icon

Čo si mám ešte dopniť do jedálnička?

diaszoky
11. máj 2022

Viete mi vysvetlit co mam este doplnit do jedalnicka? Ako viem kolko percent bielkovin mam zjest? Dobre tomu chapem?? Ak to nesplnim co tonznamena dik

Čo si mám ešte dopniť do jedálnička?Čo si mám ešte dopniť do jedálnička?
Strana
z3
yoxinka
12. máj 2022

@diaszoky
Pridaj sa do skupin Cesta k mojej premene, tu na koňovi. Tam je presne nastavenie tabuliek krok po kroku a kooooopa báb, ktoré ti poradia, keď budeš potrebovať.

sense
12. máj 2022

@diaszoky ako ta viac nepusti resp co ta nepusti.
A že máš aj olej zapisovať tak jasne ze áno všetko čo zješ treba zapísať každú jednu surovinu až teda korenie a bylinky nemusíš ale i ak všetko,.

diaszoky
autor
12. máj 2022

@sense no ze tie kcal uz přna su vela mam pocit ze jem privela podla kt

sense
12. máj 2022

@diaszoky vieš možno ak budeš úplne všetko presne vážiť prídeš na to ze ješ omnoho viac ako tých 1200-1300kcal, pretože ak zješ 2 kekse denne plus Menü z restiky tak tých 1300 kcal máš už naplnenYch

diaszoky
autor
12. máj 2022

@sense no mozno..” uz od zajtra zacnem vazit

sense
12. máj 2022

@diaszoky a trba vazit a meriat vsetko , nevyberat vecu typu lyzica, porcia, kus atd...alebo ak pijes kavu s mliekom, nevyberat zo zoznamu kava s mlieko, ale mlieko zapis zvlast, takosto ak na varenie pecienie pouzivas olej al maslo trena vsetko odvazit zvlast a napisat

diaszoky
autor
12. máj 2022

@sense ok dakujem za radu

gleep1
12. máj 2022

A to ty koho chceš oklamať že v diéte POtREBUJES 1/3 energie prijať zo sladkosti. Nás chceš oklamať alebo sa snažíš len seba? Naozaj tomu veríš? Naozaj? Naozaj? Naozaj veríš tomu že keď máš fyzicky náročnejšiu prácu tak potrebuješ to fyzicky namáhané telo kŕmiť sladkosťami? Myslíš si že to je to čo mu chyba? Nie že by bol banan vrchol zdravého stravovania sa, ale uprimne, čím si myslíš že by si sa svojmu telu viac zavďačila? Nejake jablko? Oriešky (tie si radšej nedávaj lebo zadáš že si zjedla porciu po tom ako zješ 300g)

Všetko treba zapisovať. Kávu olej (olej je brutálne kaloricky ako si si mohla myslieť že netreba zapísať. Majonézu treba tiež. Všetko treba.
Ale podľa mna pre teba to nemá význam. Toto je zbytočná robota toto zapisovanie. Vyrad aspoň jednu sladkost a nahrad ju jablkom.
A neklam si. Alebo si klam mne je to jedno, drzim ti palce aby si dosiahla svoj cieľ. Určite k tomu nepotrebuješ tabulky, zvládneš to aj bez nich. Toto že nemáš zapisovať myslím dobre, fakt je to zbytočne, možno to bude s tým ešte horšie lebo budes nepresne zapisovať a budes si myslieť ako malo si zjedla tak sa ešte najes. Veď o tom je aj tento príspevok. Mala si pocit že si už jedla dosť ale cieľ v tabuľkách si nesplnila a chcela si ešte niečo jest. To je zle. Odlož tabulky a riad sa intuíciou.

lenkit
13. máj 2022

@gleep1 tu je úplne zbytočne niečo vysvetľovať. Pani má oveľa viac výhovoriek ako odhodlania, chcela poradiť, ale namiesto toho, aby si z toho niečo tu nás aj samú seba presviedča o tom, že 2+2 sú 3. Zbytočne sa rozčuľovať a strácať náš čas. 🙂

diaszoky
autor
Autor odpoveď zmazal
diaszoky
autor
13. máj 2022

@lenkit ake vyhovorky co trrepes pytala som sa lebo som naozaj nevedela,ze aj posrany olej treba zapisat uz vazim oddnes tak aky mas problem tu niekoho sa nieco opytat boze🤦🏼

diaszoky
autor
13. máj 2022

@gleep1 nokoho neklamem ofptila som pravdu ak mam ored ms tak si pottrbujem sladke dat a mysim ze kazda znas a tvari sa ze nie

Strana
z3