Creatin počas chudnutia
Ahojte. Chudnem asi 2 mesiace. Cez týždne cvičím silovo 5x. Občasne aj po tréningu kardio ako schody, prechádzka do kopca na páse.
No všimla som si, že som začala chudnúť aj svaly a som slabšia. Tabuľky mám nadstavené dobre, to mi nadstavoval trener s ktorým som aj cvičila.
Mohla by som začať užívať creatin? Chcem schutnut, no chcem aby mi zostal aj nejaký zadok.
Ďakujem za rady
160 g na deň, to sa ti ako podarí prijať. Ja mám 96 a mám čo robiť aby som to naplnila. Ale teda tým pádom tuky mi nárastu minimálne na 150%
@merlinja normálne sa mi to podarí prijať 😅 každý deň mám v jedálničku, mäso, vajcia a ryby. Denne. A tuky mi nikdy pri tomto štýle jedenia nevyskočili na 150%.
No tak vajce 7 b ale 6t, mozzarella 19b, tuky 8 , ok kuracie mäso má tuku minimum , tak ale no neviem. Tuk mám nastavený na 43.7 a teda este sa mi nestalo aby som ho neprekročila. A to teda dosť už ho omadzujem. By som tie jedálničky aj reálne chcela vidieť.
@merlinja ja mám tuky na 60g a ani raz som neprekročila. Prepáč ale jedalnicek za dosť peňazí nebudem zverejňovať. Stačí sa spýtať chat gpt a on ti taký jedalnicek aj výpiše.
Ješkove voči, mňa absolútne nezaujíma tvoj nakalkulovany rozpis jedálnička, ani koľko si zaň uvalila, len tak reálne vidieť, napr. tanier jedla, suroviny.. čo tí ľudia zjedia. . Ja sa reálne stravujem v práci v jedálni a keď jedlo nahodom do tabuľky tak som za polovicou kcal. A teda večere sa nevzdám. Aj keď teda reálne chudnúť nepotrebujem ale 3-4kg by ma potešilo.
@merlinja no, tak to je jasne keď ja si varím doma všetky jedlá, tak budú mať lepšie kalorické hodnoty ako nejaká jedáleň.
Zarad silovy trening. Ked si v deficite tak telo ako prve odburava svaly, lebo ho stoja najviac zivin.
Pri silovom treningu telo nebude redukovat svaly, lebo ich potrebuje.
@libusak v druhej vete v príspevku píšem, že cvičím silovo
Ake suplementy pouzivas?

@libusak už ma necvičí tréner, mali sme spolu nejaky základ, mesiac. Je to pán Filip Grznár, môžete si ho vyhľadať. Necvicim 5x do týždňa silovo, ale mám rozdelené partie.