Cvičenie-drepy s 15 kg závažím
Ahojte žienky, momentálne drepujem s 15 mg závažím. Myslíte že to stačí? Pomôže to na guľatejsi, lepší zadok? Či je to zbytorcne ?ako to máte vy ? Ďakujem za info
Ja celý život behám po schodoch. A taký mám vymakany zadok, že by som to nemenila za žiadne činky.
Urcite staci, len nech ich robis aj spravne. Nie ze si nalozis 15kg a trasu sa kolena, nemas vyrovnany chrbat. Lebo drep v takom prevedeni s 25kg je dlhodobo dost zataz na aparat. Neviem ako dlho cvicis atd.
@kiki68 len pár dní 🤗
@andrea1235356 No tak to si najskôr spevni chrbát (hlavne spodný) a potom cvič tu partiu čo chceš, pretože bez silného chrbta sa pokazíš. Pozri si videá Athlean X na youtube na správne prevedenie cvikov na chrbát.
@andrea1235356 tak to ti 15ky fakt netreba. Videí na guľatý zadok máš na youtube na mraky, cvičím doma roky a úplne v pohode mi stačí 7-10 kg. Drep nie je všetko, treba cvičiť komplexne celé telo
@andrea1235356 na gulaty zadok su dobre zakopy a mrtvy tah je najlepsi...odisli mi pri nom platnicky...

Z drepov s ťažkou váhou ti zhrubnú aj stehná, ak ti to nevadí ... no ale ak chceš hlavne väčšiu riť tak tu máš návod:
https://www.youtube.com/watch?v=WFEtAjDIuKA