Držíte aktuálne keto diétu?
Lrosim netreba mi vypisovat ze je to zle atd atd. V minulosti som uz drzala a vsetko bolo fajn. Len chcem najst niekoho kto tiez drzi aby sme sa podporili trosku ☺️
@janai1 no môj manžel si jeden krásny deň zmyslel, že chce, lebo ináč nevie schudnúť a bla bla. Asi po polroku som sa zlutovala a zaplatila 100e za mesačnú kúru, asi aj viac to stalo, už nepamätám.
Prvý deň namotivovany, ju, super veľa energie, druhý deň už chodil ako pes s prebitou nohou, tretí deň mu už všetko vadilo, štvrty deň už aj ja a deti. Písala som do ich online poradne, že to nefunguje, proste že je stále hladný, tak mi odpísali, že ku každému jedlu má zjesť 500g šalátu 🤣 čiže 1,5kg šalátu denne, by ho zdulo jak kozu. Po týždni a pol s tým sekol, ani deko neschudol, a po vysadení pribral 14kg 🙈🤦
@tosomja pekna ukazka, ze ziadna extremna dieta nefunguje 🙂 skoda, ze kopa ludi je nepoucitelna, pokym si to sami neskusia
Ja som schudla pekne, len hned na konci som otehotnela, tak planujem po porode pokracovat znova. 🙂 bola som.uz na konci, tak to bolo, fajn, ale planovala som pokracovat, kedze mi este chybalo cca 10kg, tak sna donedlho zase. 🙂
@vanilkovazmrzka ale ja som mu to hovorila, aj som ho presviedčala, že za toľké peniaze moje mať doma stepper a kalorické tabuľky zadarmo v mobile. No nie. Tak skúsil a pochopil.
Ja som ako mladá po prvej dcére tiež skúšala všelijaké tabletky, čaje, toľko peňazí, jediné čo chudlo bola moja peňaženka.
Teraz som si minuly rok o takom čase stiahla kalorické tabuľky, lebo naozaj nemám ani chuť, ani čas pri deťoch cvičiť, aj keď pohybu mám veľa pri nich. Za tri týždne som schudla 3 kg, potom za ďalší mesiac 7 kg a do apríla celkovo 15kg. A odvtedy stojím, asi mi stačilo tých 15kg dať dole.
Chuť do jedla zazeniem chutným čajom, hoci aj nejakým placebo na chudnutie, mne chutia, ale nie kvôli chudnutiu, len aróma a chuť. 😃 Namiesto vianočného punču napríklad
Alebo si narežeme s manželom karfiol k telke a chrumkáme. Jem aj čokoládu, aj orechy, aj syr, šunku, slaninu, čo chcem, ale musí mi to vojsť do príjmu. Žiadna ťažká matematika, žiadne týranie.
@tosomja daj tip kde si zohnala mesačnú kúru za takú výhodnú cenu,lebo najlacnejšie sú od 200 e hore..
Druhá vec,pri keto práškoch nemáš absolútne hlad.. zasýtia.. čo Ťa dajme tomu nejaké vajce so šampiňónmi a paradajkou zasýti možno na hodinu..
@miskakyska ale áno, nejakých 120e aj s poštovným to stalo. Ešte nám radil nejaký tipek podľa váhy, kondičky a neviem čoho ešte, že ako dlho má držať prvu fázu a potom prejsť do druhej. Aj nám zostavil balíček. Ešte mám nejaké sáčky doma, čo ani neskúšal, lebo ho už po týždni napínalo z tých drinkov a tie palacinky z prášku to ani nekomentujem. A stále bol hladný, na neho to vôbec neucinkovalo. A poviem pravdu, že aj ja si radšej dám slepačí vývar s veľa zeleniny, cestovinou, ako jednu palacinku a pol kila zeleniny k tomu.
@miskakyska mne vyslo na 9 dni za 90 eur 5 porcii denne ja mam prodietix
@tosomja ten kilovy nápoj nemáš náhodou?😁
@julka828 prodietix má neočaril😀 ani nezasytil🤷bola som furt hladná..
@miskakyska nie, len nejaké polievky, dva nápoje a nejaké palacinky.
@miskakyska ja pri tomto fajn. Ostatne sa mi nepacia tie velke balenia a tak

@julka828 a keď si držala, sľubujú, že je to trvalé, prečo teda zase musíš prejsť na túto stravu?