Cyklická ketogénna diéta - skúsenosti
Ahojte, s priatelom chceme vyskusat, udajne je velmi ucinna. Potesi, ak ma niekto pre mna radu, alebo skusenost...jedalnicek, ubytok na vahe a pod. Dakujem🙂
baby nasla som stranku lowcarblifestyle.cz/sk nenatrafili ste na nu?
Steviu a ine sachariny a sladidla si treba odsledovat, niekoho nevyhodi z ketozy 1 liter coly zero na den a mne osobne to nerobilo dobre....
@zazvorka87 určite áno-pitný režim+drepy 😉
Baby, rozhodla som sa, ze idem robit osvetu, lebo sa uz nemozem pozerat, ako sa tu trapite hocijakymi dietami. Uplne ako keby som videla seba prakticky od 14 rokov az doteraz. Zufale pokusy o schudnutie, ubytok a nasledne obdobia prejedania (lebo ved telu chybali zakladne ziviny) a obrovsky jojo efekt. Tymto stylom som si akurat tak spalila svaly, totalne spomalila metabolizmus a nabrala kila tuku, ktore mi dlho deformovali nielen postavu, ale aj sebavedomie. Kamaratky mi uz davnejsie hovorili, aby som sa prestala trapit a zacala normalne zit, spravne jest a trosku sa hybat, ale ja som to stale nejak prepocuvala. Som si myslela, ze zdravou stravou schudnem tak mozno kilo za mesiac a to sa mi zdalo malo. Ja som chcela viac! Az teraz par tyzdnov dozadu som dostala rozum a zacala som sa konecne zdravo stravovat a trosku sa hybat. Este v tom nie som uplne doma, ale mam super online trenera, ktory ma naviedol na spravnu cestu a radi mi, co mam robit a ako mam zit "stihly zivot". Neviem si to vynachvalit a ubytok na vahe je neskutocny: 9 kg za 6 tyzdnov. Som plna energie a elanu, sebavedomie islo neuveritelne hore, unava odisla a zrazu som sama sebou a zijem taky zivot, aky som vzdy chcela zit. Ked tak spatne rozmyslam, kolko casu a penazi som investovala do rozlicnych diet a "zazracnych pripravkov na chudutie", az mi zastava rozum, ze ako som tomu vobec mohla verit.
@lucky222 zabudla si nám tu hodiť link za 20€ na toho trénera 😀 😀 😀 .Super reklama,ale cyklická ketoza je o niečom inom 😉 😉 😉 .
@zazvorka87
Asi mas tak nastavený glukometer, na jednotky mg/L, da sa to prepnúť na mmol / l ... To sa častejšie používa...
Tvoje cislo 59mg/dl je super ... To je hodnota 3.28 mmol/ L
... To je myslim super hodnota
Su na nete tabulky kde sa to da prepocitavat
@zazvorka87 nemáš za co... Cukor mas v poriadku
Ja som so dnes zase kúpila kokosov olej... No ja mam pocit, ze mne teraz váha stojí.... Nechápem prečo...
Koľko si uz schudla a za aký cas???
@zazvorka87 tak držím palce..
Ja som tiez vela neschudla ☹
baby moze sa pit aky kolvek caj?
SLNEČNICOVÝ JEDLÝ BIO OLEJ & KOKOSOVÝ BIO OLEJ
Tuky majú v ľudskom tele svoje nezastupiteľné miesto. Nielen, že predstavujú rezervu koncentrovanej energie, ale zároveň mechanicky chránia orgány a telo tepelne izolujú. Tuky predstavujú prostredie pre rozpúšťanie vitamínov A, D, E, K a prispievajú k tvorbe hormónov. Zároveň sú aj zdrojom potrebných mastných kyselín.
Nasýtené a nenasýtené tuky :
1.nasýtené tuky sú tie, ktoré zvyšujú hladinu cholesterolu
2.nenasýteným mastným kyselinám sa hovorí aj „dobré tuky“. Môžu byť mononenasýtené, ktoré nájdeme napríklad v mandliach alebo olivovom oleji alebo polynenasýtené, na ktoré sú bohaté ryby alebo sója. Nenasýtené tuky sú citlivejšie na svetlo a teplo, preto ich treba správne uschovať a pripravovať podľa inštrukcií..
Ktorý olej vyberať ?
Jednoznačne sa vyhnite hydrogénovaným olejom (stuženým tukom a niektorým margarínom). Práve výrobky obsahujúce trans-mastné kyseliny sú najškodlivejším typom tukov. Namiesto nich vyberte kukuričný, slnečnicový alebo sójový olej, ktorý obsahuje nenasýtené tuky. Najzdravší, hoci finančne náročnejší, je však jednoznačne olivový olej.
SLNEČNICOVÝ JEDLÝ BIO OLEJ napr. z DM zn. Alnatura , 500ml : cca 2,78€
zloženie :
Priemerné výživové hodnota v 100 g
Energetická hodnota : 3 404 kJ / 828 kcal
Tuky : 92g
- nenasýtené mastné kyseliny : 10g
- mononasýtené mastné kyseliny : 26g
- polynenasýtené mastné kyseliny : 56g
Sacharidy : 0
Vláknina : 0
Bielkoviny : 0
Soľ : 0
KOKOSOVÝ OLEJ BIO Health Link , 400ml : cca 6,09€
Priemerné výživové hodnota v 100 g
Energetická hodnota : 3 609 kJ / 862kcal
Tuky : 100g
Nasýtené mastné kyseliny : 86,5g
- kyselina kaprylová : 4,6 - 10g
- kyselina laurová : 45,1 - 53,2g
- kyselina mystistová : 16,8 - 21g
- kyselina palmitová : 7,5 - 10,2g
@zazvorka87
Si mala dnes sacharidovy den??
baby,kde a aky glukomer ste kupovali?dakujem 🙂
@sasha871 ja som kupovala cez
http://unizdrav.sk/tovar/46/glukomer-onetouch-s...
Som s ním spokojná, hneď som navyše nakúpila aj pruzky

@zazvorka87 ja nesladim ale toto by ma tiez zaujimalo..ty kokso ten zlatosov blog..no radsej keby mi to niekto pekne polopate povedal..tam je toho mrte.