icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

ematko29
18. feb 2013

@ematko29
@zuzulaxx ozaj a ako premôcť chuť na sladké ,ja som závislá

ematko29
18. feb 2013

@miraska333 super ked ide u teba najprv brucho dole 🙂 adakujem aj za tip stými pollitrovkami 😉

janka1janka
18. feb 2013

@ematko29 ahojte maminy,já chcem schundut a akosi mi.to nejde,tiež som závislá na sladkom......prosím pomooooccc

ematko29
18. feb 2013

@janka1janka vitaj,aj ja som tu nová 🙂 super bude nás viac 😉

miraska333
18. feb 2013

@ematko29 50kg chcem mat aj ja, ale pri nasich vyskach to do 56kg vyzera dobre.To nie je iba moj nazor.A ciele myslim netreba stanovit na konkretnu vahu, ta aj tak v priebehu nie je stabilna, tam menzes, tam zadrzana voda, proste zbytocne to stresuje.Ja to robim tak, ze mam oblecenie, ktore chcem, aby mi znova pekne sedelo a to si priebezne skusam.Meriam sa tak raz za dva tyzdne aj metrom.Vaha je len vaha.Ked budeme cvicit, budu spevnovat/otazievat svaly.Takze napr.ja budem spokojna uz aj pri 55kg.Neviem, ci som to pochopitelne napisala.

janka1janka
18. feb 2013

@ematko29 ďakujem 🙂 mám 168 cm a mám 90 kg,viete si to predstaviť

miraska333
18. feb 2013

@ematko29 Ano, netreba kupovat cinky, proste efekt je rovnaky.To brucho fajn, ze zmizne mi rychlo, to ma netrapi, tie boky mna zase.Ale treba pamatat, ze tuk sa spaluje odvsadial, nejde len niekde prec.Uvidis a hlavne, ked pises, ze to u teba neni tak zle.To chce asi len doladit, ani nie tak chudnut, ze jo?

miraska333
18. feb 2013

@ematko29 Ak ti aj ja mozem poradit, tak ja som boj s chutou na sladke prekonala uzivanim tabletiek chromu.Niekde som to uz pisala, nie su ani drahe.Mna vtedy vysli okolo 60sk a tusim 40 alebo 60ich tam bolo, stacila mi ta jedina krabicka.A to som toho sladkeho pozrala vazne vela.

ematko29
18. feb 2013

@miraska333 asi hej,myslím,že mi aj chudnutie ide celkom dobre,len ja som lenivá,apo čase to vzdávam,ale umna by bolo dobre už žiť tak aneprestávať ale to asi u každej.A ano pochopitelône si to napísala. 🙂 Ok dievčence idem ja do obchodu aj s detmi si urobíme prechádzku,tak zatial 🙂

miraska333
18. feb 2013

@zuzulaxx kde si?Mas povinnosti?Tesime sa na ta.

miraska333
18. feb 2013

@ematko29 Aj ja som trochu leniva, mam doma dvd zumby a pekne sa mi na tie baby, co cvicia pozeralo z postele s chipsami v ruke. . .Ale to je uz minulost.Prechadzky su super na chudnutie, citalo som, ze dokonca efektivnejsie a zdravsie nez beh.Ked som mlada chudla, denne som chodila znamej vencit hodinu psa.A chudla som.Pohyb.aktivitu som dodrzovala riadne, ale blbla som s tym jedenim.Teraz uz nie som taka blba.Jo este dodatok, ano treba zit tym novym stylom, ved da sa tak pekne na mieru vyhotovit, ze to nie je tyranie.Uplna pohodka.Vsetko s mierou.A nic si nezakazovat, ale neprejedat sa.A pohyb musi bavit, nie sa trapit a cvicit nasilu a znechutit si to.Ja mam rada tu chodzu, odjakziva chodim dost rychlo, doma stepper, rotana a nejaka zostavicka na podlozke.Tak 15-30min kazdy druhy den.Ved pohybu okolo chlapa, deti, domacnosti, po obchodoch ma asi kazda dostatok.A aj to je predsa pohyb-vydaj energie.Tak preco sa tyrat nekonecnym cvicenim.Radsej menej, pravidelne, ako sa raz zacas zlikvidovat a vykaslat sa na to.Mam taku kamosku, neda si povedat.

miraska333
18. feb 2013

@janka1janka Tak to sa nam to tu rozbieha, zeby to bolo tym pondelkom?Srandujem, vacsina odhodlani chudnut zacina prave pondelkom.Tak do toho, pridaj sa k nam, buducim pekne tvarovanym kockam.

miraska333
18. feb 2013

Tiez by som uz mala vypadnut nakupit, ale este vam milym holkam napisem trochu povzbudenia.Kazda z nas to dokaze, nechcite zazraky rychlo (vysledok je zriedka trvaly) pekne pomaly, trpezlivo, nehladovat, nedietovat, nejaky ten pohyb, pravidelna strava v primeranom mnozstve(mozgu trva 15min.nez si uvedomi pocit sytosti)a za tych 15min sa da toho zbytocne hodne sfutrovat, primerany pitny rezim, smad sa prejavuje aj pocitom hladu a pojde to.Takze pohar vody, alebo ovocie zeleninka,ked to bol hlad, tak sa ozve.Dodame palivo.A ked sa vaha nehne?Posunte si koleckom o kilecko nadol.Teda na tych starsich klasickych.
Takze jak sa hovori vo futbale, nie je rozhodujuce, kto sa jak snazi, ale kto da kolko golov.Takze nic netreba nasilu chciet dokazat, ale napriek tomu sa vsetko da.

