Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@zuzulaxx tak ja si zajtra uz prirpavim do rpace nieco na ranajky,lebo dnes som mala opat len kivi a hlava mi ide prasknut..na obed som sice mala uvarene kur.masko biele a zeleninu s vyvarom...Ja ta obdivujem,ze to pri 4 detoch zvladas..fkat super..tak ja budem makat taku tu hod.nech sa to sadlo topi...ale na druhej strane by som bola rada..keby som aj priberala.. 😉
u nas na sladke jedine tao a jemu vypeka moja mama takze tak dcera nevie co su cukriky a jedine co sa jej kupuje je kinder vajicko cokoladu da tatovi a hracka je jej 🙂 od malicka sme ju ucili pit aj caj bez cukru takze tak
idem upratovať a vysávať,ja sa tu ešte ukážem ak by som vam chýbala 😀 😲 😲 😲
idem aj ja nieco kym sa krpec preberie 🙂 ja sa ukazem asi az zajtra pa pa pekny den vsetkym
Ahojte kočky, keď tu čítam vaše niektoré príspevky (samozrejme na celých 12 strán čas nemám), poprosím o radu. V tehu som pribrala 18 kg, po dvoch rokoch som sa dostala na pôvodnú hmotnosť, veľa som chodila s malým von, aj okolo neho som sa nalietala je to živé striebro.Momentálne má malý 3 roky chodí do jaslí a ja chodím do roboty, sedavé zamestnanie, mám 35 rokov, ráno začínam o 5.30 všetkých vychystám, domov prídem o 18:00 -18.30, keďže do práce dochádzam autom 50km. Za pol roka som pribrala 8 kg.V práci jem málo, ale večer doma vždy nejakú sušienku, alebo slané tyčinky a chrumky, sú moja vášeň.Teraz cca mesiac sa snažím nič už večer nejesť, ale vždy si musím dať aspoň ovocie, alebo sušené, kilá sa držia, nič nejde dolu.Nejakú silu, podporu a ani chuť na cvičenie nemám.Večer keď drobca uložím nezaspí skôr ako o 21.00 - 21.30, som už tak unavená,že fakt nevládzem.Poradte kde ako a čím začať a verím, že pri podpore aj to cvičenie nejak dám, neviem síce kedy ale podpora je silný motivátor.Chcela by som do leta dať dole tých 8 kg, čo poradíte???Ďakujem za každú radu.
@jaruska6 no tak ...
v prvom rade presne vieš kde robíš chybu a to je vo večernom vyjedaní chrumiek a pod..toho sa treba vzdať jednoznačne..poobede a zvlášť ku večeru už žiadne ovocie,to by malo papať doobeda lebo vtedy cukor obsiahnutý v ovocí cez den ešte spáliš,no sedave zamestnanie stým asi nenarobíš nič..autom cestovať musíš kedže je to daleko takže to tiež sa nedá a mala by si večer dohnať pohyb čo sa cez den nedá ale ako píšeš si unavená a aj veľa hodín kým malý zaspí...tak obmedz pečivo,veľa pi čistej vody,ráno si daj velku šálku zeleneho čaju a večeru len velmi lahku,nejaký zelen.šalátik...keby si tam zmestila do toho dna aj min 40-45 min pohyb aerobneho typu tak vaha musí ist dolu..stačí ked budeš cvičiť ob den,čo je každý druhý den...a nič nezobkať medzi jedlami! inak poradit neviem teda..
@zuzulaxx Ďakujem, rozmýšľala som, že začnem s 15 min.cvičenia každý deň ráno.Nevieš poradiť na nete nejakú stránku s cvikmi?Doma mám jedine steper, ale nepoužívam ho, príšerne ma po ňom boleli kríže.A večer miesto vypapávania pôjdem skôr spať, aj tak som vždy unavená ako kôň.Čo sa dá na zahnanie hladu tak chrumkať večer?Ďakujem za všetky rady.
no poviem Vám dievčatá, som z Vás nadšená....od dnes začínam aj ja chudnúť....aspon prestanem večerať, uvidím či to so mnou niečo urobí 🙂
@zuzulaxx Moje nervy, susedov asi porazí, ale pálim si dnes po robote kúpiť švihadlo a makám.Skúsim najprv ráno 15min. a ak sa zadarí aj večer pridám 15 min.Niekde som čítala, že schrumať večer 1 mrkvu by nemal byť nijaký problém.Na šalátoch som už 3 týždne a som večer nekonečne hladná, aj vodu pijem, ale nemôžem hocikedy ani zaspať a ráno ma bolí žalúdok 😠
tak teraz som si dala celozrný rožok s paprikou 🙂 alahká večera čo by to tak malo byť?
Ahojte koceny, ja asi nemam az taky problem ako vy...ale predsa mna stvalo dlho mojich 66 kil, tie som rychlo schudla ale aj opat nabrala...no teraz som opat vo forme, 3x do tyzdna elipticky trenazer (domaci orbitrek) a mini vecera, vacsinou len kusok syra a mam 58 kg, na porovnanie foto....tak snad som vam pomohla s troskou motivacie vsetko sa da 🙂
baby mozem sa k vam pripojit asi 7 rokov dozadu som mala 65 kilov potom som zacala menej jest a korcule kazdy den minimalne hodinu padlo to na 58 asi 3 roky dozadu som este zhodila na 55 neskor ked bolo pekne obdobie som dala zase na 58 kilov to bolo pred tehu pocas tehu som nabrala +22 kg svietila v porodnici na prijme krasna 80 😀 teraz 2 roky po porode svieti na vahe 61-62 chcela by som dat dolu aspon 10 kg uspokojim sa aj s 5 🙂 baby ako sa stravujete co pijete ako cvicite ja som na maleho akoby sama mame sice tatika ale ten je vecne v orbote skusila som aj posilku ale nemam vazne cas 😠 😠
@zuzulaxx ja ma 164cm a vaha 58kg,mam sirsie stehna ale to by mi nejak nevadilo, pred tehu som mavala 57 kil...chcelo by to este spevnit ale nejdem si robit teraz vrasky aby som pri vas nevyzerala blbo....
Zaklad je ranajky sacharidy, obed normalny, maso salat priloha ale mozete namiesto prilohy brokolicu, cukinu, karfiol ci miesanu dusenu ci varenu zeleninu, pozor na omacky....voda naj naj naj cista bez sirupu ci nebodaj ochutene mineralky.....cista neperliva mineralka alebo voda z vodovodu.
ja si supnem ku kave aj cokoladu a poobede uz nejem skoro nic....no 3x do tyzdna akykolvek sport 30-40 minut....
@jajuska1411 my mame domaci elipticky trenazer ( inak orbitrek alebo crosstrainer) na nom 3x do tyzdna po 30-40 min a mas kila dolu 😉 Posilku ani neskusaj pokial nemas odborne poradenstvo lebo vacsinou ti poradia zle a spalis nie kalorie ale vypotis len vodu

@remr no tak to je super že tatinko zabaví deti a ty máš čas na seba... tak to má byť 🙂
ja po novom cvičím tak že si lahnem na chrbát a do jednej ruky liter mlieka do druhej ruky liter mlieka a dviham,pekne sa sformuju paže a ramená..no uvidíme či mi to pomože 😀