Držali ste 5 dňovú diétu Express Diet?
Drzali ste ju niektora ? Budem vdacna za vase skusenosti. Dakujem 🙂
kupim 5 dnovu expres diet za dobru cenu 🙂 ponuknite ak niekto mate 🙂
dobry den,kupila som si balicek 5 dnovu expres dietu ale neviem ako sa to pouziva.mohli by ste mi napisat ako ste ju brali,lebo od zajtra zacinam...ja som to takto pochopila,ranajky kasu,obed polievku a vecer kasu a vela vody pit a medzi tym uz nic nejest.
Mám na predaj express dieta-3sáčky jahodový koktail, 4 sáčky čokoládový kokteil, 4 kaše. Ak máte záujem
Ahoj Risalka,za koľko ju predáš?
Ja som dobrala pomalým tempom za 10 dni balík 5 dňovej experes diety,sme s partnerom veľmi spokojní,nechceli sme spôsobiť organizmu šok, tak sme jedli dve bežné jedlá a dve proteínové denne.pekne nám splasli brušká,neide tak ani o stratu na váhe ako na obvodoch.išla som dole jednu konfekčnú veľkosť.rada by som pokračovala ale už len jedným jedlom denne,presne kašami a kokteilami,ktoré super chutia.
ďakujem za odpoveď a palec hore za tento produkt.
Ahojte,predam 8 polievok z 5 dnovej diety..1ks-1€ plus postovne...;)
aj ja predam 5 dnovu expres dieti 🙂 info sprava
Mam na predaj 5 dnovu dietu 28 sackov za 70 € v krabici je 20 a stoji 56..
Predam tuto dietu, chyba len jedna polievka, inak je komplet, cena 48eur.
Daikas a odkial si?
Nic horsie som nejedla neda sa to absolutne jest velka skoda vyhodenych penazi neodporucam ☹
Baby napište mi ak mate niektora na predaj este tu dietku...skusila by som par dni ci mi bude chutit...ďakujem...
Ahojte,
ja som dnes zacala s 5 dnovou dietou, nechuti to nejako super, ale da sa vydrzat. Napisem potom moje skusenosti. Drzte palce! 🙂
predam tuto dietu, chyba 1 den. rada sa dohodnem a poslem. 🙂
Ahojte predam dietu chyba tam jedna kasa a jedna polievka. Cena 45€. Kontakt: zuzana.klasova@gmail.com
Baby, mám na predaj túto dietu, chyba jedna polievka a jedna kaša. Na cene sa určite dohodneme. klimova.evka@gmail.com
Predam 5 polievok z tejto diety za 10€ vratane posty 🙂
Ahojte! Aj ja mám na predaj túto dietu. Chýba 1 deň. Cena dohodou.
Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
Predám 15 sáčkov Express Diet:
2 ks vanilkovo-malinová kaša
1 ks jablčno-škoricová kaša
3 ks čokoládovo-malinový koktejl
3 ks jahodový smoothie
2 ks šampionová polievka
2 ks kuracia polievka
1 ks syrová polievka
1 ks šparglová polievka
Cena 40 € . V prípade záujmu píšte na: zuzana0411@azet.sk
Práve som pridala komentár sem http://www.polakova.sk/5-dnova-dieta/ kde som napísala svoju skúsenosť.
No ja som do toho rozhodla ísť, objednala som hneď 5 balení, lebo to myslím naozaj vážne. Presvedčila ma recenzia http://www.mymuzi.sk/5-dnova-dieta-express-diet-funguje-nasa-recenzia-a-skusenosti/ lebo nie je nad vlastnú skúsenosť. Sama poznám ľudí, čo im táto diéta pomohla. Len prekonať prvý deň - dva a potom už hlad nepociťujete, už len dobrý pocit, že chudnute. Dám vedieť svoje skúsenosti a ako mi to ide. Ide do toho niekto so mnou, keď tak píšte do správ

tiez by som mala záujem o skúšku..nejaké bližšie info? je to ozaj len dobrá reklama alebo to funguje? prípadne rada kde sú naj ceny? našla som teraz nejakú akciu tuto http://www.mojalekaren.sk/express-diet-5dnova-d... to dobrá cena?