icon

Detoxikácia a chudnutie po štvrtom pôrode: ako na to?

10. jún 2026

Ahojte,mate nieco overene pri odvodnovani alebo detoxe?
Potrebovala by som len trosku pomoct dat dole take 3-4kilka. Veru predtym to slo stale super, ale teraz po 4 porode nejak som sa zasekla. Sladene vody nepijem ani nejem. Snazim sa chodit aspon 10 000 krokov denne ( nie vzdy to ide, hlavne ked je starsi chory).

michaela329
10. jún 2026

Detox za Teba obstará Tvoja pečeň, takže to je vyriešené. A to ostatné je jednoduchá matematika - príjem musí byť nižší ako výdaj 🤷 Skús si poctivo zapísať koľko toho zješ a možno zistíš, kde je problém. Ale fakt poctivo.

mirka7315
10. jún 2026

Liftea forte bylinky na odvodnenie 2 tbl ráno. Ja som chudosť. Schudla som 40 kg a túto Lifteu beriem dodnes. Keby si chcela poradiť ako schudnúť. Recepty a rady a rôzne osvedčené spôsoby, rada poradím. Msm toho veľa naštudovaného a hlavne odskúšaného

anonym_4a6b87
11. jún 2026

@anonym_autor 3-4 kilá chceš dať dole odvodnením? Si myslíš,že tuk sa vyplaví či ako?
Volá sa to odvodnenie,nie odtučnenie,takže žiadnym detoxom ani odvodnením neschudneš

anonym_d399b8
14. jún 2026

@anonym_autor nesledujem vahu,nejde mi o cisla,ale o vzhlad.Po kazdom porode som mala cca do 3 mesiacov velkost xs,bez akejkolvek namahy,diety,ci cvicenia.Teda,je pravda,ze vsade som vzdy chodila peso,ale to cely zivot,to jedine mi bolo k dobru.Po stvrtom porode som sa tiez na to spoliehala,ze to pojde samo.Tri decka som mala na um,stvrte je dojcene (rok) tak neviem,ci nahoda,alebo aj to je ukazovatelom.Mas len par kg navyse,alebo diastazu?lebo u mna je problem prave ona.Ruky nohy tenke,no brucho ako v 7.mesiaci.Zacala som cvicit Roula fitness (youtube) denne 36 minut a teda,uz po 3 tyzdnoch som videla vysledky.Plus plavam,chodim,vela chodim.Co sa tyka stravy,ziadna dieta,ja to nedavam,tvarohy a pod.ja bych umrela.Jem normalne co mi chuti,ale k tomu tucet zeleniny.Pijem len vodu,alebo zihlavove caje,bez cukru.Sladkosti nenavidim,tam problem nikdy nebol.Skratka jem,co predtym,ale hybem sa,stale sa hybem,cvicim,plavam,prechadzky,lymfaticke cvicenia.Napriklad ja som bola vkuse opuchnuta,teraz ako si davam tie lymfa cviky (ziaden fitnes,uplne lahke cviky,len tak rano)ja som opuchliny nevidela ani nepamatam.Ani oci,tvar,nic.Citim sa celkovo lepsie.Plus teda Roula fitnes,to si davam 6 krat do tyzdna.Uz po tych troch tyzdnoch bolo brucho stiahnutejsie a to som ho mala fakt jak tehotna,vytahane,obrovske,skratka diastaza.Tam posilujes aj panvove dno.Celkovo cvicenie pre matky po porodoch.Dnes som sa len tak zo srandy,ani neviem preco,vazila (fakt ja vahu neriesim,ale to,ako vyzeram,ci si nieco viem obliect a pod,lebo mozes mat aj 80kg na vahe pri urcitej vyske a byt "chuda" a potom mat 54kg pri 156cm a vyzerat ako bublina,cize vahu neriesim) a teda uz som minus 4 kg.