icon

Držali ste 5 dňovú diétu Express Diet?

minnie55
21. nov 2013

Drzali ste ju niektora ? Budem vdacna za vase skusenosti. Dakujem 🙂

anickanm
7. júl 2014

tiez by som mala záujem o skúšku..nejaké bližšie info? je to ozaj len dobrá reklama alebo to funguje? prípadne rada kde sú naj ceny? našla som teraz nejakú akciu tuto http://www.mojalekaren.sk/express-diet-5dnova-d... to dobrá cena?

kiwinka
7. júl 2014

Ahoj, kupim 5dnovu diet expres za lepsiu cenu ako 59e.
Ponuknite ;) !
siminda@azet.sk

mirickova
8. júl 2014

kupim 5 dnovu expres diet za dobru cenu 🙂 ponuknite ak niekto mate 🙂

andrea7911
13. júl 2014

dobry den,kupila som si balicek 5 dnovu expres dietu ale neviem ako sa to pouziva.mohli by ste mi napisat ako ste ju brali,lebo od zajtra zacinam...ja som to takto pochopila,ranajky kasu,obed polievku a vecer kasu a vela vody pit a medzi tym uz nic nejest.

shcmirka
15. júl 2014

Dobrý deň, mám na predaj 5 dňovú expres kúru akurát chýba 1 kaša. Je v nej 19 inst. jedál a cena je 45 € aj s pošt.
Info shcmirka@azet.sk

risalka
18. júl 2014

Mám na predaj express dieta-3sáčky jahodový koktail, 4 sáčky čokoládový kokteil, 4 kaše. Ak máte záujem

janka2112
18. júl 2014

Ahoj Risalka,za koľko ju predáš?
Ja som dobrala pomalým tempom za 10 dni balík 5 dňovej experes diety,sme s partnerom veľmi spokojní,nechceli sme spôsobiť organizmu šok, tak sme jedli dve bežné jedlá a dve proteínové denne.pekne nám splasli brušká,neide tak ani o stratu na váhe ako na obvodoch.išla som dole jednu konfekčnú veľkosť.rada by som pokračovala ale už len jedným jedlom denne,presne kašami a kokteilami,ktoré super chutia.
ďakujem za odpoveď a palec hore za tento produkt.

vaikiki
21. júl 2014

Ahojte,predam 8 polievok z 5 dnovej diety..1ks-1€ plus postovne...;)

blue99
18. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
domca43
21. aug 2014

aj ja predam 5 dnovu expres dieti 🙂 info sprava

ewka23
25. sep 2014

Mam na predaj 5 dnovu dietu 28 sackov za 70 € v krabici je 20 a stoji 56..

1hannah1
7. okt 2014

Ahojte, ak by mal niekto záujem mám napredaj 5 dnovú expres dietu , chýbajú tam 2 polievky a 2 kaše. Cena 40 eur. BA , info: 1hannah1@azet.sk

marcela_bosnyakova
Odpoveď bola odstránená
daikas
22. okt 2014

Predam tuto dietu, chyba len jedna polievka, inak je komplet, cena 48eur.

dollynkaa
22. okt 2014

Daikas a odkial si?

petronela2104
17. dec 2014

Nic horsie som nejedla neda sa to absolutne jest velka skoda vyhodenych penazi neodporucam ☹

mirka35
20. jan 2015

Baby napište mi ak mate niektora na predaj este tu dietku...skusila by som par dni ci mi bude chutit...ďakujem...

hmmm71
26. feb 2015

Ahojte,
ja som dnes zacala s 5 dnovou dietou, nechuti to nejako super, ale da sa vydrzat. Napisem potom moje skusenosti. Drzte palce! 🙂

fixinela03
3. mar 2015

predam tuto dietu, chyba 1 den. rada sa dohodnem a poslem. 🙂

semasatke
8. mar 2015

Mam na predaj 3x šampiňónonvú polievku, 2x syrovú polievku, 1x paradajkovú a 1x špargľovú polievku + 2x jahodový smoothie a 2x čokoládovo malinový koktejl 🙂 Cena dohodou 🙂 stačí napísať mail: satkeova@gmail.com

zuklas
15. mar 2015

Ahojte predam dietu chyba tam jedna kasa a jedna polievka. Cena 45€. Kontakt: zuzana.klasova@gmail.com

eva101175
25. mar 2015

Baby, mám na predaj túto dietu, chyba jedna polievka a jedna kaša. Na cene sa určite dohodneme. klimova.evka@gmail.com

raduska23
26. mar 2015

Predam 5 polievok z tejto diety za 10€ vratane posty 🙂

ancimaria
13. máj 2015

Ahojte! Aj ja mám na predaj túto dietu. Chýba 1 deň. Cena dohodou.

michaelakarasy
13. máj 2015

Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.

zuzana0411
19. máj 2015

Predám 15 sáčkov Express Diet:
2 ks vanilkovo-malinová kaša
1 ks jablčno-škoricová kaša
3 ks čokoládovo-malinový koktejl
3 ks jahodový smoothie
2 ks šampionová polievka
2 ks kuracia polievka
1 ks syrová polievka
1 ks šparglová polievka
Cena 40 € . V prípade záujmu píšte na: zuzana0411@azet.sk

kvetka_horvatova
8. jún 2015

Práve som pridala komentár sem http://www.polakova.sk/5-dnova-dieta/ kde som napísala svoju skúsenosť.

katyc2
16. jún 2015

Ahojte! Mám na predaj túto diétu na 4 dni za 40€ . Kontakt: katyc2@azet.sk

elis1985
2. júl 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

No ja som do toho rozhodla ísť, objednala som hneď 5 balení, lebo to myslím naozaj vážne. Presvedčila ma recenzia http://www.mymuzi.sk/5-dnova-dieta-express-diet-funguje-nasa-recenzia-a-skusenosti/ lebo nie je nad vlastnú skúsenosť. Sama poznám ľudí, čo im táto diéta pomohla. Len prekonať prvý deň - dva a potom už hlad nepociťujete, už len dobrý pocit, že chudnute. Dám vedieť svoje skúsenosti a ako mi to ide. Ide do toho niekto so mnou, keď tak píšte do správ