Čo na raňajky alebo večeru pre muža, ktorý chce schudnúť?
Ahojte, prosím, čo na raňajky alebo na večeru pre muža, ktorý chce schudnúť? Príp. aj na obed. Ďakujem.
hocičo čo má rád a zmestí sa mu do deficitu. pracuje fyzicky? má rád slané? sladké ? bude si raňajky pripravovať sám alebo ty mu ich budeš chystať?
Zo žiadneho jedla sa nechudne ani nepribera, cize hocičo co bude splnovat deficit.
na večeru nič.
ráno sa môže najesť v pohode.
na večeru nič.
ráno sa môže najesť v pohode.
@anonym_4ce598 🙈🙉. Si prispal dobu 30 rokov?
@anonym_autor raňajky určite áno, večer posledné jedlo do 6h.
@anonym_autor raňajky určite áno, večer posledné jedlo do 6h.
@ivicatolic Druhá, ktorá zaspala dobu...
@ivicatolic Druhá, ktorá zaspala dobu...
@enmery a keď ty si ju nezaspala, napíš nám k tomu prosím jasnú a jednoznačnú odpoveď... ďakujem 👉
aj permanentka do fitka, zvykne pomahat.
aj permanentka do fitka, zvykne pomahat.
@anonym_15d874 tu už možno dávno má, ale ak nevieš každý musí jesť. A predpokladám že hľadá inšpiráciu.
Ja poradím radšej chatgpt, tá naozaj poradí na tvoje chute a nebude odbacat od temy
Na raňajky vajíčka, cottage cheese, na desiatu ovocie, na obed kuracie mäso zelenina, poobede jogurt, na večeru vajíčka, cottage, mozzarella light, a vlastne ku všetkému kopu zeleniny, a permanentka do fitka alebo na plaváreň, pohyb musí byť
V podstate je to jedno, len musí spĺňať deficit a prijať za deň dostatok bielkovín na telesnú hmotnosť, to si vypočítaj. Žiadne po 6 nejesť, predpokladám, že nechodí o ôsmej spať 😀 To posledné jedlo treba tak dve hodiny pred spaním zjesť. No a ak to myslí vážne, môžete investovať do jedálnička od odborníkov - nie instagramovych, ani konikovych, choďte niekam, kde ho odvážia a pomeraju.
@anonym_autor rychlovku.
Gulas z chudeho masa (bravc.kare), kuracie prsia na x sposobov (od reznov po sote v tortille), kapustnica a v nej vela chudeho masa, tuniak, jogurty, cottage,.. Vsetko co ma vela bielkovin, menej tuku (ziadne krkovicky, vysocina a tlacenka) a k nim zdravu prilohu (zelenina, zemiakova kasa miesto hranoliek),... A vela pohybu.

vajicka/cottage/steak/ ryba a vsetko so zeleninou...na veceru
ranajky by som extra neriesila. hlavne nech zasytia.