icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

Strana
z38
evittam
9. dec 2014

@vevesh Tvoj názor. Moja skúsenosť.... 😉

vevesh
9. dec 2014

@evittam moja skusenost tiez - aj kopu znamych... 😉

evittam
9. dec 2014

@vevesh Ok, veď ja tiež nepíšem len do vetra, mám svoju skúsenosť aj skúsenosť rodiny,známych, že je to tak ako píšem.... 😀

vevesh
9. dec 2014

@evittam ja sa nehadam 😀... Viem, ze u niektorych to funguje, ale u vacsiny bohuzial nie( ja patrim tiez k tejto skupine 😎 takze viem o com to je...) ...a reagovala som na jeden prispevok vyssie, kde bolo povedane, ze dotycna cvici pravidelne niekolko mesiacov a absolutne ani gram dolu...

evittam
10. dec 2014

@vevesh Veď ani ja nie. Ja som presne ten typ, že "vypijem viac vody a už je to na mne vidno" - bohužiaľ 😀 . A mám najlepšie skúsenosti s upravením stravy+cvičením, len toľko. Ale samozrejme každý organizmus je iný a každý si musí nájsť to svoje. Prešla som aj veľa diétami - niektoré zabrali....A tiež závisí od veku. Kým keď som chudla keď som mala 20 stačilo mať ovocný týždeň a šup 2-3kg dole. 😉 Keď som mala 30 a som to skúsila - heheh ani pol kg,..... 😉 . Takže u mňa jednoznačne - "nežrať" voloviny a cvičiť. 😉

Strana
z38