Energetický nápoj bez kofeínu: Zvyšuje krvný tlak?
Ahojte
Chcel by som sa spýtať, že energeticky nápoj bez koffeinu ma rovnaký účinok ako s koffeinom?
Som sledovaný na internom lebo mal som zvyseny tlak ale uz mam v normale ale užívam magnosolv lebo niekedy vyskočí.
Ráno sa cítim bez energi preto rozmýšľam ze by som si vyskúšal energetický nápoj.
Ďakujem za odpovede.
@anonym_autor mne sa energetické nápoje našťastie hnusia ,neporadím ti ,ale skúsila by som miesto nich Macha tee mne to ráno zabralo viac ako káva
@mirka414 ale je tam kava nie?
Normalne ranajky si uz vyskusal? Lebo zvycajne tie dodaju energiu a ked su fakt dobre, teda aj s pomalymi sacharidmi, tak ju dodaju dlhodobo. Energetak su rychle kalorie, je uplne jedno aky, ucinok je po pol hodine nulovy
@anonym_autor neviem aké energetické nápoje máš na mysli, ale vylúčila by som kofeín a cukor, hlavne umelé sladidlá, lebo demineralizujú telo a to spôsobuje výkyvy krvného tlaku. Miesto energeťákov dopĺňaj elektrolyty, stabilizujú krvný tlak...
@anonym_autor neviem aké energetické nápoje máš na mysli, ale vylúčila by som kofeín a cukor, hlavne umelé sladidlá, lebo demineralizujú telo a to spôsobuje výkyvy krvného tlaku. Miesto energeťákov dopĺňaj elektrolyty, stabilizujú krvný tlak...
@anonym_d8e612 áno rožok alebo chleba maslom .
Ale bez koffeinu zvýšia aj tak tlak?
@anonym_d60257 hocijaký energetak bez koffeinu. Užívam magnosolv.
Takže bez koffeinu môže sa zvýšiť tlak?
A káva,či tá ti tiež nechuti?
@minenkaa chuti ale neviem ci to nezvýši tlak bezkofeinova
A čo taký energetak bez kofeínu obsahuje? Guaranu? Daj si maté. A ak sa cítiš bez energie tak treba začať dodržiavať spánkový režim a pozrieť sa aj na to čo jes
Ak neobsahuje kofein tak su to len osladene vitaminy.
Nemas vysoky tlak neliecis sa kludne si daj kavu.
osobne si myslim že žiadny taky napoj neprospieva. Najlepšia je čistá raw voda nie z vodovodu ale z čistého prameňa. Avšak je treba ju doma skonzumovať do niekolkyuch dní prípadne dať do chladničky.

@anonym_autor mne sa energetické nápoje našťastie hnusia ,neporadím ti ,ale skúsila by som miesto nich Macha tee mne to ráno zabralo viac ako káva