Čo si mám ešte dopniť do jedálnička?
Viete mi vysvetlit co mam este doplnit do jedalnicka? Ako viem kolko percent bielkovin mam zjest? Dobre tomu chapem?? Ak to nesplnim co tonznamena dik

Pozor ono ti už do 5000 tak veľa nechýba keďže si zjedla 4882KJ. A zrejme budeš mat chybu v nastaveniach. Príjem 1200kcal je veľmi nízky, to nemôže byť ani hodnota tvojho bazalneho metabolizmu, teda za predpokladu ze neváži 50kg
V prvom rade by som zmenila kj na kcal pre lepsiu orientaciu..a potom vlastne co je tvojim cielom? Schudnut? Nabrat svalovu? Nezda sa mi ten prepocet, nieco tam budes mat zle nastavene.
Rovnako jedna konzerva a platok kuraciny nemoze byt takmer 100gr bielkovin. Musis tam mat este ine bielkoviny alebo si to zle zadala.
Keď tomu nerozumieš na 100% treba si nastaviť paušálny denný výdaj, takisto cieľ si treba nastaviť spravne, pochybujem, že chceš vážiť 0kg 😉
@diaszoky jes vela masa pravdepodobne. Vlakninu a tuky doplnis napr.nrjaky zeleninovym salatom s olejovou zalievkou. Na cukry ti postaci aj jeden banan 🙂
@lindusss2016 super dakujem za tip
@juliasb ja mam denne zjest 80g bielkovin a este sa mi to nikdy nepodarilo ani lrn zafarbit na zeleno 🤷

@diaszoky ja si myslím, že všetkého máš zjesť 100%. Že ta aplikácia ti vyratala, koľko gramov máš čoho zjesť, to bude tých 100%.
Doplniť máš teda ešte sacharidy, kým budeš mat 100%, taktiež tuky a vlákninu. Bielkoviny si už prekročila o 3%. Len mi porad prosím, ako si dokázala zjesť takmer 100g bielkovín? Ja mam denný cieľ 60g a je to priam neuskutočnitelne pre mňa