icon

Cvičenie pri obezite

lucia851
30. júl 2023

Snažím sa cvicit ale nevladzem ledva odcvicim pol hodiny a už nevládzem viac a boli ma z cvičenia hlava.ako mám schudnúť teda?

ornela_tn
•
30. júl 2023

to by aj mňa zaujímalo, tiež už večer nevládzem cvičiť

lucia851
autor
•
30. júl 2023

@ornela_tn ja cvičím hlavne cez deň ale nevladzem

matullienka
•
30. júl 2023

@lucia851 ako cvicis? Máš kardio alebo silové cvičenia?

hladamematku
•
30. júl 2023

@lucia851 voda, vo vode, rychla chodza na suchu

moni73
•
30. júl 2023

@lucia851 80% strava. Ja som sa teda vyzrala statocne, ale od 9.1. je dole 30+ kg. Bez cvicenia - akehokolvek.

veselo_neveselo
•
30. júl 2023

@lucia851 To vobec nevadi, nevadi, cvic kolko vladzes. Uvidis, ze po case sa to bude zlepsovat. Kazdy nejak zacina, dolezite je hybat sa v ramci svohich moznosti.

A este poznamka, lahsie je tie kalorie nezjest, ako ich palit cvicenim.

vinkel
•
30. júl 2023

@moni73 to máš super! Ja tiež vyzerám jak vyzrata svina. Môj problém je to že neviem jesť reps mi nechuti a stačí mi niekedy zjesť jedno jedlo za deň, max 2 kávy, pitný režim ale kilá sa ma držia jak …. A niekedy príde na mňa taká chuť na sladké a to vtedy keď mám mať svoje dni. A neviem stym nic robiť a skúšala som viackrát.

matullienka
•
30. júl 2023

Baby pri vyššej váhe dávajte hlavne bacha ako cvičíte, chrbticu a kĺby máte len jedny. Všetko treba s rozumom. Tak žiadne skákanie, beh, drepy a pod. Rýchlejšia chôdza, prechádzky, plávanie

marca12
•
30. júl 2023

@lucia851 musis na to ist postupne. Pol hodina je super. Ja som stihla a mam po polhodine dost. Ked nevladzes,oddychni si a zacvic si neskor. Napr.doobeda alebo poobede,ked aj po 10 minut. Postupne si vybudujes kondicku ,nechci zazraky zo dna na den. Daj si tyzden len po 20 minut a postuone pridavaj par minut naviac. Cvicenie ti musi robit radost,nie sa znicit a znechutit. Drzim palce

eliska13
•
30. júl 2023

@lucia851 môže ta bolieť hlava od chrbtice, alebo zlého dychania, tlaku.Co cvicis aké cviky?

@moni73 to bola úplná zmena stravy a naozaj žiadne cvičenie?

missviolet
•
30. júl 2023

ja som schudla 40kg cisto chodzou. tu som fala aj pri velkej obezite

barborachors
•
30. júl 2023

@lucia851 cvicenim neschudnes, zacni prechádzkami alebo plavanim. A ries stravu, nie činky. Inak sa z toho nedostanes.

eliska13
•
30. júl 2023

@missviolet ako často a koľko si chodila?

ropucha6
•
30. júl 2023

Chudnutie je strava, cvicenie je doplnok. Je uplne normalne, ze na zaciatku nevladzes, kondicku ziskas postupne.

vanilkovazmrzka
•
30. júl 2023

Pol hodina je luxus. Ak mas naozaj obezitu, tak kazdy druhy den ked si odcvicis pol hodinu, je to vyborny zaciatok.

vanilkovazmrzka
•
30. júl 2023

@moni73 👏👏 musis mat ohromne pevnu volu. Az sa mi zda nezdravo vela 30kil za cca pol rok… ale zas nevieme, na akej vahe si zacinala.

jana005
•
30. júl 2023

@moni73 ahoj, super, že si to tak zvládla.
Mohla by si mi napísať, čo si jedla?
A akú si mala váhu?
Teda ak ti nevadí o tom písať.
Ďakujem

missviolet
•
31. júl 2023

@eliska13 6x do tyzdna 90-120min

macekovam
•
31. júl 2023

@lucia851 úprav si stravu.. Kalorické tabuľky si daj.. Ako pohyb ti stačí prechádzka alebo rýchla chôdza... Neskôr... A hlavne si nejakým nevhodným pohybom neodpal kolená lebo bude po aktivite