icon

Cvičenie na orbitreku

2. sep 2021

Dobrý deň, vôbec sa tomuto nerozumiem. Keď budem cvičiť na orbitreku schudnem aj brucho alebo ktoré časti spaľujem na tomto stroji?

jana2679
•
2. sep 2021

Ahoj, základ je strava, a ak popri nej budeš cvičiť na orbitreku budeš chudnúť zo všade aj z brucha. Ja som začala po Veľkej noci, - 11kg dole a z brucha - 20cm ale to od júna cvičim silové cviky.

mila23
•
2. sep 2021

neda sa vybrat odkial budes chudnut....brucho sa chudne stravou.....darmo bdues cvicit na orbitreku,ked si das rezen s hranolkami a potom kremes....

autor
•
2. sep 2021

@mila23 samozrejme si upravujem aj stravu, len po pôrode zostalo toho najmä na bruchu, takže hlavne to potrebujem dat dole, a nemôžem cvičiť nejaké brušáky a také, lebo mi zostali po sekcii zrasty a dokonca mi ich asi budu aj operovať v takom sú stave... takže si mam dávať pozor tak zato ma napadlo takýto nejaký stroj kúpiť

mila23
•
2. sep 2021

tak potom staci aj rychla chodza, resp. nejake lahsie cardio. Zial sa neda vybrat,ze chcem schudnut z brucha, pri chudnuti ide tuk dole z celeho tela ....z brucha to byva zial vacsinou najtazsie.....

autor
•
2. sep 2021

@mila23 Ved toto. Ale musím niečo robiť aj keď nemôžem ťažké cviky, ved mala zachviľu začne behať a nebudem za nou vládať. Skôr by som taký stroj ze decka sa hrajú a môžem cvičiť mam ich na očiach. Neviem si predstaviť rýchlu chôdzu vonku s 3 deckami 😀

mila23
•
3. sep 2021

tak to ano......treba vyskusat....drzim palce 😉

autor
•
3. sep 2021

@mila23 ďakujem