ale, asi to tak má byť 😒
@awalancha3 🙂
@awalancha3 presne tak nejak som si to predstavovala 😀 😀 😀 😀
ahojte, prave citam jednu velmi pozitivnu recenziu na http://www.omlazeni.cz/recenze/maxivita-stihla-...
mate s tymito liekmi na chudnutie skusenosti?
ahojte, mne vcera v lekarni poradili acai slim diet, maju 2 pravidelne zakaznicky co po nich chudnu tak som zvedava co to je za zazrak 🙂
@ustrachana
ahoj, nasla som nieco: http://spalovace-tuku.heureka.cz/doktorbio-acai...
ked pojdes dole, tak tam su reakcie ludi, co ich vyskusali. inac mna presvedcia spokojni zakaznici viac nez akekolvek reklamy. samozrejme, ze vela ludi neveri, ze lieky na chudnutie mozu pomoct, ale asi by mali sudit ludia, co to skutocne vyskusali.
ja len tolko k tomu, ze CLA, co je vlastne v clarinole moze pomoct ku chudnutiu, ale musi tam byt aj upravene stravovanie a pohyb, je to vlastne tiez v podstate spalovac tuku, nieco o tom bolo aj v marcovej diete
@tilly
ano, treba k tomu aj cvicit. tieto lieky zvysuju efektivitu cvicenia neviem sice o kolko percent, ale citim, ze ma to dost podstatny ucinok.
@pasteleria jasne, ziadne vyzivove doplnky ani tabletky zazraky same neurobia...
ziadne zazracne vitaminy niesu, skusala som clarinol, kym som nezcala jest castejsie, mensie porcie, a viac pohybu, sa mi nepodarilo schudnut. a dolezite aspon 3l cistej vody
a DETOX Clean 9 poznáte ???
Viete aký je rozdiel medzi DIÉTOU a naozajstným efektívnym CHUDNUTÍM, cieľom ktorého je
vysnívaná postava ?
Pri klasických diétach telo chudne zo svalov nie z TUKOV, preto klasický JOJO efekt.
Správne chudnutie nastáva vtedy, keď telo chudne z tukov.
Prečo je Clean 9 účinný ?
Lebo je to DETOX.
Toxíny sú uložené v tukoch.Keď sa telo zbavuje toxínov AUTOMATICKY sa zbavuje aj TUKOV.
Navyše telo pri Clean 9 nestráda,lebo sa zároveň vyživuje. Takže chudnutie, detox a výživa v jednom kroku.
Ak chcete vedieť viac,píšte mi do správy.

@awalancha3 🙂 prijemne pobavenie na vecer