icon

Das gesunde Plus Diät Vitalkost Dm

konomut
22. apr 2014

Ahojte žienky, chcela by som sa vás spýtať či niektorá nemáte skúsenosť s práškom DAS gesunde PLUS Diät Vitalkost z dm drogerky. Píše sa že je to potravina na osobitné výživové účely určená pri diétach so zníženou energetickou hodnotou na regulovanie telesnej hmotnosti. Majú sa nahradiť 1-3 jedlá týmto nápojom. 🙂

Das gesunde Plus Diät Vitalkost Dm
citronius
•
24. apr 2014

Aj mňa by zaujímali skúsenosti

konomut
autor
•
26. apr 2014

Nikto neskúšal ? ☹

neiuska
•
14. sep 2014

ja skusam prave teraz....skusili ste niekto?myslim ze bude lepsie dat si 2dcl napoja ako krajec chleba ci cokoladu. 🙂

babulka82
•
14. sep 2014

@neiuska a cena?

sandrax19
•
14. sep 2014

@babulka82 okolo 8€

neiuska
•
15. sep 2014

@babulka82 necelych 8 eur

map0007
•
15. sep 2014

@konomut. Ahojky ja ho pijem asi mesiac,pijem ho na desiatu a olovrant.Kedy ako ale hlavne ak sa nestiham najesť ako náhradu jedla.

annae.
•
26. sep 2014

Ahojte dievčatá, pripájam sa. Začala som ho piť, určite dobré ako náhrada jedla... ja si to dávam na raňajky, len niekedy mi vadí tá "neutrálna" chuť 🙂

veja22
•
17. nov 2014

tie co to pijete,pomohlo vam to nieco???

veja22
•
17. nov 2014
annae.
•
18. nov 2014

@veja22 ahoj, nezdá sa mi, že by mi to pomáhalo, ale ako náhrada toho jedného jedla úplne v pohode. dávam si to ráno, keď nestíham a väčšinou si do toho zamiešam trošku škorice, je to tak chutnejšie... ale nemôžem povedať, že by som na tom "fičala" a chudla 😒

laura167
•
4. okt 2017

@map0007
Dobry den chcem sa len dpytay zacals som jest diät vitlkost vsimla som di ze aj gy tak som sa chceka spytat ci ste schudli a kolko ste to papali. Viem ze je to davno ale ine nomslne pridpevky som nenasla. Dakujem