Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@evittam ja sa nehadam 😀... Viem, ze u niektorych to funguje, ale u vacsiny bohuzial nie( ja patrim tiez k tejto skupine 😎 takze viem o com to je...) ...a reagovala som na jeden prispevok vyssie, kde bolo povedane, ze dotycna cvici pravidelne niekolko mesiacov a absolutne ani gram dolu...
@vevesh Veď ani ja nie. Ja som presne ten typ, že "vypijem viac vody a už je to na mne vidno" - bohužiaľ 😀 . A mám najlepšie skúsenosti s upravením stravy+cvičením, len toľko. Ale samozrejme každý organizmus je iný a každý si musí nájsť to svoje. Prešla som aj veľa diétami - niektoré zabrali....A tiež závisí od veku. Kým keď som chudla keď som mala 20 stačilo mať ovocný týždeň a šup 2-3kg dole. 😉 Keď som mala 30 a som to skúsila - heheh ani pol kg,..... 😉 . Takže u mňa jednoznačne - "nežrať" voloviny a cvičiť. 😉

@vevesh Tvoj názor. Moja skúsenosť.... 😉