icon

Cyklická ketogénna diéta - skúsenosti

shanis
14. jan 2014

Ahojte, s priatelom chceme vyskusat, udajne je velmi ucinna. Potesi, ak ma niekto pre mna radu, alebo skusenost...jedalnicek, ubytok na vahe a pod. Dakujem🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ivet51
6. feb 2015

@zazvorka87 a paleo co znamená???
Pridavaju sa tam aj iné potraviny??? Alebo..??
A ako dlho drzis tuto ketonovu?? Koľko kg išlo dole???

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
katia77
7. feb 2015

@zazvorka87 skupina Paleo stravovanie je verejna, staci sa pridat 😉

sasha871
7. feb 2015

@bubu37 podla mna silovy,ale iba 2-3x do tyzdna

sasha871
7. feb 2015

takze baby,rano pruzok tmavy, vaha 69...takze mi cely tyzden stoji...rano som sa zmerala a zapisala miery,aby som vedela ci po opatovnom nabehnuti do ketozy pojdu aj centimetre dole,moje dnesne ranajky lievance so slahackou ,cokoladou a dzemom,o dve hodiny nato bol uz pruzok biely,takze bye bye ketoza..a poviem vam,ze som chcela zjest aj kona,ale dnes uz teda po tych lievancoch sladke nechcem ani vidiet a tiez som neni hladna ani nemam chut sa prezierat..na obed mam skladane zemiaky..jedine coho sa obavam je to,ze v pondelok mam skusku v skole a ze budem v pecku,ked vravite ze vas bolieva hlava pri tom prechode.a tie mozgove bunky budem ozaj potrebovat tak dufam,ze mi neodumreli a neodumru..tot moje postrehy 😎

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
sasha871
9. feb 2015

caute,takze vikend za mnou..bolelo ma brucho vcera cely den som sa citila hnusne..dnes som mala zatial iba kavu a planujem zrazit sachardidy na uplne minimum aby som nabehla na ketozu co najskor..moja vaha dnes rano 70,5 😖 😀

radovanko3
9. feb 2015

@sasha871 hladovkou sa do ketozy dostaneš,ale potrvá to dlhšie-ja po sacharidoch nabiehávam do ketozy po 2 dňoch-max.3...Ak chceš čím skôr-tak doplň tuky-tuky a znova tuky 🙂 🙂 🙂 a ked si dáš k tomu nejaké cardio,tak zajtra večer si tam 😉

ivet51
9. feb 2015

Baby ja som sa tyzden nevazila az dnes., sacharidy držím fakt na minime, a po tyzdni -200 g.... Mam pocit, ze tera mi to nejak stojí, alebo ide vedel i pomaly ... A veľmi ma bolia svaly... Nohy, ruky, stehná, lýtka.... Od štvrtka si dám sa gardové vlnu - 2 dni

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kaja73
10. feb 2015

@zazvorka87 a mas dost tukov?...lebo ak len skrtis sachace a nedas dostatok tukov spomalis si metabolizmus a nechudnes..ja davam ze den aj 8-9tisic kj...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kaja73
10. feb 2015

@zazvorka87 tak si to zacni ratat..mala by si za den dat aspon 160g tuku...ja davam aj 180 niekedy.

sasha871
11. feb 2015

caute baby,tej mojej ketoze sa nejak nechce nabehnut,vcera sa mi vecer uz crtal pruzok a dnes rano zas houby a pritom som mala dobre mastne ranajky ..tak ja neviem ,asi si dam slahackovy den alebo co..
@zazvorka87 ja si v mikrovlnke rozpustim 1 kocku 74% COKO a dam do slahacky. aj do kyslej smotany..
POCUJTE BABY A POUZIVATE SHIRATAKI CESTOVINY?podla tabulky obsahuju iby vlakninu..a mozete si ich robit s maskom a slaninkou,cuketou..chapete ..trocha zmeny,lebo mne uz sibe bez priloh mi to uz zacina ist krkom..

sasha871
11. feb 2015

inak uz mam opat 69..len nech to ide dole lebo ma drbne..v maji musim mat 59!!!!! a hotovo!

sasha871
11. feb 2015

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa...

SHIRATAKI S CUKETOU,SUNKOU,SLANINOU...MNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

sasha871
11. feb 2015

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-...

