Čo spôsobuje rozdiely vo vážení?
Ahojte. Dnes som sa vážila. Jedna váha mi ukázala 82kg, ráno na lačno. - pridávam foto a druha cca za 4 hodiny 91 😅😅 tak teraz neveim. Od čoho sa mám ďalej odpichnúť?

jedna horšia ako druhá... katastrofa takáto váha...
Tak jedna váha asi bude správna 🤣, teraz musis zistiť, že ktorá a odtiaľ sa odpichnut 👍
@7miriam77 no veď, len ktorá je tá správna 😂
jedna horšia ako druhá... katastrofa takáto váha...
@deti95060810 zbytočný komentár 🙂
🤣 ja by som asi skúsila tretiu 🤣
Cca nevieš svoju váhu?ktorá je bližšie k tvojej váhe😉
Cca nevieš svoju váhu?ktorá je bližšie k tvojej váhe😉
@luccija nie neveim keďže som práve 42 dni v deficite a vážila som sa na začiatku
Treba sa vážiť stále na tej istej váhe a ráno.
Treba sa vážiť stále na tej istej váhe a ráno.
@januska12323 čo sa mám vážiť každý deň?? Blbosť. Ešte by som zdeptala sama seba že nemám žiadny progres. Vážim sa tak raz za mesiac.
Píšem niekde každý deň? Raz za týždeň úplne stačí ale nie na rôznych váhach, potom sa nedá porovnať údaj.
Však sa teraz odvaz znova a to čo ti ukáže bude správna vaha, 2 x sa váha nepomyli
Prepáč, ale to máš skoro 10kg rozdiel. To musíš vedieť, koľko si cca mohla za mesiac ísť váhou dolu. To nie je rozdiel 500gramov.
Dibre ti rádia. Vážiť sa treba na tej iste váhe cca raz týždenne alebo 10 dní.
Ak máš naprd váhu, tak meraj obvod - prsia, pás, brucho, boky, ruky, stehná, lýtka. To je aj tak najrelevantnejší údaj.
Však sa teraz odvaz znova a to čo ti ukáže bude správna vaha, 2 x sa váha nepomyli
@zuzubb007 4x po sebe mi ráno váha napísala tých 82
Ale ved ked si sa vazila na 2 roznych vahach a 1 je pokazena (ukazuje o 10kg viac alebo o 10kg meneJ), tak aj 100x sa mozes odvazit... a stale to bude ukazovat rovnako... Tak odvaz na oboch kilo cukru alebo muky... alebo cokolvek mas doma... budes mat riesenie
Za seba pisem, že vaha u ženy 82 kg je úplne veľa a nehovorím o váhe 91kg. 🤦♀️ pokial ma človek diagnózu a chorobu že pribera z liekov je to iné. Ale vaha nad 80kg u ženy je za mna hrozne 😳🫣 to sa cítiš dobre? Nevadí ti to? Lebo ja osobne kebyže toľko vážim tak sa v prvom rade hanbím a hneď by som s tým niečo robila. Ale každá sme iná 🤣
Za seba pisem, že vaha u ženy 82 kg je úplne veľa a nehovorím o váhe 91kg. 🤦♀️ pokial ma človek diagnózu a chorobu že pribera z liekov je to iné. Ale vaha nad 80kg u ženy je za mna hrozne 😳🫣 to sa cítiš dobre? Nevadí ti to? Lebo ja osobne kebyže toľko vážim tak sa v prvom rade hanbím a hneď by som s tým niečo robila. Ale každá sme iná 🤣
@jaass by som plakala...
@jaass mám 178cm. A ano pribrala som kvôli liekom, nevyžrala som sa. Ale som viac ako mesiac v deficite a aktívne športujem. Takéto kometare fakt nechápem. A že ženy majú držať spolu 😀
@jaass by som plakala...
@deti95060810 skôr by som sa zamyslela nad sebou prečo máš potrebu komentovať takýto príspevok. Očividne niesi so sebou vnútorne spokojná.
@jaass by som plakala...
@deti95060810 zaplac nad svojim prispevkom. Autorka sama pise, ze chudne, sleduje si deficit tak asi s tym nieco robi.
To sú zas komenty 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Autorka, akú váhu si mala pred tým než si začala chudnúť? Od toho by som sa odpichla.
