Do ktorého fitka v Bratislave sa dá ísť s dieťaťom?

paris3
4. jan 2016

Ahojte, dievčatá!
Obraciam sa na vás, či nemáte niektorá skúsenosť s cvičením niekde, kde možu ísť aj deti. Hľadám ideálne fitness centrum, kde by som mohla zobrať so sebou dcéru. Má 4 roky a nemám ju kde nechávať. Ona by vydržala v nejkom kútiku, kde by som na ňu dozrela. Ešte lepšie by bolo, ak by tam bol nejaký detský kútik. Alebo ako to vy riešite? Viete mi poradiť?
Ďakujem 🙂

pamiki
4. jan 2016

fitko v BA na Einsteinovej v budove Relaxxu - Body Energy Club, www.body.sk , pre clenov klubu - ich deti je detsky kutik zadarmo. Fitko funguje na princípe clenstva - treba sa zaviazat na rok - cenovo k tym drahsim patri. O inom fitness neviem., ze by mal aj detky kutik 🙂.

Vyhoda clenstva je ale aj to - ze jedno dieta mozes zobrat zdarma so sebou aj do bazenovej casti - kde je aj tepla vyrivka. Aspon tak to tam fungovalo este minuly rok, uz zial niesom clenom.

paris3
autor
4. jan 2016

@pamiki dakujem za tip, ale obavam sa, ze to je momentalne mimo mojich financnych moznosti 😒

pamiki
5. jan 2016

@paris3 este v kubikone v mlynskej je zvlast kutik a zvlast fitnes, skus http://hamiltonclub.sk/ http://funcity.sk/ tiez na clenstvo to funguje zial...keby ma napadlo este nieco napisem 🙂

seva
5. jan 2016

Fit Studio v Rovinke

timea7
5. jan 2016

@paris3 skús pohľadať nejakú kamošku, možno aj tu na MK nejakú nájdeš, s dieťaťom, aby ste si navzájom postrážili, kým jedna cvičí.

odm3
8. jan 2016

@paris3 Ahoj, ja to robím tak, že deti hodím na tréning a idem behať. Za tréningy síce platím, ale beh mám zdarma 🙂. Vymysli pre dcérku nejaký krúžok a v čase keď bude na krúžku skoč do fitka alebo behať. A budete mať obe parádny program 🙂 Väčšina klubov síce robí nábor oficiálne až od 5-6 rokov, ale dá sa vybaviť aj pre 4 ročné. Napríklad kurzy plávania ponúkajú už pre ročník 2011.

nyusika
8. jan 2016

golem funguje bez clenstva. v avione je hned vedla posilky krasny detsky kutik.

zacik
8. jan 2016

golem od 1/12 uz funguje na baze "clenstva",resp. platis si mesacne clenstvo/balicky. Jednotlivy vstup sa uz neda...

nyusika
8. jan 2016

@zacik ale nemusis sa zaviazat na dlhsiu dobu. da sa to zaplatit aj na mesiac.

mamcadada
1. júl 2017

Ahojte,
zhanam partacku do fitka Golem (Central, Aupark). Ak ma niekto zaujem, prosim ozvite sa cez IP.
Dakujem.
Pekny den

fitmama
Odpoveď bola odstránená
Zobraz