Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@dievcatko_123 Nebud smutná 🙂 spoločne to zvládneme 🙂
@paris3 Ahoj 🙂 no to si sa super naštartovala podla mna do toho leta budeš vážiť tolko kolko chceš 🙂 ja som tiež chcela chodiť behávať ale kedže mám astmu v tomto počasí sa to nedá ale ked bude teplejšie hned sa na vrhnem 🙂 a ešte jazdím na koni tak to mi dosť pomáha 🙂
A máš super že možeš isť do fitka 🙂 síce ja mam fitko tak 3 min. od domu ale majú tam 2 bicykle to mam aj doma a potom len na posilnovanie :-/ škoda
Tak inak držím moc palce 🙂
@kesis Akoze, nevyzeram az tak zle, ale bola som zvyknuta na inu vahu, inu postavu, mam kopec rifiel v kt. vyzeram bud ako hurka, alebo sa do nich nevojdem, tak preto potrebujem zhodit. Joj a to som skusala, ze som zobkala zeleninu vecer....a ked osm ju dojedla, tak som si dala coko. 😀 😀 Asi najlepsie bude zakazat manzelovi kupovat sladkosti, aby ma nemalo co vecer pokusat.
takze sme napapany a frcime von kocikovat takze zas na obed sa tu ukazem
Žienky čo jedávate počas dňa ??? Chcem sa inšpirovať aby som každý deň nemala na raňajky celozrny alebo čierny chlieb s nískotučným syrom .. Ďakujém ... 😉
@evulilik No super nejak treba začať 🙂 tak držím palce nech ti to ide... 🙂 a nejedávam od šiestej ale pojial som hladná dám si zeleninu 🙂 zelenina je super a možeš ju jesť kedykolvek 🙂
Počas dna jedávam všeličo 🙂
napríklad na ranajky si možeš dať aj 2 vajíčka zo zeleninkou, alebo párky bez pečiva zo zeleinkou ale musia obsahovať viac ako 85% masa ... ale detské sú super 🙂
Ahojte, pridávam sa aj ja. 169 cm a 83 kg.. No fuuj 🙄 Pred pôrodom som mala 51 kg.. Musím to proste dať. Aj keď je to veľmi ťažké.
Žiadny chlebík ani cestoviny. Na raňajky jogurt alebo ovocie. Na obed nejaké masko zo zeleninkou a na večeru kyslá kapusta. Zatiaľ držím dva dni 🙂 a z 86 kg išlo na 83 kg... 😉 teším sa. Pijem čajíky čierne tiež. Cvičiť mám na pláne stepper a beh, no zatiaľ nič nakoľko od 7 mej rána do 18-tej robím. Potom prídeme domov a snažím sa venovať malému a psom. O 21-vej odpadávam od únavy. Snáď sa nejako ten čas nájde 😒
@kesis ja ani nemam astmu, ale tento ladovy vzduch by ma polozil 🙂 takze vobec sa ti necudujem, ze pockas na teplejsie pocasie.
inak mne sa naozaj osvedcilo kardio cvicenie, snazim sa ho robit kazdy den, okrem dna, ked mam trening s trenerom. to stiham len take zahrievanie a potom posilovacky. niekde som citala este o intervalovom treningu, zevraj je to super na chudnutie. tak mozno este zaradim to.
btw, my mame doma tri kone za domom 🙂 chodili parkur, ale teraz na to nie je cas ☹ a tiez cakame na lepsie pocasie 😉 velmi mi to chyba, tak ti zavidim (v dobrom 😉 )
@wikus2006 AHoj,mozem sa pripojit.Ja som drzala teraz pred nedavnom 90dnovu,ale je to pre mna drasticke..bolo mi po troch tyzd.zle kedze ran ovstavam do prace skoro a vydrzat do 12 na ovoci..Robila sa mi stava a zacala som vracat.
Pocula som,ze ked prestane sa jest chlebik,ze vaha pojde dole.Zvazujem to.Bez chleba vydrzim..Ranajky maju vela podob v jogurte,mlieko a cerealcie,suchar a zelenina...