Chvalim ta, že pre to niečo robíš, aj keby si sa "vyzrala", začala si pre to niečo robiť čo je super. Tu sú ženy často frustrovane a potrebujú si kopnúť 🙂 nevšímaj si to.
To sú zas komenty 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Autorka, akú váhu si mala pred tým než si začala chudnúť? Od toho by som sa odpichla.
Chvalim ta, že pre to niečo robíš, aj keby si sa "vyzrala", začala si pre to niečo robiť čo je super. Tu sú ženy často frustrovane a potrebujú si kopnúť 🙂 nevšímaj si to.
@lucia13022023 bola som cca na 96. Posledných cca 40 dni som začala dodržiavať deficit a tréningy. Už som sa dala zdravotne nejako dokopy, tak to hneď všetko lepsie funguje. A tie komentáre.. no čo už, dúfam že sú teda top modelky, so 100% zdravím a bez jednej nedokonalosti. Je to len ich obraz, hlavne vnútra.
Tak ja by som sa riadila tou váhou, ktorá ukazuje 91kg. Za mňa je 15kg za 40 dní veľa, ale môže sa stať aj to, ak ides z vyššej váhy. No skôr sa prikláňam k 91kg a aj 5kg za 40 dní je super výsledok. Len tak ďalej.
To si mala na začiatku napísať váhu, takže realita je, že teraz máš 91, keby si mala 82 to ti kompletne všetko oblecenie padá a nieje to reálne 15 kilo za mesiac to snáď aj sama vieš, však 5 kil za tak krátky čas je super, nedá sa hneď byť modelka
@autor jeej sme uplne rovnake, tiez mam 178cm a isla som dole z 96kil haha :D drzim palce, ja mam aktulane 81kg . ked vsak niekomu poviem, ze mam cez 80kg, tak mi neveria, ze to nie je mozne. obvod pasu mam 74cm, a komentar od @ jaas je uplne trapny a nemiestny -- nehcapem ako to moze žena žena povedat...
ja odporucam kupit si obycajnu vahu, ta nam roky sluzi, digitalna moze byt zla, ale myslim, ze aj v zrkadle vidno ci ma clovek 80, alebo 90 kg
inak baby ja som mala vahu ako topmodelka 50 kg na 174 cm a zial stalo sa aj mne, ze po antidepresivach som sa dostala cez 70 kg, hanbila som sa chodit von, ale podstatne je zatat sa a robit nieco, zacala som cvicit, upravila som stravu a vsetko zhodila prec
Majú držať spolu to áno 🙂 ale majú aj hovoriť pravdu. A ty si písala tak si mohla čakať, že každá mamka napíše svoj názor 😅 a aj ja mám 178 cm ale váhu mám 56kg. Už keby som mala 60 tak sa cítim zle. Aj ja zas veľa cvičím, veľa pohybu+ strava a genetika 👍 treba sa pozitívne nastaviť a makať 😇 a nie urážať sa 💪
Majú držať spolu to áno 🙂 ale majú aj hovoriť pravdu. A ty si písala tak si mohla čakať, že každá mamka napíše svoj názor 😅 a aj ja mám 178 cm ale váhu mám 56kg. Už keby som mala 60 tak sa cítim zle. Aj ja zas veľa cvičím, veľa pohybu+ strava a genetika 👍 treba sa pozitívne nastaviť a makať 😇 a nie urážať sa 💪
@jaass ja by som sa zase cítila zle pri 178 cm a 56 kg. príliš málo
@jaass ja by som sa zase cítila zle pri 178 cm a 56 kg. príliš málo
@zmrzlinka8 na teba možno na mna nie ;) som vďačná za vyšku a váhu, každá mame inú predstavu o tom ako mame vyzerať 🙂 kamaratka ma 76kg a je spokojná 🤣
@zmrzlinka8 na teba možno na mna nie ;) som vďačná za vyšku a váhu, každá mame inú predstavu o tom ako mame vyzerať 🙂 kamaratka ma 76kg a je spokojná 🤣
@jaass fajn, tak neposudzujme

Tak jedna váha asi bude správna 🤣, teraz musis zistiť, že ktorá a odtiaľ sa odpichnut 👍