icon

Čo vám pomohlo schudnúť okrem jedla a cvičenia?

21. máj 2022

Dake tipy rady? Dakujem🙏🏻

luccija
21. máj 2022

Zamilovať sa🙂

kataina
21. máj 2022

som zamilovana do čokolády
😀

tosomja
21. máj 2022

Vieš čo, mňa naštartovalo, keď má týždeň boleli zuby, že som nemohla ani sánkou pohnúť. Za týždeň 7kg a do 3 mesiacov 14kg dole. A držala som si ich do posledného pôrodu a bum, naspäť. No už kvôli váhe nechcem dať trhať zuby 🤣 tak neporadim. Tie tri mesiace som nič extra nerobila, len som chodila na zumbu.

petamich
21. máj 2022

crevna viroza 🤷‍♀️

karhu
21. máj 2022

stres

panelacikova
21. máj 2022

žeby sex? 😀

miimss
21. máj 2022

Tehotenstvo, grcala som do polovice 6 mesiaca takze keď som šla rodiť som mala +2 kg 🙊 a z pôrodnice som šla ľahšia o 4,5 kg ako pred tehotenstvom následne kojenim ďalšie 1,5kg dole 😂🤷

viestta
21. máj 2022

Salmoneloza. 7 kíl dole za týždeň.

evkamotka
21. máj 2022

Statnice

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
macicka111
22. máj 2022

Top sirup

autor
22. máj 2022

@macicka111 kólko si nim schudla?

macicka111
Odpoveď bola odstránená
babovka2321
22. máj 2022

Autorka, snad takymto dristom o chudnuti pomocou sirupov, kav a tabletiek sama neveris🤦na lenivych a hlupych ludoch sa najlepsie zaraba

macicka111
22. máj 2022

@babovka2321 to nie ja som dala len že je dobrý nenútil ho kupovať.ja za to aj tak nič nemám dokopi

autor
22. máj 2022

@babovka2321
@babovka2321 ja leniva niesom len mi stoji vaha aj ked cvicim

macicka111
22. máj 2022

@macicka111 a čo som aj predala po Tom sirupe schudli 🤷

babovka2321
22. máj 2022

Ale sirup ti nepomoze hlavne, ked ti ho ospevuje niekto, kto ho predava. Ak ti vaha stoji, bud sa zle stravujes alebo mas iny problem, ktory ziaden sirup nezachrani. Na podporu k cviceniu si kup synephrine alebo carnitine, ale pouzivaj len s cvicenim a uprav stravu, ak si tak ste neurobila. Ale nenechaj sa oblbnut a vycicat z penazi.

viestta
22. máj 2022

Keď stojíš na váhe niekde robíš chybu. Bud nemáš vyváženú stravu, a ne co sa týka bielkovín a telo skreckuje, lebo nedostáva to co potrebuje, alebo treba ubrať z kalórií a na to nie je žiadny čajík, prášok, koktail a ani sirupcek. Keby to naozaj fungovalo nebolo by obéznych ľudí, lebo by im stacilo dat recept do lekárne a bolo by vybavené. Žiaľ, zázraky sa nekonajú. Platí len jedna rovnica menší príjem ako vydaj

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lucijalucy
22. máj 2022

Zázračné pilule, sirupy, prášky, dokonca oblečenie 😂 Akože sedliackym rozum už vymiera naozaj.. ak by toto všetko fungovalo, za 10€ sme všetky štíhle jak lane 😂😂😂

enata
Odpoveď bola odstránená
viestta
31. máj 2022

@enata Nejdu kšefty?

enata
Odpoveď bola odstránená
enata
Odpoveď bola odstránená
viestta
31. máj 2022

@enata pomáhaj komu chceš. Ja si radšej dám pozor na to koľko čoho a kedy zjem, radšej sa prebehnem rýchlim krokom do roboty ako mam míňať svoje ťažko zarobené peniaze na bludy, ktoré nefungujú. Fyziológia nepusti. Keď zozeres viac ako spotrebuješ, telo si vyrobí sadlo. Keď chceš zrušiť sadlo musíš zozrat menej ako spotrebuješ alebo spotrebovať viac ako zozeres.