Energetický nápoj bez kofeínu: Zvyšuje krvný tlak?
Ahojte
Chcel by som sa spýtať, že energeticky nápoj bez koffeinu ma rovnaký účinok ako s koffeinom?
Som sledovaný na internom lebo mal som zvyseny tlak ale uz mam v normale ale užívam magnosolv lebo niekedy vyskočí.
Ráno sa cítim bez energi preto rozmýšľam ze by som si vyskúšal energetický nápoj.
Ďakujem za odpovede.
@anonym_autor mne sa energetické nápoje našťastie hnusia ,neporadím ti ,ale skúsila by som miesto nich Macha tee mne to ráno zabralo viac ako káva
@mirka414 ale je tam kava nie?
Normalne ranajky si uz vyskusal? Lebo zvycajne tie dodaju energiu a ked su fakt dobre, teda aj s pomalymi sacharidmi, tak ju dodaju dlhodobo. Energetak su rychle kalorie, je uplne jedno aky, ucinok je po pol hodine nulovy
@anonym_autor neviem aké energetické nápoje máš na mysli, ale vylúčila by som kofeín a cukor, hlavne umelé sladidlá, lebo demineralizujú telo a to spôsobuje výkyvy krvného tlaku. Miesto energeťákov dopĺňaj elektrolyty, stabilizujú krvný tlak...
@anonym_autor neviem aké energetické nápoje máš na mysli, ale vylúčila by som kofeín a cukor, hlavne umelé sladidlá, lebo demineralizujú telo a to spôsobuje výkyvy krvného tlaku. Miesto energeťákov dopĺňaj elektrolyty, stabilizujú krvný tlak...
@anonym_d8e612 áno rožok alebo chleba maslom .
Ale bez koffeinu zvýšia aj tak tlak?
@anonym_d60257 hocijaký energetak bez koffeinu. Užívam magnosolv.
Takže bez koffeinu môže sa zvýšiť tlak?
A káva,či tá ti tiež nechuti?
@minenkaa chuti ale neviem ci to nezvýši tlak bezkofeinova
A čo taký energetak bez kofeínu obsahuje? Guaranu? Daj si maté. A ak sa cítiš bez energie tak treba začať dodržiavať spánkový režim a pozrieť sa aj na to čo jes
Ak neobsahuje kofein tak su to len osladene vitaminy.
Nemas vysoky tlak neliecis sa kludne si daj kavu.
A čo taký energetak bez kofeínu obsahuje? Guaranu? Daj si maté. A ak sa cítiš bez energie tak treba začať dodržiavať spánkový režim a pozrieť sa aj na to čo jes
@sense ano,maté alebo pu-erh je super nahrada kavy.

@anonym_autor mne sa energetické nápoje našťastie hnusia ,neporadím ti ,ale skúsila by som miesto nich Macha tee mne to ráno zabralo viac ako káva