icon

Cvicenie EMS a tehotenstvo

magdolka
20. feb 2018

Chcem pridat informaciu nakolko na nete nikde nie je skusenost. Prave lezim na oddeleni v nemocnici a nase vytuzene babetko odchadza. Neviem este ako dlho tu budem. Ale bola som 2x na cviceni na zaciatku tehotnstva. Prvy krat po pocatí po 3 dnoch a potom som cvicila po 4 dnoch. Neviem ci je to 100% ale cvicila som a bola som tehotna sice v zaciatkoch kedy som este netusila. Menzes mi neprisiel az tyzden po cvoceni. Kedy som okamzote ukoncila aky kolvek pphyb.

deti95060810
20. feb 2018

moc som nepochopila....ja som ako tehotná chodila na bicykli a v pohode....Si si istá že je to tým cvičením? Nie každé tehotenstvo sa musí odležať....

mirola
20. feb 2018

ja som to nepochopila tiez... co chcel autor povedat..poznam baby co cvicili pomaly do 9 mesiaca, ale nie EMS... no za potrat zvacsa mozu ine veci

fefe123
20. feb 2018

tiež si myslím, že to nemuselo byť cvičenie, veľa žien športuje v rannom štádiu tehotenstva, keď ešte ani netušia, že sú tehu a čvičia aj potom...

beky1813
20. feb 2018

A preco mysis, ze je to cvicenim? Zeny posiluju a ani nevedia, kedy pocali, to, ze ty to vies, je ine, ale zbytocne sa teraz budes stresovat, co by bolo keby

elizita
20. feb 2018

Co nie je na internete? Ved sa vsade pise, ake osoby toto cvicenie nemaju absolvovat.. a je tam uvedene aj, ze ani tehotne ... to ci to bolo cvicenim ems ti uz nikto nepovie,,, mohlo aj nemuselo..

kitikat
20. feb 2018

Ja ked som cvicila EMS, tak sa ma na zaciatku pytali ci urcite nie som tehotna. Jasne, ze tehotne mozu cvicit, ale EMS urcite nie. To ti teraz nikto nepovie, ci je to z cvicenia. Drzim palce, aby babatko zabojovalo.

ukulela
20. feb 2018

@magdolka tyzden po oplodneni este embrio ani nie je uhniezdene. to cvicenim nebolo, nevycitaj si nic.