Dnes som si povedala koniec. Kto sa pridá?
Dlho som sa odhodlavala, stale som to len odkladala, ale dnes prisiel den, kedy som na to pripravena. Zacinam sa sravovat zdravsie, pravidelne a hybat. Pohybu mam dost aj doteraz, k tomu fitko, ale nema to ziaden efekt, ked kazdy den popapam kopu sladkosti a nepozeram na cas a na mnozstva jedal. Chcela by som vyzvat niekoho, kto by v tom isiel somnou, nejake rady, napady, fotky jedal a podobne zalezitosti. Velmi sa na to tesim, ze v tom budeme spolocne 🙂 😝 😀
Poprosím pridať do súkromky, ďakujem 🙂 🙂
@zuzub Ja mám 35 🙂, jedno dieťa.
Mozem sa pridat k Vam do sukromky? 🙂
@drobecbobo
@lejja baby, ste tam
@pusinka7 Ďakujeme 😵
Baby,ja neviem najst tu sukromnu skupinu😞
ak mozem pridajte aj mna do sukromky...ja chudnem uz treti mesiac.
poprosím aj mňa pridať do súkromky, mám 33 rokov a dve deťúrence, 165 cm a 79 kg
Baby dneska cele zle..obed som akosi nestihla..a na veceru cestoviny so smotanovou omackou..ja som fakt neskutocna..😔
Ahojte baby smiem sa k vam pridat?Nikdy som sem nepisala ale aj ja som jedna z tych ktora potrebuje zhodit neakych tych par kil.Bola by som rada ak by som sa mohla vami inspirovat a mozno aj ja vas neako inspirujem 🙂 .Pocas tehu som pribrala skoro 30 kil a este stale mi ostava 15 kg. Meriam 164 a vazim nadhernych 69.5.Snazim sa jest 5x denne a stravovat sa zdravsie ale akosi sa to nechce pohnut. Uz 3 a pol tyzdna cvicim Insanity program ale zatial nic nevidno 😖 . Brucho mam ako by som bola v piatom mesiaci tehu.Teraz som pisala jednemu trenerovi tak mi ma spravit vyzivovaci plan som nan velmi zvedava a dufam ze sa to uz konecne pohne. Ten plan bude trvat mesiac tak potom vam napisem ako to dopadlo.
Dufam, ze ma sem prijmete dakujem 🙂
@majik66 ty si tam už..
@alenka1901 ahooj,jasne,že aj teba berieme..
Dakujem 😉
@bubula_007 ja som si vcera kupila pol kilovy strasne hriešny chlieb čistozrny chlieb ale vyvolalo to vo mne obrovsky hlad nechapala som
Dnešne ranajky pomixovane ovsene vločky s mliekom. A ide sa trocha cvičit.
@butterfly333 preco pomixovane?
@bandura lebo samotne mi to nechutí a takto je to super len vypijem a je.☺
@butterfly333 aj mne to tak lepsie chuti a obedik budes mat aky?
@bandura zelenina na pare a mäsko dusene a dva zemiaky.
@butterfly333 aj pomixovane to dobre čistí črevá?
@bandura neviem si predstaviť prečo. Môj muž ked ma taký chlieb, tak tvrdí, ze ho to zasýti az moc. Len potom tie zrniečka robia svoje, vieš. 😀 utekať kade ľahšie lebo je zamorený priestor.
@bubula_007 ano aj pomixovane. No na prečistenie pijem čaj senný list ten prečistuje črevá.
baby a kde je tá súkromná skupina... aj ja chcem 😀
ja už pekne zdravo - včera vločky, jablko, obed šalát s maskom a večer ale úplne večer.... rozmixované jahody s cukrom, ako som robila kokteil pre deti, tak mi to zachutilo... och!!!!
je to tuším silnejšie ako ja
@annaanna večer by sa ovocie nemalo lebo v noci kvasí v žaludku to nieje dobre.
@butterfly333 ja ked som chudla ale to bolo uz pred 12rokmi tak som si dala vzdy o 16h bud jedno jabko alebo jeden banan a schudla som neviem ci to neni len mytus

@butterfly333
@bandura pytam sa preto ci sme tu sj podobne vekovo a s detmi.lebo myslim,ze inak sa chudne v 20-25 bez porodov a inak po 30-35 s xy detmi 🙂