Diéta bez jojo efektu
Ahojte, viete poradiť dobrú redukčnou diétu, pri ktorej nebudem hladovať a do týždňa nepriberiem 15 kilov navyše? 🙂
A ako si s ňou začala? Radila si sa s niekým ohľadne zdravotného stavu a pod.?
Odporúčam ísť na mdiet.sk 🙂. Je to najväčšia online poradňa
@daraca_k urcite jest viackrat denne mensie porcie.
Moja mala kvoli nabehu na cukrovku obmedzila bielu muku a cukor, 2x do tyzdna chodi cvicit. Poobede uz sladke nejedava. Inak jedava bezne porcie viackrat denne. Schudla a odvtedy nepribrala. Neslo o rychle chudnutie,ale postupne kila sli dolu len si musela osvojit iny stravovaci rezim. Nehladuje,stravuje sa kvalitnejsie ako predtym. Ine muky,nie biela,iny cukor,nie biely a menej ho vzdy dava oproti receptom.
V tomto obdobi odporucam polievky, zeleninove rozne, zahreju a zasytia, clovek nehladuje.. tekvica, cukety, mrkva, kalerab.. je to prirodzenejsie v chladnom pocasi ako napr salaty.. a treba strazit ingrediencie ;)
ako to tu už bolo napísané, nie dietovať, ale zmeniť stravovacie návyky. Mne sa najviac osvedčila delená strava. Jednoducho nekombinovať bielkoviny so sacharidmi. Takto som aj schudla a aj sa cítim oveľa lepšie a nemám zaťažený žalúdok.
Ahoj, pozri si už existujúce diskusie ohľadom chudnutia https://www.modrykonik.sk/forum/category/chcem-...
@daraca_k pozri si extrémne prípady...proste sa treba hýbať a cvičiť a jesť všetko ale s mierov a nie diétovať!

Ja som na bielkovinovej diéte som veľmi spokojná.