Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@veronka27 ja len samu seba 🙂 dufam ze sa podari 🙂
baby moje od septembra -13kg, vaha 55,4kg...........jupiiii, ale uz by aj stacilo 😀
ahojte rada by som sa pridala, uz som zacala a za 2tyzdne som dala 3kg dole,najvica to ale bolo na obvode,4cm boky a 3cm pas.
ako to robíte? ja som po prvej začala chudnúť, ale po mesiaci som zase otehotnela.... keď sa narodil druhý, nemohla som nič robiť, lebo som mala pruh... operovali mi ho až v apríli, čiže opäť min. 8týždňov bez pohybu.... teraz je koniec júna,ja by som aj cvičila, lenže som v týždni sama doma s deťmi a keď je už pokoj, deti spia, tak je aj 9hodín večer a ja som rada, že žijem a že si môžem ísť ľahnúť..... cez deň pomaly nestihnem nič zjesť, akurát čo dojem 3lyžičky výživy po niektorom dieťati a potom večer som hladná, tak sa najem keď deti zaspia.... a tu je kameň úrazu..... takže babo raď.... (ja viem, posťažovala som sa 😀, ale chcela by som, aby ste mi napísali, čo by sa dalo zmeniť a ako)....... lebo ako @kesis, riadna kosť je z teba, čo ja už toto leto ťažko doženiem, jedine že by som bola na vode 😀
baby..........-15 kg.....vaha 53kg...a mozem ist dovolenkovat..... 🙂
Cawko ja by som chcela schudut 15 kilo 🙂 tak kedy zacneme ......??:D
no ja sa tiez pridavam a začínam chudnúť ... keď som videla fotky z terajsej letnej dovolenky, tak som si povedala preboha! Ako hroch a nie atraktívna žena ako kedysi .... 92 kg pri výške 173 cm ...
našla som na webe toto - chlapík schudol 29 kg za rok a teda hooodne to na ňom vidno 🙂
Pozrite si jeho fotky pred a po schudnutí: : http://www.skolachudnutia.sk/?a_box=nvwrupw7
Stacila zmena stravovacich navykov, trochu cvicenia ..... ved pozrite, ma tam aj video ako to dosiahol.... noooo, treba uz len zacat 🙂
ahojte baby.... ja vám všetkým držím palce..... ja by som potrebovala tiež schudnúť.... od svadby som pribrala 20kg... hrôza ja sa už radšej ani do zrkadla nepozerám.... ☹
@jana954 Skús si dnes pozrieť toto živé vysielanie 10 najväčších chýb pri chudnutí, možno ťa to naštartuje: http://bit.ly/1e143od
Držím palce 🙂
ahojte, uz je sice po lete, ale kooolko casu do dalsieho leta 😀 od zaciatku juna do dnesneho dna -11 kg, takze do leta uz len 4 😀 😀
ahoj aj ja chcem chudnúť pridá sa niekto ku mne??
@danuska24 ako sa ti to podarilo??
@stresmenka snazim sa jest 5 x denne, pit aspon 3 L vody, vynechala som pecivo, radikalne som obmädzila zemiaky a ryzu. Zo zaciatku to islo skoro samo, teraz je to tazsie ale tak pomaly dalej zajdes 😎 . Zatial mam ciel na 65, ale verim tomu ze ked sa mi podari dostat tam, tak budem chciet mat este menej 😀
@stresmenka Stresmenka, ak chceš schudnúť bez diét a tabletiek, prečítaj si tu. Reálna výpovede reálnych ľudí, ako schudli: http://www.skolachudnutia.sk/vyjadrenia-kliento...
😉
Tuto to vysvetľujú, ako schudli ..... http://www.skolachudnutia.sk/otvorene/?a_box=nv...
@erika07 askujem idem si to pozrieť možno sa na mňa niečo nalepí 🙂
@danuska24 nooo u mňa je problém jesť 5x denne koli práci ráno jem o 7 a obed mám o 11 ja pracujem mimo mesta tak sa musím prispôsobiť kolegovi aby som sa dostala na obed doma nevarím všetci máme stravu. Po tej 11 užž by som si vedela dať jesť každé 3 hodiny ja mám sedavú robotu takže pohyb je minimáááálny ☹
@stresmenka - ja tiez nejem kazde 3 hodiny, ja to mam cca 🙂 8:00, 10:00, 12:00, 14:30,17:00. Nevravim ze si nedam niekedy aj neskor, ale snazim sa dodrziavat aby to uz po 18 nebolo. Tiez mam sedavu robotu, teraz som uz mozno mesiac necvicila 😢 ale predtym som si nasla nejaky cvik na nete, trvalo to mozno 5 minut 😀
@danuska24 dakujem pokúsim sa aj ja také každé 2 - 2,5 hodky 🙂 no cvičiť sa nedonútim, ale budem musieť aspoň skákať 🙂
@stresmenka - nie je to nic moc, no ja som cvicila toto + nejake brusaky. Vcera vecer ma prepadla zravka, takze vecer idem na to 😀
@danuska24 joooj musim sa dajak prinutit 🙂 dakujem za link

@cukricek20 ahoj jasné ja som zapojila aj manžela tak uvidíme 🙂