icon

Cvičenie a postava hneď po pôrode

15. mar 2022

Ahojte, sú tu nejaké mamičky ktoré cvičili počas celého tehotenstva a po pôrode mali hneď postavu ako pred pôrodom? Som v 4 mesiaci a cvičím pravidelne ale veľmi sa bojím že mi ostane veľa ovisnutej kože. Ďakujem

Strana
z2
zuzuliennka1
15. mar 2022

blbo povedane - predist na 100% sa tomu da jedine tak, ze by si tehotna nebola😂🙈
ale teda takto - nie je nikde napisane, ze po porode urcite budes mat ovisnute brucho az kdesi po kolena a nebude sa to dat nijak riesit.
Svaly sa povoluju, brucho rastie, ako rastie aj babatko v nom.
Sustred sa momentalne na to, co je, stravuj sa zdravo a vyvazene, uvidis, aky vobec budes mat porod a potom zacnes cielene podnikat kroky - napr. neprejedat sa, lebo vsak “kojim = treba jest za 2” a pod.

tara42
15. mar 2022

Podľa mňa to neovplyvnis. Ja som cvičila pred tehotenstvom, mala som 53kg a pribrala som 16kg. Počas tehotenstva som necvicila vôbec. Po porode ziadna ovisnuta koža, teraz mam úplne ploche brucho. Váhu mam ešte menšiu ako pred tehotenstvom. Len nebuď velmi premotivovaná aby si tým neuškodila dietatku a aj sebe.

natalala
15. mar 2022

Nemusis vynechat cviky na brucho, ale v tehotenstve by sa nemali robit cviky na priame brusne svaly. Ak si bola zvyknuta cvicit pred tehu, tak urcite nemusis prestat, ale teda su nejake obmedzenia, kt by ti trener ak ma vedomosti a skusenosti s cvicenim tehotnych mal povedat a brat do uvahy 🤷🏼‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
diana45
16. mar 2022

No tak zmeň cvičenie prosím Ťa, chápeš...?

Strana
z2