icon

Dá sa schudnúť, keď budem piť každý deň alkohol?

28. feb 2021

Chcem sa opýtať, myslite ze sa da schudnúť keď každý deň pijete alkohol a neprekročíte pri tom denný kaloricky príjem?

mirage
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
28. feb 2021

@mirage ale ja som to myslela tak ze keď piješ každý den

aurorastone
•
28. feb 2021

samozrejme ze sa da pokiaľ budeš pit, grcat ako ti bude zle a nič nejesť.... a popritom si zdevastujes okrem pečene aj celý organizmus.. takze nie, toto určite NIEJE TA SPRÁVNA CESTA!

makakova
•
28. feb 2021

V pohodke to ide,ale nesmieš nic jesť. Počas mojej ppp to krásne slo a to som si dala denne pivo..ale nalačno celý deň... No úprimne neodporúčam.

makakova
•
28. feb 2021

@aurorastone tak presne 🙂

autor
•
28. feb 2021

Ja to chapem, len mne ten alkohol pomáha v ťažkých chvíľach a niekedy začínam mať pocit ze som závislá 😔

mirage
•
28. feb 2021

pardon, precitala som to zle.

nykkushka
•
28. feb 2021

Asi by som skôr riešila problém s alkoholom ako váhu 🤔😳😉

pribinak
•
28. feb 2021

Ak pijes pri pocite, že ti je zle z problémov alebo si inak nevieš navodiť pocit kľudu a pohody tak si na najlepšej ceste sa stat alkoholickou

viktoria1425
•
28. feb 2021

Ak máš nižší prijem a vyšší výdaj samozrejme,že schudneš ale či to bude aj zdravé to je o inom.
Keď sú tažšie chvíle skúsiť to neriešiť alkoholom lebo to len vedie k alkoholizmu skôr či neskôr.

sense
•
28. feb 2021

Alkohol sú prázdne kalórie, takže pre mňa nie... Raz za cas si dat pohár vina al pivo ôk, ale denne nie...

zuzubb007
•
28. feb 2021

Mám pocit, že začínam byť závislá, veta sama o sebe ak nevydržis nepiť minimálne týždeň tak si čistá alkoholicka riešila by som liečbu a až potom chudnutie

maria1989
•
28. feb 2021

schudneš aj s alkoholom, lepšie napr. vodka ako pivo, z vlastnej skúsenosti

autor
•
28. feb 2021

@maria1989 no ja skôr to pivo alebo víno 🤷🏼‍♀️

panelacikova
•
28. feb 2021

autorka: z alkoholu sa priberá...

maria1989
•
28. feb 2021

poštuduj aj glykemický index

deti95060810
•
28. feb 2021

tak ako kto...
keď som niečo vypila - to je jedno či alkohol al. víno - mne bolo strašne zle ešte dlho po vypití.... takže som chudla...
ale poznám čo po vypití by zjedli aj klince...😉

milanm_
•
28. feb 2021

Z alkoholu sa nepriberá priberá sa ak máš vyšší prijem ako výdaj. Akurát pri alkohole to je problém, kedže je dosť kalorický.
Budvar 12 ma 175 kJ/100 ml. daj si ich zopár a aj keď nič iné nezješ, tak si v +
ale celkovo je táto téma bizarná, pani bude asi priateľka toho čo mal prevratnú metódu na chudnutie a vyplynulo z toho, že on preje celú výplatu a zvyšné dva týždne do výplaty nemá € na jedlo

noami12
•
28. feb 2021

Ty nie si ta co pridala okolo tiež 18 príspevok ci sa dá pribrať z infúzie?

autor
•
1. mar 2021

@noami12 nie nie som