icon

Creatin počas chudnutia

16. mar 2025

Ahojte. Chudnem asi 2 mesiace. Cez týždne cvičím silovo 5x. Občasne aj po tréningu kardio ako schody, prechádzka do kopca na páse.
No všimla som si, že som začala chudnúť aj svaly a som slabšia. Tabuľky mám nadstavené dobre, to mi nadstavoval trener s ktorým som aj cvičila.
Mohla by som začať užívať creatin? Chcem schutnut, no chcem aby mi zostal aj nejaký zadok.
Ďakujem za rady

Strana
z2
autor
19. mar 2025

@libusak už ma necvičí tréner, mali sme spolu nejaky základ, mesiac. Je to pán Filip Grznár, môžete si ho vyhľadať. Necvicim 5x do týždňa silovo, ale mám rozdelené partie.

merlinja
20. mar 2025

160 g na deň, to sa ti ako podarí prijať. Ja mám 96 a mám čo robiť aby som to naplnila. Ale teda tým pádom tuky mi nárastu minimálne na 150%

autor
20. mar 2025

@merlinja normálne sa mi to podarí prijať 😅 každý deň mám v jedálničku, mäso, vajcia a ryby. Denne. A tuky mi nikdy pri tomto štýle jedenia nevyskočili na 150%.

merlinja
20. mar 2025

No tak vajce 7 b ale 6t, mozzarella 19b, tuky 8 , ok kuracie mäso má tuku minimum , tak ale no neviem. Tuk mám nastavený na 43.7 a teda este sa mi nestalo aby som ho neprekročila. A to teda dosť už ho omadzujem. By som tie jedálničky aj reálne chcela vidieť.

autor
20. mar 2025

@merlinja ja mám tuky na 60g a ani raz som neprekročila. Prepáč ale jedalnicek za dosť peňazí nebudem zverejňovať. Stačí sa spýtať chat gpt a on ti taký jedalnicek aj výpiše.

merlinja
20. mar 2025

Ješkove voči, mňa absolútne nezaujíma tvoj nakalkulovany rozpis jedálnička, ani koľko si zaň uvalila, len tak reálne vidieť, napr. tanier jedla, suroviny.. čo tí ľudia zjedia. . Ja sa reálne stravujem v práci v jedálni a keď jedlo nahodom do tabuľky tak som za polovicou kcal. A teda večere sa nevzdám. Aj keď teda reálne chudnúť nepotrebujem ale 3-4kg by ma potešilo.

autor
20. mar 2025

@merlinja no, tak to je jasne keď ja si varím doma všetky jedlá, tak budú mať lepšie kalorické hodnoty ako nejaká jedáleň.

libusak
22. mar 2025

Zarad silovy trening. Ked si v deficite tak telo ako prve odburava svaly, lebo ho stoja najviac zivin.
Pri silovom treningu telo nebude redukovat svaly, lebo ich potrebuje.

autor
22. mar 2025

@libusak v druhej vete v príspevku píšem, že cvičím silovo

libusak
22. mar 2025

Ake suplementy pouzivas?

Strana
z2