icon

Cvičte so Zuzanou na istagrame - skúsenosti

susedka1000
14. máj 2020

Ahojte baby.. Chcem schudnúť už som to tu písala... Ale chcela by som cvičiť podľa tejto baby na insta... Teraz ma 60 dnovu výzvu za 59€.. Úplne v pohodicka videa, kde vás nebude počuť sused ako skacete...máte niektorá s nou skúsenosti že ste pomocou tých cvičení schudli... Kto ide so mnou do toho 😃🙂 chcelaa by som začať od pondelka

Strana
z2
mogaa
14. máj 2020

@martinusik91 nie, tá skupina je tu na MK

kittykat22
14. máj 2020

@mogaa robim skoky - ale tie lahke ako hovori - ked je raz, dva tri SKOK ... tak ja robim len raz dva tri, raz dva tri 🙂 a takto dookola 🙂 Robim to ako hovori - toto je pre zaciatocnikov - tato lahsia verzia, a ja robim tu 🙂

mogaa
14. máj 2020

@kittykat22 ja mám slabú angličtinu, takže by som nevedela čo tam hovorí...možno ešte v tej polštine😉 ešte aspom týždeň dám Moniku a potom skúsim Killer - ten som aj cvičila a aj som ho mala rada(a možno to pri troche šťastia aj udýcham😘

mogaa
14. máj 2020

@kittykat22 ten Turbo spalanie sa mi nepáči ale mám rada Turbo wyzwanie - to som zvládala odcvičiť.... potom som bola zase 2dni nepoužiteľná lebo svalovica ako hrom

simkids
14. máj 2020

@nairia dakujem za tip, dnes odcvicene, zajtra bude svalovka :D

nairia
14. máj 2020

@simkids to sa tesim 🙂 ja uz tiez, svalovkujem zlahka uz asi mesiac (stale ma cosi ine pobolieva :D), ale ten dobry pocit endorfinovy je na nezaplatenie!

Strana
z2