Čo sa stane pri nižšom príjme kalórií?
Ahojte
Takze chudnem od 5.9, zmena stravy, pridany pohyb, mam apku kde si zapisujem - kaloricke tabulky, vypocitalo mi to priblizne 1400kcal denne a akoze by som mala byt v kalorickom deficite
Neviem ci som mala den aby som vobec tolko prijala z jedla, vacsinou menej, ak som si do apky zapisovala aky pohyb som vykonavala a kolko minut tak sa to este odratalo, niekedy sa stalo, ze som sa po zapisani celkovej aktivity dna dostala az do minusovych hodnot kcal
Podotykam citim sa dobre , niesom slaba, nemota sa mi hlava, neboli ma hlava
Pijem 3l denne vody, uzivam kolagen, karnitin, chrom, mam aj protein yum yum od beastpink, pred aktivitou bud synefrin ( termicky spalovac myslim, potim sa jak blazen) tbl alebo pump ( po nom ako keby ma ihlami po celom tele pichali)
Neviem aku som mala pociatocku hmotnost, nemala som odvahu sa odvazit, teraz aktualne 93kg ale nemam pocit, ze som nieco vobec schudla
Prosim nepiste mi, ze takto sa nechudne aj ti co sedia v base a nejedia tak nepriberu ale schudnu
Zajtra mi vychadza 1277 kalorii a to mam toasty s varenym vajcom maslom a uhorkou, na desiatu banan s kolagenovym praskom, na obed klasika granadir s maslom a kyslymi uhorkami, na olovrant protein s polkou pomaranca a na veceru toasty so skyrom a bananom
Toto je jedalnicek anorekticky??
@kacusik69 nemam cas, nemam to ani v okoli kde byvam, mam male dieta , nejazdim autom a nema mi dieta kto strazit
tak si aspon pozri ak mas instagram spomenuty profil… necitala som celu diskusiu, len v dobrom radim… presla som si tym a s viditelnymi vysledkami, hovorim z vlastnej skusenosti…
@kacusik69 nemam instragram
tak drzim palce
@negymama kaslať na ňu, ved už z jej odpovedí vidno, že je nervozna, lebo sa poriadne nenaje.
Agresivne az na par vynimiek co dakujem ste utocili vy na mna
Hladna niesom neboj sa
Lebo sledujem priebežne všetky nové diskusie na nástenke
@janinka007 ano...aj u mna pri vsetkej trpezlivosti a snahe pride bod ked si poviem. ze
"Nehadam sa s ludmi, na nazore ktorych mi nezalezi."
dievčatá kde nájdem ten presný návod ako nastaviť kalorické tabuľky? Dik
@anickaaa6aaa pridaj sa do verejnej skupiny Cesta k mojej premene. tam je to pripnute hore plus kopu rad a komentaarov v skupine
ako si na tom s chudnutim, studujem tu prave nejake diskusie o chudnuti, tak ma to zaujima

ak mas instagram, pozri si profil Tabulkarka - ma tam navod ako spravne nastavit kaloricke tabulky… tie spravne podla mna nastavene nemas… mam “odtabulkovane” vela, aj s vysledkami, jedneho casu pri vyske 168 cm a vahe cca 95 kg bol prijem 1850 kcal (bazal cca 1530) … 1400 mas dost pravdepodobne - takmer isto - pod bazal, aj napriek tomu ze sa necitis zle, casom sa to odzrkadli… odporucam zajst na inbody, zistit dalsie parametre ako % tuku atd. a prestavit si tabulky… prides na to ze jedlo je kamos, mozes jest daleko viac, ak spravne nakombinujes tak obcas aj “nezdravo” a napriek tomu pojde vaha krasne dole - som zivy priklad a takych, dokonca ovela uspesnejsich, je tu mnoho 🙂 ak mas do toho pohyb, o to lepsie…