Ja mam teraz cca 64,5 65 a chcem dat dole na takych 60.
baby pozrite toto ja cvicim podla nej, strava 5x denne v malych porciach, denne pijem 2,l vody, a ide to dole 🙂
http://www.rutina.cz/pro-zacatecniky-a10
@dorekapa tak ti ani nemusíš veľa zhodiť. 5 kg to dáš určite. Držím ti palčeky.. ale ja tých 35 ☹ mi je do plaču... ale takto mi bude určite lepšie keď sa tu navzájom podporíme. 🙂 Hlavne čo sa týka roboty je to zložité ak sme dlho v robote a ešte sedavá robota ☹ Včera som mala napr. raňajky (teraz som musela riadne rozmýšľať čo to bolo) ale brala som si pomaranč mali sme zhon tak som vlastne raňajky ani nemala iba čajík a na obed som mala šalátik. Keď som prišla domov zdusila som tanier polievočky. A pri filme som zobkala kyslu kapustu. Dnes som mala jogurt na raňajky a teraz chrumem taliansky šalát. 🙂 Pečivo veľa spraví. 🙂
Len fakt dúfam, že vydržím... CHCEM a MUSÍM neviem sa na seba pozerať...
ahojte, mne tak kolise vaha, ze teraz mam takmer 80 .hrozne. a v lete TAk 55. je to uz par rokov takto. V zime sa do nicoho nezmestim, vzdy si musim kupit vacsie rifle a tak. a v lete sum velkost S. Stale sa napchavam, sladkosti milujem, pohyb takmer ziadny, vsade sa presuvam autom. Diety nejak nedrzim, len jed je vonku uz teplejsie, same idu kilecka dole. Tak baby netrapte sa zbytocne dietami, ono sa to na jar nastartuje aj same
Už bude mať malý 5 rokov a nenaštartovalo ma to nijako predtým. Už teraz fakt musím. Ale to je možno aj tým, že toho bolo na mňa veľa. A keď som bola v strese tak som doslova žrala sladkosti... ☹
Tak mne najviac pomohla tato dieta http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=.... Odporucam... Sice som ju nikdy nedodrzala do konca 🙂 ale ucinky ma aj po 4 dnoch. A na udrzanie vahy som si sem tam naordinovala 1 -2 dni z diety.
@wikus2006 tak ja zacnem ranajkovat<lebo viem,ze dobeda jest iba ovocie,tak som slaba a je mi zle.Tak zacnem ranajkami a tie obedy volim lahsie viac zeleniny a nekombinujem tie skupiny potravin..snazim sa na delenej strave a ked nebudem vecerat,tak verim ze to dam dole.Ja som mala..mam len 160 cm.Mozme si pomahat a oisat si o svojich dnoch a vysledkoch.Mam doma stepper a cvicim na nom vecer.
@remr tak mi nieco hovor vyska 153 cm vaha 72 kil, takze strasne ale uz sa snazim zdravo stravovat dlhsie, ale ja mam problem so sladkostami :( som zavisla ....inak odporucam, co som ja zacala cvicit je insanity, je to z youtube, zadarmo a nic k tomu nepotrebujete len botasky na nohy a sportovu podpiru a miesto na cvicenie.....a tiez je P90x super, co som pozerala aj nejake turbofire
dnes som sa prekonala....po 30minútach na orbitreku mi začal po bruchu tiecť pot....to ma naštartovalo na ďalších 15min....ale poviem vám, že mám dosť....ale ten dobrý pocit stojí za to!!!!!! a zajtra dám bicykel 45min....teda dúfam, lebo to ma nebaví, tam len tak sedieť na tom! 😒 😀

@katusap Ahoj 🙂 ale podla mna maš super postavu 🙂 ale ved vždy treba niečo vylepšovať 🙂 ja som si vždy namiesto orieškov alebo čokolády nakrájala mrkvu na krúžky a to som dzopkala 🙂 alebo kapustu výbroný spalovač tukov 🙂 Ked som zjedla mrkvu alebo kapustu už som nemala na nič chuť :D