janka1janka
18. feb 2013

@miraska333 🙂 len ked som hrozné lenivá 🙂

janka1janka
18. feb 2013

A nie je tu nejaká mamuna s PB,že by sme chodili cvicit spolu?? 🙂

remr
18. feb 2013

@miraska333 dala som do tejto temy fotky pred tehu a tehotna a to som tehotna v 6mesiaci takze som bola esre horsia

remr
18. feb 2013

teraz 72 kg prsia-98,brucho 96,zadok102,stehna 62 ja sa meriam kde som najsirsia tak neviem ci je to spravne

miraska333
18. feb 2013

@janka1janka Mam este cas, banka otvara o 13.No lenivost treba prekonat. bez prace nejsu kolace.Ja osobne, ked sa mi fest nechce cvicit, alebo mam tendenciu svindlovat, ci uz v case ale pocte opakovani, tak v pohode si odcvicim za pritomnosti mojho draheho, samozrejme necumi na mna ale na tv.Tak sa nechcem strapnit, ze uz sa mi nechce alebo nemozem a pekne sa snazim. . .Trenoval kulturistov, tak semtam hodi zo zvyku ockom, takze tak.A na skrini mam plagat zenskej so super postavou z Muscle&fitness, ale ziadna kulturistka, proste vycvicene zenske telo.Dalej su mi motivaciou tesne gate, fotky, kde som stihla a fotky ako vyzeram teraz.Inak je super, ked najdes niekoho, s kym budes chodit cvicit.To sa clovek nechce zosmiesnit, ze uz
sa mu nechce, tak maka.Je to o pevnej voli a vytrvalosti.Sak staci aspon stvrthodinka denne, k tomu chodza a mas aj hodinu pohybu.Vyhodou tej chodze je, ze su zapojene vsetky svaly tela v podstate.A ked pridas do kroku, zadychas sa trochu, zvysi sa pulz, takze aerobny pohyb a tuk sa spaluje.

miraska333
18. feb 2013

@remr No preto a to si fakt mala 80cm cez zadok/boky? Ja mam myslim tie boky teraz jak ty.Musim sa zmerat.

remr
18. feb 2013

obe tehotenstva som straaasne pribrala a kila isli aj idu tazko dolu ale ked som schudla uz sa mi nevratili maximalne som sa pohybovala medzi 50-54 aj to ked som zhresila hlavne cez sviatky 😝 a veci na leto som si kupovala pre 12 rocne ja viem ze je to chuda postava ale mne to tak vyhovovalo teraz sa citim strasne zle nevladzem a preto musim makat aby sa to zmenilo 🙂takze dalsie miery zase dam v pondelok

miraska333
18. feb 2013

@remr No uz som pozrela, mam nejaky zabrzdeny internet, tak mi to teraz trva sa nekam dostat.Teda, na tej prvej fotke uzasna sportova postava.Ale dostanes sa k nej naspat, aka bola pred taka moze byt po.Zvladnes.

mistigrif
18. feb 2013

baby nemate nějaký trik na krize?tým ze osm pribrala a chudnem...trpia krize, je to jedna skala....potřebovala by osm nějaký cvik na natiahnutie svalov krizov...co sta týká chudnutia....pravidelně jest-suhlasim a piiiiiiiiiit stále vodu, mne pomáhá aj zelený caj.-pijem 2_3salky denně....a zásada....zaludok je Velky jako ludska past....zjedzte Iva tolko co voj de do dlaně....také na zaciatok ale velmi ucinne

miraska333
18. feb 2013

@remr Ano merias sa spravne, cez tie najsirsie miesta na tele.Akurat sa meria v najuzsom mieste.Ale ja meriam tez cez pupok, tam kde sa mi vie tuk nahromadit.

remr
18. feb 2013

@miraska333 hej mala ale fakt to nebolo pekne baby v robote sa mi smiali ze nemam zadok a ja som ho fakt nemala vzdy som najviac chudla v prsiach a zadku teraz sa snazim viac na to bruch cvicit .Ked som chodila do posilky mala som osobneho trenera a ten mi dal par cvikov na urcite casti tela tak to cvicim teraz doma no nic obed za mnou ideme kocikovat 🙂

miraska333
18. feb 2013

@mistigrif Skoda, ze jeho objem je v priemere 1,5litra, ked si zvykne.

remr
18. feb 2013

@miraska333 takto ba este horsie som vyzerala aj po prvom tehu chce to pevnu volu a hlavne zacat a mna to teraz tak nastartovalo ze uz nemam strach povedat ze do leta to dam 🙂

miraska333
18. feb 2013

@remr Je, aj mnesa vtedy vsetko vyparilo a fakt to uz nebolo pekne.Aj dneska co vidim obcas chodit po ulici, no des.Ono sa aj tak neda velmi ovplyvnit odkial ma tuk miznut, ide v podstate rovnomerne odvsade.Skoda.Konecne mam poriadne prsia.Achjo

zuzulaxx
18. feb 2013

@ematko29
@miraska333 dakujem baby.... nebojte spolu to zvládneme.... ja vždy ked mám chut na sladke tak si idem zapáliť..tých 4 denne si dám ak nefajčíte tak si urobte taký zvyk že si nakupte žuvačiek bez cukru a vždy ked vas prepadne chut na sladke tak šup žuvačku po chvilke sa bunky upokoja a hotovo..zaberá to 😉

wikinap
18. feb 2013

@kesis ahoj ja potrebujem 10 uz so dala -5 ale som mala pauzu tak sa pridavam

mistigrif
18. feb 2013

@miraska333 Víte si odvyknut behom tyzdna🙂