icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

zuzulaxx
28. feb 2013

@jaruska6 no ja cvičím ráno po zobudení nalačno 30min na orbitreku a potom poobede okolo 15 hod 45 min tiež na orbitreku ale ráno to je zabijacke,koksooo nohy sa podlamuju telo slabe bez cukru,no hroza ale da sa to vydržať

majka787
28. feb 2013

@kesis no vies treba sa odtialto odlepit a ist behat to je najlepsie a nevymislaj ziadne p...... i 😎

jaruska6
28. feb 2013

@klaudia85 Ja som si myslela , že tiež to bude problém, ale zacvičím si a normálne ma to nabudí, som čulejšia, veci mi idú rýchlejšie ako za štandard.rána, keď necvičím.Ja inú možnosť veľmi nemám, ale dnes ráno sa mi zadarilo zaspať 😒 😝 , tak to bola rozvička za pol hodku seba aj malého vychystať a trieliť do jasličiek 😉

jaruska6
28. feb 2013

@zuzulaxx No mňa to práveže ráno nabudí, je pravdaže sa mi nikdy nechce, ale tá pol hodina ubehne ako nič, ešte mi je aj málo.Včera som bola doma, tak som cvičila poobede, super bolo, že som sa nenútila, aj som si perfektne zacvičila, ale nejak som sa cítila unavená a ráno, to zvládam ok, ani únavu som nikdy necítila 🙂

zuzulaxx
28. feb 2013

@jaruska6 ako nabudí to človeka ranné cvičenie len je to dost zaberák...no aspon u mna,asi riadna nizka hladina cukru..ale da sa zvládnut ale naučená som už poobede a akosi mi je lepšie ,lebo ráno sa deti budia to do obchodu treba ist,ranajky pripravit a upratovat takže mne skor poobede,ked deti su vonku malá spí a ja mám navarené,upratane,vegeet 😎
každemu inak 😉

luduk
28. feb 2013

baby aj drzite nejake diety? Ja mam znizenu funkciu stitnej zlazy a ci jem ci nejem vaha stale na jednom cisle ani sa nepohne... Aj si zacvicim aj uz vise roka nesladim kavu caj aj sladke velmi malo jedavam. Ani nejem vela... Uz som zufala. Chcem naspet moje kila... Mate s tym niekto skusenost? Poradte mi? Dakujem

zuzulaxx
28. feb 2013

@luduk to je jednoznačne štítnou žľazou,,,tu poradiť neviem,skus sa spýtať svojho doktora čo máš robit aby vaha išla dolu..... 😒

gugolina
28. feb 2013

ahojte kocky konecne som sa dostala na net 🙂 tak musim sa zapojit aj ja uz 3.den kazdy den cvicim hodinove cvicenie P90X a plus navecer 45-60min rychla chodza + beh.... namotivovali ste ma tu riadne tak ficim, uz teraz mam svalovicu ale aj super pocit 🙂 dufam ze kazda z nas dosiahne tu svoju vytúženu postavicku co najskor 🙂 drzim palceky 🙂

alenka99
28. feb 2013

@kesis aj ja potrebujem dat dole este 15kil....tak pojdme na to!!! 🙂)

bubbble
28. feb 2013

ahoj holky, mozem sa pridat? 🙂 tiez chudnem, a teda chcem schudnut dokopy desat kil, a nie do leta ale co najskor :D uz som dala 5, tak este tych 5 a potom uvidime. necitala som celu diskusiu, ale cvicite niektore na vibracnej plosine? mate pocit ze vam to pomaha? ja chodim uz mesiac a pol a urcite som pevnejsia, akurat ze ja chodim aj do fitka :D tak ma zaujimaju vase skusenosti...

klaudia85
28. feb 2013

@jaruska6 no tak na také ranné rozcvičky sa aj ja teším 🙂 No ja ak nastúpim späť, tam kde som robila, tak budem zase na nohách celý deň cez 12hod, ale zas budem krátky-dlhý robiť, tak cez tie voľné dúfam budem ďalej na sebe makať. Ale ráno pred robotou viem už teraz, že sa mi nebude chcieť, lebo predtým, ako sa narodila malá, som mala problém vychystať aj samú seba, nie to ešte teraz aj dieťa 🙂

Inak som na seba dnes pyšná, cvičila som ráno 40min a pred obedom ma to chytilo znova, tak som cvičila ďaľších 50min, len nech ma to neopustí, to nadšenie 🙂

jaruska6
28. feb 2013

@zuzulaxx Presne s tebou súhlasím, za takých okolností ako máš ty, by to aj mne vyhovovalo skôr poobede.Ale keďže som v práci inak sa nedá.Najhoršie je ráno začať a potom, po 15 min. už to ide celkom v poho. 🙂

jaruska6
28. feb 2013

@klaudia85 Tak máš byť na čo pyšná, neboj ide jar, pomaly sa blíži plavková sezóna, motivácia ako hrom 🙂 .

