Čo pomáha na vyprázdnenie?
Už 4 dni som nebola ☹ dakedy aj 2 týždne nejdem a neviem čo mám robiť ☹ ☹
pokial nie si tehotna a tento rpoblem mas uz dlhsie, daj sa vysetrit, ci nemas alergiu na lepok, mlieko a podobne. Nie je to normalne ajkeby si malo pila. Ja som bezne pila 2 dcl denne a na wcko som chodila kazdy den. Nech som jedla zdravo, ci nezdravo. Problem s Wckom som mala len kym som chodila do skoly, lebo ked to na mna prislo, v skole som nikdy nesla a tak som si to stopla. Odvtedy problem nemam. Inak je dobre rano pit nalacno teplu vodu. Ale tie 2 tzydne, to sa mi ozaj nezda v poriadku ajkeby si neviem ako nezdravo jedla a ajkeby si vobec nepila. Doporucujem ti ist na krv a dat si urobit testy na alergie.
skus si kupit v lekarni Nutrolin B 😉
Okrem toho co už bolo spomenuté tak pravidelne každé ráno na lacno čistý kokosový olej, jednu malu lyzicku, mne to pomohlo , havne v tehotenstve
+ to ma plno inych dobrych ucinkov 🙂
Moja dcéra mala podobný problém dlhú dobu, viac-menej trvalo a jej 5- ročný synček tiež. Veľmi im pomohol zelený jačmeň.
kup si senny caj v lekarni.. na mna zabera neuveritelne..
a susene slivky...
Pomarancovy dzus zapit kavou s mliekom :D u mna funguje vzdy... Ale mne vacsinou staci len kava s mliekom... ;)
Dobry den chcela bi som sa spitat mam zapchu co by mi pomohlo nemam vyprazdnovanie

Asi doktor! A hlavne žiadne preháňadlá. Ja nemôžem poradiť, lebo som hodinky. Nieje normálne niekedy neísť dva týždne. Ja keď nejdem ráno vždy do 9tej už sa poriadna nedokážem. Na druhý deň dobehnem. Je to veľký problém. Riešila by som to. Čo vlákninu, na tú musíš veľa piť. Ja by som šla na záchod aj keby som úplne jedla všelijako. Môžeš mať problém. A keď bude všetko ok, potom zmen stravu, experimentuj.