SHIRATAKI S GULASOM ...NO BABY MOJE..UZ SOM PO NE POSLALA CHLAPA 😀

kaja73
11. feb 2015

@sasha871 nezameriavaj sa tak na vahu..to je zla cesta...neviem ci cvicis,ale ak nie tak zacni...HIIT cvicenia, plus silove a vlastnou vahou..to vsetko sa da aj doma..stacia cinky,ketlebely ,svihadlo,alebo na nete cviky...a meraj si cm...nevaz sa.....svaly su ovela tazsie ako tuk,postava moze zostat na tej istej vahe,ale navonok vyzra uplne inak 69 kg tuku a 69 kil svalov....zbytocne sa stresujes. 😉
Zameraj sa na svoje pocity,ked ti ketoza nevyhovuje- vyser sa na to...hladaj inu cestu...v ketoze ido o to, ze telo zacina samoliecitelske procesy,zbavuje sa zapalov,normalizuje inzulinovu tvorbu...vaha je len pikoska na zaver.....mala by si mat dobry pocit uz len z toho ze napr za den zjes len do 100g sachacov,doplnis zdrave tuky..nemusisto hnat do extreov- ak ti to vadi a lezie krkom,tak to skor co neskor vzdas....zacni pomalsie,zacni 100g sach.na den a nestresuj sa lakmusakom na hajzli...to je zla cesta.
Zamera sa skor na prechod na tukovy metabolizmus..teda stav kedy telo vie ketony aj vyuzit a neposle ich v moci do hajzla....radsej ich spali..to je cielova faza tukoveho metabolizmu..teda ketony napr v moci uz ani nemusia byt..lebo sa ich tela naucilo vyuzvat ako zdroj energie. 🙂
Pozri si Zlatosove stranky,najvyzivnesi blog na sk...tam je vela super clanko o tom...a ketoza je uz len zaver toho procesu...ja som sla na to pomalicky od septembra.. a s ketozou sa pohravam az teraz po 4m prechode na nizkosach stravu. Pre mna to nie je dieta s cielom zhodit,ale ziv. styl s cielom vylepsit si zdrav stav..
Vobec nema take stavy ako ty,nic mi nelezie krkom a mam dolu 12 kil tuku za tu dobu..pomalsie dalej zajdes...

sasha871
11. feb 2015

@kaja73 lezie mi krkom akurat tak strava,pretoze jej nevenujem dostatok casu a nevarim si..jednoducho nemam cas starat sa o dieta,varit aj muzovi aj sebe..no najdem si cestu,urcite sa tak nestresujem ia sa zoznamujem s ketozou a pisem sem kazdy moj postreh,ked mam cas tak si nieco o tom precitam..vcera som konecne pozrela vsetky videa od jankowitcha,ale nezaujali ma bohvieako..pozriem teda toho zlatosa.
ja sa citim vyborne,mam vela energie,sacharidy drzim pod 20.myslim,ze mi to takto vyhovuje ,vobec nie som hladna,iba potrebujem napady na rychle,zdrave ketojedla..nestresujem sa,mozno to tak len vyzera 😎 😀 ja som celkom nabudena..vobec to pre mna nie je utrpenie,mozno ked budem viac doma v teme,co by som bola rada co najskor(ale nemam tolko casu),tak nebudem cikat na pruzok a cakat kym sa zafarbi,teraz mi ine nezostava ..kedze nemam glukomer..

sasha871
11. feb 2015

@kaja73 a prvy x som sa zabudla zmerat,teraz po sacharid.dnoch som sa zmerala,ale je lahsie postavit sa na vahu ako merat..to staci raz za cas a ja mam taky blby zvyk stat na vahe aj 2x do dna,robila som to vzdy a chudnutiu to nezabranilo nikdy🙂 iba mi to posilnilo psychiku,ked som videla ,ze vaha klesa..ak neklesala,tak mi doslo ze nieco robim zle..je to moja kontrolka 😉

kaja73
11. feb 2015

@sasha871 s tym vazenim je to ale naopak...praveze nic to nesignalizuje ak vaha stoji..ale ak neubudaju cm..to nieco signalizuje.
Vaha sa aj mesiac nemusi pohnut ani o kusocek a nic to neznamena..hlavne ak cm idu dole..vtedy je to praveze dobry znak, ze chudnes len tuky a zaroven budujes tak dolezite svaly 😉

kaja73
11. feb 2015
sasha871
11. feb 2015

@kaja73 pokukam vecer,alebo ked prcek zaspi🙂 dakujem 😉

ivet51
11. feb 2015

Tak baby, ja si dám zajtra po 3 týždňoch sacharidove dva dni, tak uvidím co to urobí
Chcem sa vas spytat este k tej ketoze...leto prúžok mam ružovo- niekedy az silno fialový, ale hladina glukózy v krvi opakovane... 5,3... 5,5.... Som z toho jeleň
Som teda v ketoze??? Alebo mam poruchu glukozoveho metabolizmu ... V tehotenstve som mala pozitívny glukozovy test... Potom v norme
Teraz držím sacharidy pod 20 na den.... Rozumiete tomu???

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
sasha871
12. feb 2015

baby to ste si kupovali glukomer?