Dá sa schudnúť s izbovým bicyklom?
@csillagvirag jasne ze da,preco by sa nedalo? Ale tiez ho mam uz iba ako vesiak, jeden cas vsak paradne posluzil😅
@csillagvirag zaklad je strava a príjem energie musi byt nizsi ako vydaj… potom schudnes. Samotny stacionarny bicykel v obyvacke zazraky nerobi. Ani v spalni.
@csillagvirag dá sa, kamarátka sa snažila hodinu denne, podvečer pri tv, schudla 11kg za rok. Vylúčila vyprážané jedlá a množstvo sladkostí. Už je tomu asi 3 roky, rutina jej ostala a figúru má fajn.
@csillagvirag da sa, ja si zvyknem nanho sadnut (a bicyklovat), ked pozeram TV a teda nesluzi vobec ako vesiak ako pise @elanor . Kupila som ho na to, aby som ho pouzivala.
@csillagvirag Da sa schudnut jedine ak vytvoris kaloricky deficit, ci uz to bude s “izbovym bicyklom” alebo bez neho. Ak mas sedave zamestnanie skor by som volila kardio, kt nie je zas sedave na doma mozno orbitrek alebo maly chodiaci/beziaci pas. Pripadne sa vykasli na kupovanie takychto opach a pusti si online nejaky HIIT trening, to ti zvysi tep zarucene ;)
Mame taky, kde si nastavis volbu teren. Takze chvilami ti kladie mensi odpor, vacsi odpor, ziaden odpor. Ako ked ides po krajine. Chvilu do kopceka (alebo do kopca), chvilu po rovine, chvilu z kopceka. A strieda to random (aspon myslim). Je to teda adekvatnejsia nahrada realneho bicyklovania.
A ma aj obrazovku, takze sa pozeras na to “kadial” ides.
Ale samozrejme, ak neupravis stravovanie (nebudes prijimat menej kalorii ako vydas, ale bez hladovania, logicky), ma to rovnaky (ne)vyznam, ako keby si realne sadla na bicykel a realne sa vozila po okoli. Naberies sice svaly do noh, ale brucho, atd nijak vyznamne neschudnes.
podla mna nie, lebo tym, ze budes na nom cvicit doma, tak si nedokazes nastavit tie podmienky a zataz tak, ako by si mala normalne vonku, keby bicyklujes. a to tiez nie som presvedcena o tom, ze len vdaka bicyklovaniu by sa ti podarilo neviem kolko schudnut. isto by som k tomu pridala aj nejake cviky.
@csillagvirag ano
@csillagvirag Áno, ja som za mesiac schudla 5 kg, išla som z váhy 57 kg, ale denne som bicyklovala hodinu vkuse…

nie. Ale ak potrebujes dasli vesiak, alebo susiak bielizne, ktory len zavadzia, smelo do toho.