Diéta, pri ktorej sa nebudem trápiť
Ahojte! Potrebujem schudnut a dost! Skusala som rozne diety ako dukanova atd, lenze po par dnoch som bola znechutena a bolo mi zle. Je nieco, pri com nemusim hladovat jak pes?
5 mesačné dieťa je vegán, umrem 😂
@yollanda prečítaj si knihu Vysoká škola hudnutia od uz zial nebohej Edity Sipeky...prvé kilo schudneš uz len od smiechu ked tobudeš čítať...ja som velky zastanca tohoto sposobu ,,chudnutia,,. lebo to nie je nič iné ako znova objavit tu krasnu zenu v sebe ktora je schovana pod kilami navyše a pod tým, ze sa prestala o seba ,,starat,,. A tak je to aj s tebou. ...zabudla si na seba, na tu ,,kočku,, ktora je tam kdesi vo vnutri. Stale v jednom kole...neviem, práca, domácnost, deti...a furt niečo. Potom si konečne sadneme a zajedáme, zajedáme a zajedáme...k jedlu si kolko krát ani nevieme poriadne sadnut ked deti nedojedia, tak ,,lutujeme,, hrnce ved je to škoda vyhodit no nie?
Tazkze kasli na diety...keby nejaka fungovala tak nikto nema problém s obezitou. Kazda funguje len do času kedy ju dodržujete, ako náhle prestanete, tak kilá idu naspäť aj s urokmi....
Zrat vatu? Je dnes DMka otvorena? 😂 Som mama dvoch deti, aby som si ublizovala? Nein danke!!! Taka tupolina som neni
@yollanda nerieš ju, nemá čo robiť, tak vypisuje nezmysly do každej témy. Máš dve deti, keď vytvoríš správne stravovacie návyky aj im, zabiješ dve muchy jednou ranou. Skús upraviť stravu tak, ako som ti písala, už po pár týždňoch padnú prvé kg a bude ťa to motivovať. Keď dáš dolu len kg, dva mesačne za rok je to dosť. Držím palce.
@tortickalulu sa dostim...tebe sa ta vata snad uz v hlave uklada 😢

@sibalka21 Ona nie je zvlastna....ale radsej nic nenapisem.😉😁