icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka vieš čo myslím..klasicku tabulku s nickom a kolonky a bude sa to každý týžden realizovať a dopisovať a tak budeme vidieť výsledky...len ako sa to robíííí to je problém 😅

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx ano viem co mas na mysli,presne na to tiez myslim 😉

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka kamoška mi odpísala že jej to robil manžel lebo je grafik na programe adobe indesign ale ja tam ničomu nerozumiem 😀

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx a neda sa skopirovat nejaka prazdna? no ked je v cudzom jazyku,tak na mna sa neobracaj 😀

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ani nieje v cudzom,len ja som z toho jelen,to treba stiahnuť ten program a neviem či nieje aj spoplatnený 🙄 😠 no a čo máš z toho že to odkopíruješ?? nebude sa dať do nej dopisovať 😀 😀 😀 😀 😀 😅

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx nejak by sme si poradili 😀 😀

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx tak kaslime na tabulku radsej 😀 vsetko je na stiahnutie,ked na to kukam 😒

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka kašlime na ňu...😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😲 😲 😲 😲 😲

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx tak tak 😉

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka musela som to opraviť lebo som si povedala že nebudem škaredo rozprávať 😀

jajuska1411
18. feb 2013

@zuzulaxx aha dakujem no idem na to aj ja lebo same to asi nepojde 😖

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx sem tam sa stane,ze vyleti skaredy vyraz 😉

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka vsak hej ale to som čisto napísala zo srandy ale blbo mi to vyznelo ked som si to prečítala heh

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx ved ja viem,ze zo srandy,ved sme damy,nemozeme neslusne rozpravat,iba sem tam 😀

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka ozaj ty máš detičky?

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx nie zial este nemam 😒 iba v nebicku...

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka ach prepáč 😔

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx v pohode 🙂

tonka1110
18. feb 2013

No čo kočky???ako ste na tom??Ja rovnako,nič som neschudla :D ale zato teraz večeriam 😝

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka mrzí ma to,bolo to asi netaktné..inak je to všetko nespravodlivé,niekto sa modlí za bábo a niekde zabijú,utýraju..no hrôza.. 😔

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx nemusis sa ospravedlnovat,nejak to prebolelo,obcas to na mna este dolahne,ale uz som v pohode 😉

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzulaxx
18. feb 2013

pozeráte zámenu manželiek?? mať takeho chlapa ako to decko v tej šiltovke tak ho odstrelím po0 pár dnoch vrrrrr 😠

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka cica ty si aká šikulka...kukla som tvoje torty a zákusky,,no paráááda,ešteže ma sladké neláka vobec 😎 ale klobuk dolu 😵

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx jeeej dakujem,to len skusam co dokazem 😀 a tu zamenu som videla v uputavke,ale tak sledujem panelak,lebo som sa to zabudla 😒

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka ide ti to super!!!!!!!! 😵 jaj aha teraz bude akurát koniec tie záverečne konzultácie to bude dobreeeeee,zabila by som ho 😠

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka inak teraz po zámene idu extremne premeny,nekukáš to?? ja každý pondelok poctivo,ono je to hrozné ako sa niekto dokáže doslova vyžrať na 300kg 😖

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx a to babo dali na adopciu? ci sa mylim?lebo sa to spominalo...

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx nekukam,lebo by som len zavidela,aku maju vytrvalost bojovat 😅