Čo si mám ešte dopniť do jedálnička?
Viete mi vysvetlit co mam este doplnit do jedalnicka? Ako viem kolko percent bielkovin mam zjest? Dobre tomu chapem?? Ak to nesplnim co tonznamena dik

A to ty koho chceš oklamať že v diéte POtREBUJES 1/3 energie prijať zo sladkosti. Nás chceš oklamať alebo sa snažíš len seba? Naozaj tomu veríš? Naozaj? Naozaj? Naozaj veríš tomu že keď máš fyzicky náročnejšiu prácu tak potrebuješ to fyzicky namáhané telo kŕmiť sladkosťami? Myslíš si že to je to čo mu chyba? Nie že by bol banan vrchol zdravého stravovania sa, ale uprimne, čím si myslíš že by si sa svojmu telu viac zavďačila? Nejake jablko? Oriešky (tie si radšej nedávaj lebo zadáš že si zjedla porciu po tom ako zješ 300g)
Všetko treba zapisovať. Kávu olej (olej je brutálne kaloricky ako si si mohla myslieť že netreba zapísať. Majonézu treba tiež. Všetko treba.
Ale podľa mna pre teba to nemá význam. Toto je zbytočná robota toto zapisovanie. Vyrad aspoň jednu sladkost a nahrad ju jablkom.
A neklam si. Alebo si klam mne je to jedno, drzim ti palce aby si dosiahla svoj cieľ. Určite k tomu nepotrebuješ tabulky, zvládneš to aj bez nich. Toto že nemáš zapisovať myslím dobre, fakt je to zbytočne, možno to bude s tým ešte horšie lebo budes nepresne zapisovať a budes si myslieť ako malo si zjedla tak sa ešte najes. Veď o tom je aj tento príspevok. Mala si pocit že si už jedla dosť ale cieľ v tabuľkách si nesplnila a chcela si ešte niečo jest. To je zle. Odlož tabulky a riad sa intuíciou.

@diaszoky
Pridaj sa do skupin Cesta k mojej premene, tu na koňovi. Tam je presne nastavenie tabuliek krok po kroku a kooooopa báb, ktoré ti poradia, keď budeš potrebovať.