Cvičenie na doma

26. sep 2023

Zdravím. Máte nejaké obľúbené cvičenia, trebárs z YouTube, po pôrode a neskôr po pôrode? Som po opakovaných sekciách, posledná skoro dva roky dozadu, mám miernu nadváhu, bolia ma kolená, takže drepy a beh nie sú pre mňa možné. Ostala mi diastaza asi na 1 prst a povolené panvové dno, tak že mám veľmi často nutkanie na malú, ale zápal nemám. Musím už so sebou niečo robiť, skúšala som minulú zimu cvičenie so Zuzanou, aj zaplatené, ale strašne ma to nebavilo, úplne ma demotivovali cviky, ktoré som nedokázala odcviciť, vcelku nerada športujem. Mama core, ten chlap mi je tak nesympaticky. Niečo iné? Ďakujem.

viellik
26. sep 2023

Mama core a cvičí to chlap? 😀 To mi príde vcelku vtipné. Cvičievala som podľa jednej ženy, hrozne ma to bavilo, keď nájdem, pridám sem.

hortenziaj
26. sep 2023

Mama core je fajn.
A na silu vici madfit, nájdeš na youtube

petulda333
26. sep 2023

Pamela reif

hortenziaj
26. sep 2023

A pozri Zuzku plihalovu na youtube, ma cviky na diastazu a aj panvice dno.

autor
26. sep 2023

@viellik neviem, či aj cvičí, neprekusla som sa ani cez jeho úvodný obkec a už som sa zježila

yoxinka
26. sep 2023

@viellik
Nechápem tvoj komentár o chlapovi. Ja som bola po troch pôrodoch a brucho, panvové dno totálne na kašu. Chodila som k rôznym fyzioterapeutkám - ženám a teda, výsledky žiadne. Nakoniec som narazila na môjho súčasného fyzioterapeuta a ten za 2 roky som mnou spravil viac ako tie baby za 10 rokov pred tým. Vysvetlil mi prečo je dôležité, aby som mala funkčné brucho, panvové dno, všetky vnútorné svaly a teda naučil ma mega na sebe makať. Ja som kvôli oslabenému bruchu ostala s prasknutou platničkou. To že je to chlap, neznamená, že nevie, čo s tebou. Aj gynekológovia sú chlapi 🤷‍♀️