zuzulaxx
28. feb 2013

@jaruska6 presne tak heh,ved to je jedno kedy hlavná vec že vôbec sa hýbeme 😲 😲 😲 😎
nové kočky vitajte 😵 aspon vieme že nemáme problém so slaninou len my,takže uvítame každu chudnucu dušu,spolu to dokážeme 😵 ak chcete zapíšte sa do tabulky,nech máme prehlad 😉
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai...

zuzulaxx
28. feb 2013

poctivo hlásim že som zožrala tri kusky miňoniek 😕 😠 no vidno že idu na mna moje červené dni.. ☹

remr
28. feb 2013

@zuzulaxx no moja ja som uz druhy krat piekla kolac tato ma dovolenku Miska prazdniny ja sa s nich zblaznim stale nieco vymyslaju

sjuz
28. feb 2013

citam vas uz dlhsie, tak som sa pridala aj do tabulky :( je to katastrofa... baby ved vy ste skoro vsetky s vahou v pohode...

zuzulaxx
28. feb 2013

@sjuz ahoj,no tabulkovo možno sme v pohode alebo v norme ale pocitovo nie 😒

zuzulaxx
28. feb 2013

@remr ako sladke mi nič nerobí,ale dnes no horor asi telo potrebovalo surne cukor ,vrazdila by som za minonku,proste som si musela dať lebo by to zle dopadlo....ešte že synátor rýchlo zobral zvyšok lebo ja by som to snád všetko spráskala 😕 🤐 😅

rebecca16
28. feb 2013

@gugolina P90x cvicis z youtubu alebo si to odniekial stahovala?

gugolina
28. feb 2013

Stiahla som to na ulozto.cz , je to ina makacka ale co citam fora a vidim zmeny pred a po cviceni vyzera to super 🙂 tak som zvedava 🙂

katka444
1. mar 2013

fúú baby, zhrešila som. včera v robote akcia. piekla sa divina, cesnak, cibula. samo, že na masti ☹ . ale bolo to božské 🙂.
A to bola posledná bodka a od dnes zeleninku chrumkám a idem cvičiť 🙂

jaruska6
1. mar 2013

@zuzulaxx No mne sa zadarilo ako tak ovládnuť, ale dnes na ráno ma dostala musli tyčinka, síce bez čokolády a jogurt.polevy, ale cukru je tam habadej.Nič sa nedeje ideme ďalej, však to nejak vycvičíme 🙂 😎

jaruska6
1. mar 2013

@sjuz Presne ako píše Zuzka, na prvý pohľad to možno z čísel nevyzerá zle.Ale každú trápi niečo iné.Mňa parádna slaninka na bruchu , stehná ako balóny, boky ako na base.A keďže každá z nás chce vyzerať sexi a hlavne sa cítiť ok, tak sa snažíme pracovať na sebe. 🙂

sjuz
1. mar 2013

@jaruska6 @zuzulaxx Baby ja mam pocit, ze zeny nie su nikdy so sebou spokojne. Ja som nebola ani ked som mala 65 kil a teraz si vravim, ze super ak budem mat 70, ze budem stastna ako blcha ale ako sa poznam nebudem 🙂

miraska333
1. mar 2013

@fanka33 Tak rukami si to na tej rotane clovek zlahcuje.Bud ruky v bok alebo pozdlz tela.Nohy by mali byt mierne pokrcene.Ale tiez to vsetko az tak striktne nedodrzujem.Ale je to uzasne cvicenie hlavne na pas, zadok, boky, stehna.Vlastne je to pohyb celeho tela.Aj brucho sa pekne formuje tym bocnym pohybom do stran.

miraska333
1. mar 2013

@zuzulaxx Presne Zuzu, pred menzesom aj pocas vaha moze byt dokonca plus 2-3kila.Vcera sme tu mali zas total jaro, slnko.No na dedine asi fakt neni kam, nemate za dedinou nejaky lesik, polne cesty, proste nejaku prirodu?Zas som nemala cas sem ist, vies, jak je tak pekne, stale vonku a praca na baraku.Tym padom nie je cas stale nieco zobat, sa najem az som hladna a uz pomaly v pohode zapnem gate.Po zime je vazne idealny cas zacat chudnut.

miraska333
1. mar 2013

@jaruska6 Jasne, ja zatial deti nemam, ale zas to s tou hudbou neprehanam, tiez nechcem liezt moc na nervy.Ale ked si to nadomnou mozu ini dovolit aj do jednej v noci, tak si dovolim aj ja.Ale iba cez den a aj tak nie dlho a potom decibely tak primerane.
Obdivujem vsetky baby, co zvladaju popri detoch robit, starat sa aj o dieta, domacnost a este aj si najdu cas pre seba.Ty si sem este fotku nehodila ze?

miraska333
1. mar 2013

@fanka33 V podstate na to nezalezi jak clovek ma ruky pri vrteni na rotane, hlavne tak, aby sa udrzala rovnovaha, ale zaroven sme sa nimi nepopohanali.Skusim sa podivat na nete, jak byto malo byt uplne spravne.

klaudia85
1. mar 2013

Ja mám pocit, že keby som behala niekde u nás na dedine, odkiaľ pochádzam, tak by si asi mysleli, že som blázon 🙂