icon

Dnes som si povedala koniec. Kto sa pridá?

pusinka7
1. jún 2015

Dlho som sa odhodlavala, stale som to len odkladala, ale dnes prisiel den, kedy som na to pripravena. Zacinam sa sravovat zdravsie, pravidelne a hybat. Pohybu mam dost aj doteraz, k tomu fitko, ale nema to ziaden efekt, ked kazdy den popapam kopu sladkosti a nepozeram na cas a na mnozstva jedal. Chcela by som vyzvat niekoho, kto by v tom isiel somnou, nejake rady, napady, fotky jedal a podobne zalezitosti. Velmi sa na to tesim, ze v tom budeme spolocne 🙂 😝 😀

zuzub
2. jún 2015

@bandura cuketová pizza:
Cuketu nastrúhame najemno, posolíme a necháme postáť asi 15 minút nech pustí šťavu.
2.Potom cuketu dôkladne vyžmýkame od tekutiny, aby ostala čo najsuchšia. Pridáme strúhaný tvrdý syr, vajíčka a dobre premiešame, aby sa všetko spojilo. Môžeme pridať aj trochu sušeného cesnaku.
3.Dáme na plech vyložený papierom na pečenie a vytvarujeme okrúhlu pizzu. Pečieme v rúre vyhriatej na 190°C na strednej priečke 10 minút. Vyberieme, a obložíme čím chceme. Dáme naspäť do rúry zapiecť ešte na 15 - 20 minút. Tento rok sadím do

ivka5386
2. jún 2015

Baby co si date na olovrant . potrebujem inspiraciu

rokka
2. jún 2015

@ivka5386 ja budem mat kavu a tvaroh (alebo cotage) 😉

zuzub
2. jún 2015

ja zas neviem čo na večeru 😒

pusinka7
autor
2. jún 2015

Ja si dám tuniaka a uvarím si hrášok a kukuricku k tomu..a kávičku, mne to po práci proste pasuje

pusinka7
autor
2. jún 2015

A čo hovoríte na cukor? Aký používate? Ja sa ho snažím vysadiť takmer úplne, ale ak budem chcieť niečo dochutit, tak čím?

rokka
2. jún 2015

@pusinka7 no ja by som kavu horku nevypila ani za pána...dam si jednu malu lyžičku trstinoveho cukru...sak to ma nezabije 😀

pusinka7
autor
2. jún 2015

@rokka ja kávu ani čaj nesladim už roky..kúpila som cukor demerara, ide o to že občas musím daco upiecť, lebo sme dvaja a môj priateľ veľmi môže múčniky kadejaké..a viem,že keď to bude doma,tak si dám,tak budem piecť zo špaldovej múky a tohto cukru..trochu zdravšie verzie

majik66
2. jún 2015

co tak uvarene 2 vajicka k tomu sunku, paradajku a uhorku? 🙂 bez peciva alebo s tmavym pecivom? hmmmm

butterfly333
2. jún 2015

Ahojte ja som začala minulu sobotu zatial -1kg dole. Fitko zdrava strava brucho každy deň proteíny a tabletky podporujuce chudnutie. Všetko od odborníka. Chcem dat dole 15kg do konca augusta.

butterfly333
2. jún 2015

Moja podpora k dosiahnutiu -15kg

butterfly333
2. jún 2015

@pusinka7 ja cukor žiaden.

butterfly333
2. jún 2015

@annaanna ak môžem rada sa pridám k vám do sukromky. Mám 174/75 kg -1kg som dala za tyžden no chcem dat dole 15kg.

natalushka
2. jún 2015

Fuuu,baby,vy ste sa do toho riadne obuli..mam co robit😄

dendus
2. jún 2015

Dievcata, mohla by som sa aj k vam pridat? Po porode dcerky sa mi podarilo schudnut asi za rok 10 kg a dari sa mi ich drzat uz rok. Momentalne mam 170 cm/74 kg a chcela by som schudnut este aspon 10 kg. Moj plan je jest pravidelne a obmedzit sladkosti a pecivo po 16-tej. A samozrejme inspiracie na zdrave recepty potesia 🙂

bandura
2. jún 2015

@bubula_007 ja som robila ez soli lebo na tu pizzu sa dala sunka a syr a to obsahuje sol takze ak som to chcela mat zdravsie tak bez soli 😉 ale mozes pouzit akekolvek korenie nieje to zakazane

bandura
2. jún 2015

@zuzub dakujem za recept 😉

zuzub
2. jún 2015

Kocky,ktore chudnete co mate 2 a viac deticiek a po 33 ? 🙂

zuzub
2. jún 2015

Olovrant som mala meloooon 🙂

bandura
2. jún 2015

@zuzub ja mam 3 deticky ale 29rockou preco sa to pytas?

butterfly333
2. jún 2015

@zuzub ja mám 2 deti a budem mat o mesiac 36r.

bubula_007
2. jún 2015

@bandura o.k. dakujem za info. Ja som teraz tehotná, ale mam chuť na všetko, co je zdravé a hlavne "zrnkoveho" pôvodu. 😀 😀

pusinka7
autor
2. jún 2015

Baby, môj olovrant. Tuniak, zdravý chlebík a zeler so smotanou

butterfly333
2. jún 2015

@pusinka7 to je aky chlebik?

pusinka7
autor
2. jún 2015

@butterfly333 to sú tie knackebroty

butterfly333
2. jún 2015

@pusinka7 to veru nepoznám.

pusinka7
autor
2. jún 2015

Baby, uz je vytvorena sukromna skupina 1.6.2015 Nas novy zaciatok! vsetky co ste tu pisali, tak ste tam pridane...mozme uz chodit len tam, budeme mat sukromie 😀

butterfly333
2. jún 2015

@pusinka7 a ako sa vola ako sa tam dostat??

michaela1711
2. jún 2015

@pusinka7 aj ja by som chcela vedieť ako sa volá aj ja chcem byť súčasťou síce som sem písala len 3 krát ale snažím sa stravovať zdravo tiež a tiež sa rada inšpirujem.

pusinka7
autor
2. jún 2015

@butterfly333
@michaela1711 baby ste tam pridane....vola sa 1.6.2015 Nas novy zaciatok!skuste stlacit sukromne diskusie a tam vam to ukaze