Čo vás motivovalo ku skutočnému schudnutiu?
Co bolo vasou poslednou kvapkou,ze ste si povedali a fost, takto to dalej nejde a zacali chudnut a aj schudli?
@renusik Tak ide o to, prečo ješ viac ako máš...ak je to ,,z nudy,, mne pomohlo stále sa niečím zamestnať, aby som nemyslela na jedlo 😄 Napr. ísť von s deťmi, čítať knihu, upratovať, venovať sa záľubám (aby sa myšlienky netočili okolo jedla). Možno ješ nevhodné jedlá, ktoré Ti nestačia (prázdne kalórie) alebo zbytočne málo a potom jasné, že si hladná. Motiváciou pre mňa bola aj predstava, ako dobre budem vyzerať v šatách, ktoré som si kúpila (ak 1-2 kg pôjdu dole). Dá sa to, len treba naozaj chcieť, všetko je len v hlave...
konkrétny chlap ktorého som chcela 😁 jemu sa bacuľky nepáčia, mne kilá navyše až tak neprekážali, nápadníkov som mala dosť, ale tohto jedného som veľmi chcela
Bola to súhra okolností. Zaseknutý nerv pod lopatkou, vysoký tlak (150/110), brušná viróza, všetko tak tesne po sebe. Najprv som začala kalorické tabuľky a po mesiaci aj cvičiť - povedala som si, že veď fitko mám pod nosom, bola by som kráľovná lenivosti keby som tam nešla. Od decembra pomaly, ale isto 21 kg dole.
@elisadavinci paradny vysledok,krasny! Len tak dalej, a ako ti zistili ten zaseknuty nerv? A akot i ho uvolnili?
Zistili podľa príznakov - bolelo ma pod lopatkou, až som sa nevládala nadýchnuť, brala som guajacuran a cviky podľa YouTube. Odkedy cvičím sa mi to už nestalo, predtým to bolo časté.
konkrétny chlap ktorého som chcela 😁 jemu sa bacuľky nepáčia, mne kilá navyše až tak neprekážali, nápadníkov som mala dosť, ale tohto jedného som veľmi chcela
@zuzanka.zuzu a dostali ste ho nakoniec?Presne aj ja nad týmto rozmýšľam.
@zuzanka.zuzu a dostali ste ho nakoniec?Presne aj ja nad týmto rozmýšľam.
@dannniellla áno 😊
@dannniellla áno 😊
@zuzanka.zuzu fíha.Tak zrejme idem začať aj ja niečo robiť😊

Ked mi sestra povedala, ze v menopauze uz nedokaze dat dolu ani gram. Tak este kym mam menzes, som sa do toho pustila… je to sakra narocne aj v premenopauze. 8kg som chudla 10 mesiacov.